На пазар във Варна - тема 68

• 35 528
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Христос Воскресе ! Честит празник на всички ! Дано бъдем здрави и да срещаме в темата по-малко "лекарски"въпроси и повече относно евтини шарени чорапки Simple Smile

# 481
  • Варна
Търся такава сгъваема подложка. Трябва ми подложка за пикник, която да е компактна.
В Джъмбо дали ги има в момента, защото мисля с лятната стока ги вадят или друг магазин?

Днес видях в Лидл.

Благодаря!
В кой Лидл, че не ги намирам на брошура и не знам кога са били.

# 482
eli70o0, в Аспарухово.

# 483
Здравейте, трябва ми фирма за претапициране на диван. Знам, че е обсъждано на предни страници, но не можах да намеря къде точно. Моля за мнение на фирма или човек от който сте доволни. Благодаря предварително!
Давам, съжалявам, че вече за трети път- на някой може да се стори прекалено или че имам роднинска връзка - нямам, даже очите не съм им видяла на хората, но диванът е хубаво тапициран и като ходя у майка ми, го тествам и установявам качествената работа.
Ето :
Скрит текст:
Здравелина Иванова 0896837380, ул. Иглика, 4, "Стоев дизайн", имат собствен транспорт - взимат и връщат дивана, ако е от по-малките - като на майка ми. Преди две години 70 лв.

# 484
Камеа, много благодаря за координатите:blush:

# 485
Моля за идеи къде да търся порцеланови чаши за кафе или чай, нещо красиво, финно и леко. Знам че навсякъде е пълно, но са някаква масовка, тежки, груби, китайски и едни и същи навсякъде.
Бях вече в Jysk, Ikea, DUKA (там ми беше надеждата) и почти всички строителни хипермаркети ( Айко, Мьомакс, Практикер, и т.н)

# 486
  • Deutschland/HE
На бул. Осми Приморски Полк, между ул. Братя Миладинови и ул. Македония има магазин за домашни потреби и там има по-хубави сервизи. Дали не се казваше Домашен рай магазинът?

# 487
  • Варна
Видях някакъв нов магазин за сервизи срещу общината, около хотел Принсес. Не съм влизала, но изглеждаше по-луксозен.
Евентуално в Гранд мол, до обменото бюро Тавекс. Вико срещу Образцов дом?

# 488
  • Варна
Луксозният магазин срещу Общината е Бохемия. Мисля, че предлагат Villeroy&Boch също.

# 489
Мисля, че Бохемия има и в Гранд мол, точно срещу Юкс.
Да, Домашен рай се казва този на Осми Приморски.

# 490
  • Варна
Някой с отзив за щанда със сребърни бижута, намиращ се в Делта мола, в коридора позициониран, в близост до магазин Sinsay? Как ли е качеството?

# 491
Къде могат да ми сменят цип на ученическа раница без да съсипят самата раница. Търся изпитан майстор. Преди година-две бях носила раница за ремонт в едно ателие до джамията, но не ми хареса работата Confused

# 492
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Къде могат да ми сменят цип на ученическа раница без да съсипят самата раница. Търся изпитан майстор. Преди година-две бях носила раница за ремонт в едно ателие до джамията, но не ми хареса работата Confused
Има едно ателие преди магазин Вулкан, който е до Фиолата. Слиза се със стълбички надолу. Носих там раница на детето със мой цип защото цвета е специфичен и съм доволна. Жената. е с малко грубоват тон ама  важното е работа да свърши. 😊

# 493
Откъде мога да купя мини спрей пълнител за парфюми? Поръчвала съм онлайн, но е нещо толкова дребно, че не ми се занимава с куриери.

# 494
  • Варна
В кой район на Варна съответства телефонен номер 052/999....?

Общи условия

Активация на акаунт