На пазар във Варна - тема 68

• 35 528
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Като споменавате д-р Димитрова да кажа, че и аз съм й пациентка и съм изключително доволна от нея. Hands V

# 451
  • Под Слънцето
Да, Жени Димитрова ми издаде направлението  за хирург вчера и след 5 мин бях при Йордан Йорданов. Посещението при него все още не е отразено в пациентското ми досие- влизах и с ПИК , и с УКД.

Каква е врътката?  Ще пиша на лични!

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 14:30 от TopsyG

# 452
  • Варна
Врътката е личният лекар да ти издаде ново направление преди да изтече 1 месец, но пак казвам, не съм сигурна.
Питай го.

# 453
  • Под Слънцето
Да, може би ще стане. Докато не е отразено в досието.
Проверявам редовно напоследък, щото една офталмоложка реши,че може да си поиска от ЗК пари и за процедури, които не ми е приложила.. Че и в два различни дни съм я посетила, пък аз на втората дата хич не бях в града..И си пуснах жалба .

# 454
  • Варна
Какви са тези пациентски досиета?

# 455
Електронен здравен картон.Както когато бяхме ученици имахме картони ( амбулаторни карти ). Е, същото ама електронно - кой лекар какви лекарства изписал, кога, как протича изследването и т.н.

# 456
  • Под Слънцето

Ако имаш ПИК, можеш да провериш и с него тук :
https://pis.nhif.bg/main/

# 457
  • Варна

Ако имаш ПИК, можеш да провериш и с него тук :
https://pis.nhif.bg/main/

Благодаря. Не знаех дори за тази опция.

# 458
  • Варна
Или електронен подпис, също е опция, много удобна.

# 459
  • Варна
Може личния да издаде направление.На баща ми личната му даде за невролог.Невролога го прати на съдов хирург,а съдовия пак го прати на невролог за второ мнение.Топси пробвай да отидеш при Лозанов в Марешки.

# 460
  • Варна
Търся такава сгъваема подложка. Трябва ми подложка за пикник, която да е компактна.
В Джъмбо дали ги има в момента, защото мисля с лятната стока ги вадят или друг магазин?

# 461
  • Варна
Момичета, трябват ми рамки за снимки А4 черни. Ще ги окачам на стената с велкро самозалепваща се лента, гледах на Джъмбо , но са някак хлътнали отзад и няма как да ги сложа с лепенка. Идея къде мооже да има по- бюджетен вариант, че ми трябват към 10 и не ми се дават 100 лв.

В новоткрития магазин Пепко в сградата на Кауфланд, който е до Мол Варна. Специално за този Пепко има отделна брошура, тези рамки са от нея.

# 462
Търся такава сгъваема подложка. Трябва ми подложка за пикник, която да е компактна.
В Джъмбо дали ги има в момента, защото мисля с лятната стока ги вадят или друг магазин?

Гледах в някой спортен сайт,понеже поръчах постелка за фитнес .Оказа се,че и ММ искал да му поръчвам,та ще ровя пак.Ако искаш ще ти пратя на лично .Май между 30 и 50 лв беше,доста големичка.

# 463
  • Варна
Ако ще ти помогна в Декатлон имат големи и тип одеяло, не се стъват тип чанта. Точно обратното на моето търсене.

# 464
Момичета,някоя от вас ходила ли е скоро в магазин Мадара?Търся си сако,което ще облека само веднъж,затова не ми се дават много пари.Преди май имаше такива неща там,не знам как е сега.Или друг подобен магазин да препоръчате?

Общи условия

Активация на акаунт