На пазар във Варна - тема 68

• 35 528
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
В Мадара ми изглеждаха доста демодирани.В ХМ виж,ще ти дам код за 10% .

# 466
Бобчи,благодарско! Не съм ходила от години в ХМ,може да се разходя,дано имат по-големи номера.Сакото ми трябва да е 1-2 размера по-голямо,че моделът на  блузата е много разкроен,да не се мачка.

# 467
Сега имат и намаления в реала.После като се отлепя от дивана ще ти снимам един код .Ако нещо ненамалено харесаш.Сега на мода са оувърсайз дрехите,и без по-голямо ще стане .

# 468
Сака май мернах вчера в Пепко на Чаталджа, но сигурно и в другите ще има.

# 469
  • Варна
Хубави дъждобрани, нееднократни, за дете на 6-7 и възрастни, откъде?

# 470
В ДМ има ,но не знам колко са хубави.

# 471
  • Варна
В Джамбо съм виждала.

# 472
  • Варна

И аз търся детски, ако намерих сподели.
Като беше на 4-5 съм купувала от Джъмбо и беше здрав и хубав.

# 473
И аз търся за двегодишна ,92 размер,но все едни скъпи ги намирам онлайн
Чакам на лидъл ,пускат пролетно време детски.

# 474
  • Варна
Ето го от Джъмбо.
Имаше 2 модела-пелерина и яке.
Точна цена не помня, но нямаше 10лв.
Нещо 7-8...
От там купих и дъждобран за раница за 2лв.
Повечето неща там са си боклучави, но тези се оказаха издръжливи.
На дъждобрана нищо му няма, но вече е къс, а май нямаше чак размери.

# 475
Търся такава сгъваема подложка. Трябва ми подложка за пикник, която да е компактна.
В Джъмбо дали ги има в момента, защото мисля с лятната стока ги вадят или друг магазин?

Купували сме подобна от декатлон но преди 5-6 години.водеше се постелка за пикник. Но се сгъваше на три и се навиваше на компактно руло.. Май отдолу беше и с мушама.. Цената беше около 20 лева тогава.

# 476
  • Варна
Дъждобран мъжът ми намери размер 130 в Карнивал, Гранд мол, но с Макуин. Леко е бебешко за тази възраст вече. Може да прегледате, дали ви допадат.
https://carnivalkids.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … B9-96276?color=87

# 477
Търся такава сгъваема подложка. Трябва ми подложка за пикник, която да е компактна.
В Джъмбо дали ги има в момента, защото мисля с лятната стока ги вадят или друг магазин?

Днес видях в Лидл.

# 478
Здравейте, трябва ми фирма за претапициране на диван. Знам, че е обсъждано на предни страници, но не можах да намеря къде точно. Моля за мнение на фирма или човек от който сте доволни. Благодаря предварително!

# 479
  • Варна
Мария, мога да ти дам телефон на моя позната, която извършва такива услуги. Може да й се занесе дивана на място в ателието или тя да работи у вас, ако не искате да го мъкнете. Доколкото знам клиентите й са много доволни, но също доколкото знам, не взима евтино. Ако решиш, драсни ми на лично.

Общи условия

Активация на акаунт