Клиники в Истанбул - тема 15

• 67 208
  • 778
  •   2
Отговори
# 165
Малко позитивно настроение да вкарам!
Аз съм една от щастливките, благодарение на един единствен ембрион!
Родих момиченце на 29.04!
Не спирайте да опитвате!
Над 10години нямахме детенце, с неизяснен фактор.
Успех на всички 🍀🌼🌺
Честита да ви е и само радост и щастие да ви носи! ❤🍀😍
Благодарим за позитивизма който ни изпратихте! 🙏🌺👶

# 166
Благодарим от сърце! Честита рожбичка! Благословен живот, здраве и много любов!🍀💖🙏🌷❤.
Малко позитивно настроение да вкарам!
Аз съм една от щастливките, благодарение на един единствен ембрион!
Родих момиченце на 29.04!
Не спирайте да опитвате!
Над 10години нямахме детенце, с неизяснен фактор.
Успех на всички 🍀🌼🌺

# 167
Здравейте, някой правил ли е стимулация в 2 последователни месеца? Какъв беше резултата?

# 168
  • София
Зависи колко силна е била стимулацията.
Ако е била по слаба няма проблем да се действа на следващия цикъл, но ако е била силна е добре да се пропусне 1 цикъл и на следващия.

# 169
Да, Пепи, аз съм със слаба. Докторката каза, че може. Ти правила ли си така в последователни месеци?

# 170
Аз правих март и април силна(бях блокирана с декапептил депо за равни фоликули). И при двете имахме по 2 бластоциста,което за нас е мн добър резултат.

# 171
Здравейте, мили момичета Heart Eyes Предстои ни първоначален преглед в Мемориал, като ни казаха, че трябва да сме там в 10ч и ще е до ранния следобяд. Аз ще правя цветна снимка, съпруга ми спермограма. Ако някоя от вас е била наскоро, ще съм благодарна да сподели как минава деня на първоначалните прегледи - пускали ли сте микробиология преди цветната снимка? Благодаря ви много Heartpulse

# 172
Здравейте, мили момичета Heart Eyes Предстои ни първоначален преглед в Мемориал, като ни казаха, че трябва да сме там в 10ч и ще е до ранния следобяд. Аз ще правя цветна снимка, съпруга ми спермограма. Ако някоя от вас е била наскоро, ще съм благодарна да сподели как минава деня на първоначалните прегледи - пускали ли сте микробиология преди цветната снимка? Благодаря ви много Heartpulse
Здравей!
С моя съпруг бяхме скоро на преглед.При нас мина по следния начин: Когато отидохме ни дадоха да попълним документите,имаше доста въпроси(на английски език),на който не можете да отговорите или да си преведете те на консултацията с доктора ще ви ги зададат пак.След това ни пратиха за вземане на кръв(защото ние предпочитаме там да си направим кръвните изследвания,за да по пресни,по ефтини и по точни.Цената за двамата беше около 1000лв.)След това моя съпруг отиде да даде материал за спермограма ,а аз през това време влязох на консултация при доктора.Прегледа ме,после дойде доцентката и тя ме прегледа и когато дойде мъжа ми обсъдихме нещата и ме пратиха на цветна снимка извън болницата,защото апарата им беше зает.Ако ви пратят на снимка извън болницата по добре вземете такси, защото не е далеч,но не е и близо,а таксито няма да вземе много пари ,а ще ви заведе на мястото без да се лутате.Изчакахме 20мин.за да стане снимката и се върнахме за да я види доктора.Оставихме я и си тръгнахме за Бг.От там нататък чакате да ви звъннат или пишат за резултатите и какво ще се прави от тук нататък.

# 173
Здравейте момичета. Ще помоля ако има някой в Истанбул и има възможност да ми вземе lutinus 100 ml. И progestan dex 25. Благодаря предварително.

# 174
Здравейте момичета. Имам 2 въпроса.
1. Прехвърля ли сте ембриони от България в Истанбул?
2. Колко долу горе струва една процедура на  ЗЕТ в Инстанбул?
Благодаря предварително.

# 175
Не зная, колко Е имате и какви но по-добре да си ви ги отгледат и замразят в Турция, отколкото да ги пренасяте (не знам, дали е възможно, питайте някой координотор). Не се знае тук, дали са ви замразили читави Е. На нас ЗЕТ с хотела, пътя и лекарствата ни струва към 3500лв.
Благодаря предварително.

# 176
А еветуално пункция и трансфер каква беше ориентировъчната цена?

Не зная, колко Е имате и какви но по-добре да си ви ги отгледат и замразят в Турция, отколкото да ги пренасяте (не знам, дали е възможно, питайте някой координотор). Не се знае тук, дали са ви замразили читави Е. На нас ЗЕТ с хотела, пътя и лекарствата ни струва към 3500лв.
Благодаря предварително.

# 177
Wesss, обикновено клиниките имат пакетна цена - прегледи и изсл.по време на стимулация, пункция и първи трансфер - около 2200-2400евро в зависимост от клиниката. Отделно се плащат лекарствата за стимулацията, по-евтини са от България.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 17:02 от Penguin4e

# 178
Благодаря за изчерпателната информация Simple Smile

# 179
Здравейте, момичета,
Моля, тези от вас, които в момента провеждат стимулация в Истанбул, да споделят дали си носят задължително Cetrotide от България или и на място там може да се закупи в някоя аптека? Наскоро попаднах на информация, че до юни месец няма да има наличен такъв в Истанбул. Скоро ми предстои стимулация и се чудя какво да правя. Голям разход ми се струва да закупя цяла кутия (10 броя) от България и да ползвам 3-4 броя. Благодаря много на отзовалите се!

Общи условия

Активация на акаунт