Клиники в Истанбул - тема 15

• 67 223
  • 778
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
Момичета пункциите в Турция по кое време ги правят? На нас казаха, че сутринта ще направят Микротесе на мъжа ми, и към обяд ще направят моята пункция. Тука в БГ  пункциите ги правят рано сутрин. В Момарт сме.

Здравейте,

При нас сутринта извършиха микро ТЕСЕ на мъжа ми. Докторът не откри материал по време на операцията. Чак след като се откриха сперматозоиди от тъканта, която беше предоствена за допълнителен анализ, ме подготвиха за пункция. На практика ако няма намерени сперматозоиди няма смисъл от пункция.
Аз продължавах да стоя гладна и жадна, докато стана ясно, че има намерен материал.

Микро ТЕСЕ превихме при проф. Башар, а пункция при д-р Тургут.

# 661
Моята пункция в Мемориал беше около 11:30.

# 662
Имала съм и на обед и сутрин, и инжекциите тези тригерните по различно време са ме карали да слагам и двата пъти, според развитието на фол и резултата от лх мисля беше, всичко си е изчислено.

# 663
Здравейте, лекарства като клексан,progestan dex ,Пролутон ДЕПО как ги съхранявате в хладилник ли?

# 664
Диди, на опаковката на всяко лекарство трябва да пише при какви условия се съхранява.
Аз да ви питам, дали някой от вас има излишен прогест@н инжекции или глобули, както и фраксип@рин/ клекс@н?

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 07:31 от Фрида

# 665
Хепарина е на хладно, а ако нямате хладна стая или шкаф, то най-добре в хладилника. Пролутон Депо не се слага в хладилник. Другото не съм ползвала.
Здравейте, лекарства като клексан,progestan dex ,Пролутон ДЕПО как ги съхранявате в хладилник ли?

# 666
Здравейте момичета,
Интересуваме мнения, опит и впечатления от Др. Serkan Oral Istanbul.
Моля някой ако е бил на първичен преглед или цялостна процедура при него да сподели опита си.
Благодая ви предварително и желая бърз успех на всички борещи се ! 🥰

# 667
Здравейте! Някой, който наскоро е правил трансфер в Мемориал би ли могъл да ми каже горе долу какви лекарства изписват на програмиран цикъл? При моят предишен трансфер ми бяха предписали Кринон гел и естрофем, но в момента в България няма естрофем и се чудя дали изписват заместител.

# 668
Аз бях на естествен цикъл и ми изписаха Progestan dex и Lutinus, а относно естрофема, трябваше след операция да приемам 6 седмици и тогава в Турция нямаше. Изписаха ми Cyclo Progynova, активната съставка е 2мг естрадиол както Естрофема. Хапчетата бяха червени и бели и се приемаше само единият цвят.

# 669
Добро утро,от инжекците корема ми е син до лилаво вече, с какво мога да мажа тези синини?

# 670
Добро утро,от инжекците корема ми е син до лилаво вече, с какво мога да мажа тези синини?
Можете да си правите компрес с риванол за синините.

# 671
  • София
Момичета, хистероскопия в Мемориал прави само професорката ли? И има ли някакъв период от месеца в който се прави? Веднага след цикъл и т.н.
Колко време след хистероскопия пътувахте за България?

# 672
Здравей, Marsala Flowers Four Leaf Clover
Освен професорката мисля, че и д-р Умут прави. Моята хистероскопия беше направена от проф. Кахраман и пътувах още на следващия ден. Хистерото се прави до 10 ден от цикъла. На ден 1 се обаждате на координаторките и те ви дават ден, в който ще бъде вашата. Не се притеснявайте, всичко ще бъде наред. Успех Ви пожелавам. ❤️

Момичета, хистероскопия в Мемориал прави само професорката ли? И има ли някакъв период от месеца в който се прави? Веднага след цикъл и т.н.
Колко време след хистероскопия пътувахте за България?

# 673
Здравейте момичета. Имам питане относно интралипида. Март месец имах трансфер и в деня по мое желание имах вливка интралипид. Само една и положителен тест,но за кратко. Сега ми предстои втори трансфер след ПИД и обмислям отново да направим вливка. Нямам правено изследване за НК клетки, знаете,че турските доктори са скептични към тези вливки. Но дали само един интралипид е достатъчен? Чета,че някои момичета са правили и след + тест. Вие как процедирахте? Общо взето ще ми е интересно какво ви е мнението и как е било при вас. Simple Smile

# 674
В Аджибаден Маслак никога не са били скептични, както се изразихте. Напротив! Още на първичния преглед ми казаха, че ще имам вливки. Започнахме с една преди трансфера, една след това, една на полож.тест и продължих до 16 г.с на всеки две седмици. Благодарение на тях и протеина в кръвта ми беше винаги на горна граница, което е супер важно през цялата бременност.
Здравейте момичета. Имам питане относно интралипида. Март месец имах трансфер и в деня по мое желание имах вливка интралипид. Само една и положителен тест,но за кратко. Сега ми предстои втори трансфер след ПИД и обмислям отново да направим вливка. Нямам правено изследване за НК клетки, знаете,че турските доктори са скептични към тези вливки. Но дали само един интралипид е достатъчен? Чета,че някои момичета са правили и след + тест. Вие как процедирахте? Общо взето ще ми е интересно какво ви е мнението и как е било при вас. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт