АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 8)☀

• 36 444
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Широк център, Гранд Мол и надолу до плажа, Червен площад, Колхозен пазар долу-горе в този периметър шетъм

# 106
  • Бургас / Славейков
@Pupelina Аз съм на ЖК при Мануелян и ФМ тя ми ги прави.  Предполагам, че при Кироваков ще раждаш… чета много добри коментари за него, направо имам чувството, че изражда бебетата на цял Бургас и околността😀 Бях на консултация в 18та седмица и при Ангел Недялков( Бургасмед), който директно ми каза “има пишка”, добре че не мислех за парти за разкриване на пола. 😀
Да решила съм да раждам в окръжна при Кироваков .Не съм наясно още  с него ли да говоря и въобще как става всичко със записването.Но имам време до август.Аз съм с тромбофилия и съм на инжекции до края на бременността.Поне така  е за момента.Иначе за сега всичко протича нормално.Чета и други момичета са с гъбички.Аз също пих антибиотик беше гаден и 12дни вагинални таблетки.Сега пак ще ми вземат микробиология и сигурно пак нещо ще пия Въобще толкова много  хапчета не бях пила през целия си живот.Е утре съм решила и аз да се запиша с покупка за бебчо .Харесала съм един скрин от Юска.Та сигурно ще го вземем.

# 107
Широк център, Гранд Мол и надолу до плажа, Червен площад, Колхозен пазар долу-горе в този периметър шетъм
Малко преди Чаталджа има една бебе борса, а срещу нея има детски магазин. На базар Левски има детски магазин Палчо там има много неща. В Левски по "Евлоги Георгиев" има детски магазин Палячо, там също има много неща, а също могат и да ти доставят ако искаш нещо определено и работят с него доставчик. Като живеех до читалище Маяковски пазарувах от борсите до Чаталджа. Но сега съм под Военна болница и пазарувам основно от Палячо, а понякога и от Палчо. На тези 4 магазина съм забелязала, че цените са по-ниски от останалите. Говоря за кърпички, памперси и млека, биберони, залагалки, шишета, козметика и др. За другото не съм обръщала внимание чак толкова. И във всеки един от тях продавачката може да ти даде съвет. Палчо и Палячо имат и дрехи. Също и на Роза има детски магазин, но там съм влизала 2-3 пъти.

# 108
  • Асеновград
Аз днес изкарах покупките да видя какво сме взели до сега, и хич не са малко.. имам и още един чувал с дрехи от приятелка.. май трбва да сприрам с дрехите😂 и чорапите.. на мен попринцип чорапите са ми слабост, купувам си винаги красиви и имам много, никога не нося чисто черни чорапи. А бебешките чорапки са толкова сладки и малки че май прекалих, дано да стават и за септември поне че август не знам дали ще му слагам чорапи, но да има. Пеленки имам и от пепко днес взех дето са 3бр, имам и от уайкики, 2бр в комплект, доста по-качествени са на уайкики, и като материя на допир са много приятни, но са и по-скъпи. Но според мен трябва да има и от по-евтините за подложка при смяна на памперси навън примерно, и да се изцапат не ми пука. И освен дрешките съм взела една непромокаема подложка за смяна на пелени, една четка за шишета, и повивалника. И една играчка имаме подарък вече😄, и едно памучно одеалце. Така като си ги наредих и ги гледам колко са малки и сладки..и нямам търпение.

Това са пелените на уайкики.

това комплектче ми е много любимо.

Много по-удобно щеше да ми е да наредя всичко на земята и да го снимам на една-две снимки, но кучето като види малките чорапки и ги краде.😅😂

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 22:52 от Yana.GG

# 109
В чантите за количка, поне тези, които аз съм виждала има подложка за смяна на пелени. Малка е, но е идеална на коша на количката или да я сложиш на пейка.

# 110
  • Асеновград
Да и аз си харесах чанта за количка на лорели и има подложка за смяна на пелени. И цените им са много добри, защото просто е изключено да дам 600лв за чантата на cybex, само за да ми е като количката, то всичко като е поотделно и им е толкова скъпо няма как да взема всичко на сайбекс, гледах поставката за чаши тяхната е 70лв, а една универсална поставка за чаша е 10лв...

# 111
Да и аз си харесах чанта за количка на лорели и има подложка за смяна на пелени. И цените им са много добри, защото просто е изключено да дам 600лв за чантата на cybex, само за да ми е като количката, то всичко като е поотделно и им е толкова скъпо няма как да взема всичко на сайбекс, гледах поставката за чаши тяхната е 70лв, а една универсална поставка за чаша е 10лв...

Аз съм с чанта на Лорели. Взех я за баткото, помня, че нямаше и 20лв обаче 2 деца отгледа и още не е мръднала, а е видяла тормоз. Моята беше някакъв базов модел. Предполагам, че сега вече са по различни, но като гледам пак моята ще си ползвам.

# 112
  • Пловдив
Днес бях на ЖК и да  ми удължат болничния.Първия от болницата, водиха ме там, сега да го пусна през поликлинката и 45лв ми струваше това удоволствие 😏 "За да вземеш - трябва да дадеш" са казали хората 😅
Важното е, че малчо е добре, всичко друго е второстепенно 🥰💜🥳
Имала съм гъбички, на които не обърна внимание, но аз настоях заради засиленко бяло течение напоследък.Изписа Полижинакс, две опаковки.Едната, 6 бройки за 6 вечери и втората през вечер.От утре ги започвам.

# 113
  • София
За повиване и чантите, поръчах си това:
https://a.aliexpress.com/_mqCko4Y
Имах и с каката такова, но ми се скъса накрая, подложка е, непромокаема, от едната страна мокри кърпи слага от другата памперсите и ми беше много удобно.

А за чанта поръчах такава:
https://a.aliexpress.com/_msOQhfw
Още си ми е здрава, може да се закачва на количката и има отпред термо отделение, доста е голяма и ми вършеше супер работа 💗

# 114
Аз днес изкарах покупките да видя какво сме взели до сега, и хич не са малко.. имам и още един чувал с дрехи от приятелка.. май трбва да сприрам с дрехите😂 и чорапите.. на мен попринцип чорапите са ми слабост, купувам си винаги красиви и имам много, никога не нося чисто черни чорапи. А бебешките чорапки са толкова сладки и малки че май прекалих, дано да стават и за септември поне че август не знам дали ще му слагам чорапи, но да има. Пеленки имам и от пепко днес взех дето са 3бр, имам и от уайкики, 2бр в комплект, доста по-качествени са на уайкики, и като материя на допир са много приятни, но са и по-скъпи. Но според мен трябва да има и от по-евтините за подложка при смяна на памперси навън примерно, и да се изцапат не ми пука. И освен дрешките съм взела една непромокаема подложка за смяна на пелени, една четка за шишета, и повивалника. И една играчка имаме подарък вече😄, и едно памучно одеалце. Така като си ги наредих и ги гледам колко са малки и сладки..и нямам търпение.

Това са пелените на уайкики.

това комплектче ми е много любимо.

Много по-удобно щеше да ми е да наредя всичко на земята и да го снимам на една-две снимки, но кучето като види малките чорапки и ги краде.😅😂

Кой номер сте си купили комплекчетата,иначе комплекта от Пепко и аз съм си го отделила но много се чудих 0 месец или 0-3 ?

# 115
  • София
И аз имам същата раница от Алиекспрес. Супер удобна е.

# 116
Дрехите от Пепко се свиват особено ако се сушат в сушилня.

# 117
Дрехите от Пепко се свиват особено ако се сушат в сушилня.
Благодаря че споделихте! Значи да не купувам от там. Аз зимата суша предимно със сушилня. В малък апаратамент сме и не мога да си позволя да суша вътре,още повече че се отопляваме на ток.
Ще помоля ако може да споделите от кои магазини купувате дрехи които най-малко се свиват! Сина ми е на 14 но той си пазари предимно от НM или New York.

# 118
  • Асеновград
0-3м са тези с късия ръкав, с дългия ръкав са малко по-големи от 3-6м. От пепко, и от уайкики са тези и от лидъл имаме две панталончета, също от 3-6м. Както и с дълъг ръкав 2-6м, но ми се виждат големки, за 5-6 месеца някъде. Чакам в лидъл да пуснат от хубавите им бодита, нямам потничета, не знам дали ще ми трябват, но на лидъл дрешките са с органичен памук, и са много качествени и хубави. И чувалчета за спане знам че имат, само да пуснат ще взема.

# 119
Лидл и ХМ са ок, уайкики държат много, малко са шаренки ама като плат са ок, Пепко стават за лятото Simple Smile аз предимно Хм и Джордж купувам, Джордж от разни групи във фб от както мина Брекзит, харесвам Картърс, но в БГ са скъпи, носят ми веднъж годишно от САЩ евентуално, май е това

Общи условия

Активация на акаунт