АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 8)☀

• 36 470
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Дрехите от Пепко се свиват особено ако се сушат в сушилня.
Благодаря че споделихте! Значи да не купувам от там. Аз зимата суша предимно със сушилня. В малък апаратамент сме и не мога да си позволя да суша вътре,още повече че се отопляваме на ток.
Ще помоля ако може да споделите от кои магазини купувате дрехи които най-малко се свиват! Сина ми е на 14 но той си пазари предимно от НM или New York.
От Пепко се свиват само след първото пране и сушене. Имам и такива, които не са ми се свивали. От Лидл бях взела две блузки, който уж не бяха много ярки, но имаха и червена платка на тях и ми боядисаха цялото пране. Голяма част от светлите дрехи излязоха розови, добре, че бяха оцветени еднакво навсякъде. А цветоулавящите кърпички излязоха ярко червени. Не можах да разбера как толкова малко парче плат може да пусне толкова много боя. Освен това така си промениха формата, свиха се на дължина и ся разшириха, че не ставаха за нищо. Хвалят им дрехите, но аз останах разочерована от бебешките им дрехи. Имам много дрехи марка Breeze и съм очарована от марката. Имам такива от племенницата ми, носи ги и дъщеря ми и не са мръднали.

# 121
  • Асеновград
На H&M също много ми харесват като качество, но още не съм ги прала и не са носени така че времето ще покаже, от там имаме по-големи размери обаче, нямам от най-бебешките, но съм харесала няколко комплектчета и пижамки от там.

# 122
Yana.GG, в LIDL имаше скоро чувалчета.  В близкия до нас все още има налични.

Дрешки взех от LCW, всъщност само едно комплектче, нарекла съм го за изписването и една муселинова пелена.
Иначе поръчах от SinSay бодита и 2 гащеризончета.
Пелени от Jumbo, много са мекички.

В H&M съм харесала някои неща.
Пижамки:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0711235060.html
Чувалче:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0810737023.html
 Регулиращо се комплектче, което уж може да се ползва за няколко размера.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0981900003.html

# 123
  • София
На Синсей са хубави дрехите, синът ми ги носи доста. Лидлските бодита много му се раздърпваха при рамената, но това е само от едната материя, трябва да се внимава. Има и едни панталончета, които са несъразмерно широки около корема и много се свличат. Аз от Пепко съм доволна, но и нямам сушилня. На HМ са им малко уголемени според мен.
Харесвам Джордж, все още има страници във фб за поръчка. Материята им е супер.

# 124
Пепко и аз не ги харесвам. Свиват се и цветовете им заминават за две пранета. Купувам от Окайди, ХМ, Некст, дори в Уайкики има попадения.

# 125
NI_CI, тези неща не са ли за по-студено време? Как преценявате колко големи дрехи да вземете за следващ сезон за още неродено бебче?
Аз май ще купя в най-последният възможен момент няколко неща за момента и в движение ще попълвам... не мога да преценя въобще какво ще им трябва... Sad

# 126
Joy Joy - Те ги израстват толкова бързо,че 50-56 на 40 ден сигурно вече не им стават Grinning

# 127
  • Пловдив
За дрехите за синът ми купувам от Пепко главно.Имало е дрехи,които се късат,но повечето са добре.Аз не давам много пари за дрехи,при положение,че супер бързо ги израстват..От Кауфланд и Лидл са хубави също..И от Синсей има,от Хм,от Лс Уайкики

# 128
Аз бих взела дрехи само 50/56 и вече след това бих поръчвала следващи размери, в зависимост и какво ми е необходимо, предвид подаръци, топло ли е, студено ли, колко бързо расте бебето, с какво ми е удобно да го обличам и т.н. В крайна сметка, не сме в някакъв пещерен строй, има магазини, има интернет, за два дни човек може да купи цял гардероб.

# 129
За баткото бях взела само 56 р-р и никакъв друг. Свекърва ми му беше взела 62 и 68 и така си останаха необличани, но бяха само по 1 дрешка. Не бих се опитвала да познавам какви размери ще ми трябват следващия сезон и колко време ще носи тези. Синът ми наддаваше по 1,200кг и по 3см на месец. Дъщеря ми в момента е на 2г и 4м и 98 р-р започват да и стават малки. Синът ми ще стане на 7г и носи 140 р-р. Той на 4м носеше 86 р-р, 56 го носи по малко от 2 седмици, дето се вика и в родилния беше като наденичка напъхан в тях.

# 130
Аз няма да избързвам и да купувам доста дрехи. Със сина ми беше вълнение голямо. Бяхме взели размер 50-56см цял куп,а той се роди 55см.На изписването едвам му облякохме коплекта, а останалите неща като ромпърчета въобще не можеше да стои в тях. Бившата свекърва ги отряза отдолу,че малко да ги поноси. Сега с момиче предполагам ще е по-малка,но все пак ще купя неща от нак-голяма необходимост,а после като се роди според размерите и ще пазарувам ☺

# 131
Момичета, имам въпрос за тези които са от Пловдив и района. Другата седмица ще пътувам до Бг за няколко дена, искам да отида на някой модерен преглед. 3D или 4D не знам как стоят в Бг нещата. По принцип ще съм 21 седмица, имам записан час тук като се върна за ФМ, така че не е задължително да е специалист по това. Та кой лекар или кабинет бихте ми препоръчали?

# 132
  • Пловдив
Червенокоске, хвалят Борис Стоилов и Троянчев.Като Троянчев е възрастен, но това не е проблем да си гледа нещата човека.Няколко дружки са ходили при него на ФМ и не съм чула оплакване.Ако моя репродуктивен не ми беше препоръчал Галева в София и аз щях да ида при него.За Стоилов само от нета чета.Нямам лични впечатления и от двамата.

# 133
Момчета мога ли да си похапвам Скир? Много го обичам но не съм си вземала от както съм бременна. Не ми понасят въобще млечните,но ще пробвам поне с него че ми е любим продукт🤔

# 134
Аз се следя при Борис Стоилов и от скромния ми опит смятам, че е добър избор. Техниката му е добра, има сайт и телефони, ако решиш при него се обади възможно по скоро, защото почти няма свободни часове.

Общи условия

Активация на акаунт