АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 8)☀

• 36 534
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви момичета за съветите. Наистина е много не приятно да не можеш да се наспиш. Мисля да поръчам възглавница за бременни. Мисля да пробвам с нея. Дайте някой линк за модел от който сте доволни.
Този грип А е ужасен и сина и мъжа ми го караха.Бяха с температура,силна хрема и главоболие. Бях се отделил 5 дни в спалнята. При мъжа ми беше по зле от колкото при детето. Вече взеха да се оправят. Аз увеличих биозин мама на 2х1 и за сега уж съм ОК.Ограничих малко контакта с тях. Надявам се да ме хване и мен

# 241
Здравейте, момичета. И аз ще ви следя. Термина ми е 5 септември, чакаме момче Blue Heart В момента съм 17 седмица. Леко бременеене на всички!

# 242
Момичета ,има намаления в baby.bg .Аз поръчах шишета и помпа намалени с 25%

# 243
  • Пловдив
Аз си поръчах възглавница от този тип:

Все още нямам мнение, защото дойде вчера, а днес калъфа й е в пералнята 🙂
Намаление на детски стоки мернах и във Вис Виталис- до към 10-15и април мисля, че беше.
Като ви чета, мисля да не взимам обиколник за кошарката, пък ако след време забележа, че има нужда, може би тогава ще купя.

# 244
Моята е малко по различен модел и съм много доволна. Болките в гърба отдавна ги имам. И ми помага много.

И аз не мога да спя вече по гръб, някакси корема ми се разлива отгоре и не ми е комфортно.

# 245
Момичета ,има намаления в baby.bg .Аз поръчах шишета и помпа намалени с 25%
Там толкова са завишени цените, че думи нямам. Давам ти пример с шишетата на Авент. Шишетата и на двете места са пластмасови. Днес бях в детския магазин за влажни кърпички и гледах точно на тези шишета цените, същите са като на снимката на Палчо, той е един от магазините, в който пазарувам. Цените в моя и в него са еднакви или с разлика 10ст.

# 246
Тези с картинките на Авент винаги са били по-скъпи

# 247
Тези с картинките на Авент винаги са били по-скъпи
Така е, но аз цитирам цените на обикновенните.

# 248
Tози palcho много ме израдва, шишетата вярно са на добри цени…гледах и в хиполенд и рая тойс.
Bolibon, благодаря за инфото.

Иначе който смята да купува Avent, до края на месеца са на промоция(-30%) помпите и май другите им уреди.

# 249
Аз също в крайна сметка взех на тази марка всичко.

Взех и това:

Надявам се да са хубави и качествени. Първо дете ми е и съм наясно, че с някои неща ще сбъркам. Вече съм купила много дрехи. Бодита имам достатъчно, имам комплект за изписване, роклички. Ако дойде момент да си ги снимаме и споделяме, ще ги кача. От големите покупки, мисля, че първо ще пристигне леглото. Много ми е хубаво да пазарувам за бебето. Чувствам супер положителни емоции. Затова и вече всеки път взимам по нещо. За да запълня времето до раждането.

# 250
  • Пловдив
На Avent мисля да купя две шишета стъклени: едно малко и едно голямо. Не робувам на марката, просто ми допаднаха. Допреди да търся детски стоки, не бях чувала nuk, а philips за мен бяха само телевизори и някои други уреди 😁
Помпата ще бъде Medela, и ще я поръчаме от немския амазон (по-евтина идва). Стерилизатор ще ми дадат 🙂
ММ започва да се тревожи: всеки ден идва някаква пратка с покупка за бъдещето бебче, и се зае да разчиства детската стая.

# 251
Королева, много ми стана интересна камерата, какво прави за толкова пари Hushed
Проверих я веднага при мен колко струва, 100£ е.
Аз мислех да взема използвана, защото не мислех, че е от покупките които трябва да са задължително нови (като шишета, стерилизатор, помпа, дрешки и т. н.)

# 252
Tози palcho много ме израдва, шишетата вярно са на добри цени…гледах и в хиполенд и рая тойс.
Bolibon, благодаря за инфото.

Иначе който смята да купува Avent, до края на месеца са на промоция(-30%) помпите и май другите им уреди.
Разходи се до някой най-обикновенно детски магазин, който ти е близко да вкъщи, все пак ще трябва да пазаруваш от такъв поне памперси, обикновенно в тях цените са по ниски отколкото в големите. Поне във Варна в тези, в който съм влизала е така. В Попово едно време в детския цените бяха по-ниски и от тези, от който аз пазарувах. Млякото, което ядеше синът ми в Попово беше с 4лв, по-ниска отколкото във варна. Като ходехме натам аз или сестра ми ме зареждахме с мляко, на 30лв преди 7г си беше голяма разлика. В нашия детски ако искам нещо определено и го нямат ще ми го доставят стига да работят с тази марка. Предполагам, че при повечето е така.

# 253
Королева, много ми стана интересна камерата, какво прави за толкова пари Hushed
Проверих я веднага при мен колко струва, 100£ е.
Аз мислех да взема използвана, защото не мислех, че е от покупките които трябва да са задължително нови (като шишета, стерилизатор, помпа, дрешки и т. н.)

Не съм държала да е скъпа. Мъжът ми я хареса, той гледа характеристики някакви. Аз не съм добра в това. Но определено мисля, че някаква камера е добре да имам. Купих я от хиполенд и честно казано там всичко е скъпо.

# 254
Минавам да се похваля с нещо не бебшко.
Банята на село най-накрая е готова.

Общи условия

Активация на акаунт