АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 8)☀

• 36 445
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета,
Имам магнезий на Натрол. Дали мога да го пия?

# 91
  • София
В нaчaлото ще добaвя caмо, че мaмите, нa които не им е първa бременноcт може дa попрaвят нещо от долунaпиcaното, зaщото нa мен ще ми е зa пръв път и товa ca cи caмо мои рaзмишления. Реaлно нямaм опит и ми cе иcкa някой c опит дa кaже дaли товa, което cъм нaпиcaлa е ок.
Бaрхетните 50/90 cмятaм дa ги поcтилaм под бебето дa речем в шезлонгчето, повивaлникa или където ми потрябвa, a тези 80/80 cмятaм дa ползвaм зa зaвивaне.
Муcелиновите ми cе cтрувaт много подходящи зa попивaне cед бaня 75/75 миcля дa използвaм cлед попивaнето c хaвлийкaтa зa гънките нa бебчето нaй-вече, зa дa не оcтaвaт влaжни, зaщото четох, че трябвa много добре дa cе подcушaвaт.
95/95 от муcелиновите миcля дa използвaм cъщо зa зaвивaне aко cе нaложи през горещите дни, зaщото ми изглеждaт доcтa тънки и прохлaдни. 63/90 ще иползвaм зa поcтилaне под бебчето cъщо. Те ca в комплект 95/95 + 63/90 и ще cи вземa 2 тaкивa комплектa.
Тензухените 50/90 миcля дa ги cгъвaм нa две и дa ги cлaгaм нa рaмото cи докaто cе оригвa бебчето, a тези 80/80 между мен и бебчето докaто кърмя.
Още не cъм решилa от кои ще cлaгaм под глaвичкaтa нa бебчето докaто cпи, зa дa не cменям чaршaфи поcтоянно, a пелените caмо.
Миcля, че е товa зa cегa, но товa е caмо първите нещa, които cъм cъобрaзилa. Може дa променя нещо aко не ми хaреca в поcледcтвие.
И нaкрaя дa кaжa, че aко cтaне хaоc в нaчaлото може изобщо дa не гледaм кой рaзмер зa кaкво взимaм 🤣 Aмa дa видим 🙈😁

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 18:50 от Mariela Savova 707772

# 92
Момичета, от вчера усещам нещо като придърпване в областта на яйчниците. Не мога да го нарека болка, но е неприятно.
И по-рано ми се случи, но отшумя. В 21-ва седмица съм. Някой друг с подобни усещания? В сряда съм на втора фетална, но леко се притеснил.
Освен това супер рядко усещам движения, дори не мога да съм 100% сигурна дали са движения. Постоянно се притеснявам. 😒 Само аз ли откачам така?

# 93
И аз съм така. Придърпва тук там, чудя се какво усещам и дали не си въобразявам🙄. С единствената разлика, че не се побърквам. С първа бременност съм и не знам какво точно е усещането от бебето. Коремът расте, нямам причина да се тревожа. А и четох, че може чак 23 г.с. да се усетят движения. Освен това съм дебела и може затова бебето да е изолирано със сланинка и да не усещам категорично движение 😁
А придърпванията в бикини зоната ги отдавам на растежа на матката.
По-добре не се панирай излишно. Или ако чак толкова се притесняваш иди на преглед да се успокоиш.

Момичета, от вчера усещам нещо като придърпване в областта на яйчниците. Не мога да го нарека болка, но е неприятно.
И по-рано ми се случи, но отшумя. В 21-ва седмица съм. Някой друг с подобни усещания? В сряда съм на втора фетална, но леко се притеснил.
Освен това супер рядко усещам движения, дори не мога да съм 100% сигурна дали са движения. Постоянно се притеснявам. 😒 Само аз ли откачам така?

# 94
Оле не мога да ви изчета Simple Smile
Нали съм много работна все още...
Аз в петък съм на втората ФМ, и ММ каза да питам със сигурност дали е момиче, защото започваме след месец ремонти и да не викал доктора , да му връчва валяка да пребоядисва 😂
Иначе и аз имам кученце, померан, малък разбойник и лигльо , но ще си стои при нас, той си ми е първото бебе Simple Smile
Относно имената , ние се спряхме на Стефи , на свекървата, нямам нищо против да е кръстена на някого.
Като цяло се чувствам добре, шава си и си рита всеки ден, особенно като съм изпила една содичка хаха Simple Smile
Радвам се за всички вас момичета и стискам палци на всяка една , която в момента има някакви неразположения , всички ще сме добре и всичко ще бъде наред ❤️

# 95
Ох,сега ходих в Пепко харесах толкова много неща .Отделих си 3 комплекта пелени и малко дрешки. 
[/quot

Тези с динозаврите са много груби и пускат синьо да имате предвид

# 96
Ох,сега ходих в Пепко харесах толкова много неща .Отделих си 3 комплекта пелени и малко дрешки. 
[/quot

Тези с динозаврите са много груби и пускат синьо да имате предвид

Благодаря 🤗въобще няма да ги взимам

# 97
В Джъмбо има и са мекички, но са малки, ако не се лъжа 60х60, а се и свиват. Обаче ги ползвам да постеля под бебето в началото, под възглавничката в кошарата, като кърмех лятото между мен и малката, че иначе много се потяхме и двете, на баткото ги слагах между главата и ръката ми, той беше на АМ и за какво ли още не съм ги ползвала.
По 1.06 обикновенно има големи намаления. Онази година братовчедите ми тогава напазаруваха почти всичко наведнъж. Аз чакам пак Бебо да пуснат влажните се кърпички на промоция, че да се запася, последните 3г на 1.06 пускат всичко на -50%.

# 98
Bbolibon, какво ползвате от тази козметика?
За първи път я чувам... за първи път се интересувам от бебешки неща Wink
И продават ли се във физически магазини?

# 99
Не знам дали е възможно, но си мисля, че бебка дърпа или бута пъпната си връв 😄 както хапвах усетих странно разтягане около пъпа, сякаш отвътре. Пъпа ми беше поизскочил, разтърках около него и се успокои леката болка. Аз още не усещам нашето момиче, ако съм права, това е първия ми знак от нея 😍😄

# 100
  • София
+1 глас за пелените в Джъмбо. И аз ползвам за всичко, имам доста от баткото и няма да купувам нови вероятно.

На Бебо кърпичките са хубави. Напоследък ге развалиха повечето иначе. Харесвам и Бебелан. Тези с 99% вода са наистина много хубави, но са ми скъпи.

# 101
  • Бургас / Славейков
Здравейте, момичета. От доста време само ви чета, но ето остана  ми време /рядко пиша/, а и си бях затрила нещо профила. Та накратко за мен. От Бургас  втора бременност, термин 11.08.22.Отново лятно бебе. Все още не ни е известен пола, тъй като се скри предния път. на 30.03 съм на втората фетална морфология, а на 1.04 съм на консултация. Гледам всички сте направили списъци аз още като че ли се притеснявам все още и гледам да не бързам с покупките.
@Pupelina Почти едно към едно😀
Бургас, термин 11.08, фетална морфология 30.03, пол- ранен скрининг 13 гс- 80% момче, след месец на ЖК 17гс- прилича на момиче, ама не е сигурно, преглед при друг АГ 18 гс-има пишка 😀 Тотално се обърках..🙄
При кой лекар ще ти е ФМ?
Здравей, да наистина много съвпадения. НА ФМ съм при Мануелян. По принцип и тя и Кироваков при него съм на жк са за женско. НО тъй като каката на  16 е дъщеря. ми е  решила да ни изненадва с парти за разкриване на пола съм казала на доктора да ми го напише на листче. Ами трябва и тя да се включи по някакъв начин.

# 102
@Pupelina Аз съм на ЖК при Мануелян и ФМ тя ми ги прави.  Предполагам, че при Кироваков ще раждаш… чета много добри коментари за него, направо имам чувството, че изражда бебетата на цял Бургас и околността😀 Бях на консултация в 18та седмица и при Ангел Недялков( Бургасмед), който директно ми каза “има пишка”, добре че не мислех за парти за разкриване на пола. 😀

# 103
Не знам дали е възможно, но си мисля, че бебка дърпа или бута пъпната си връв 😄 както хапвах усетих странно разтягане около пъпа, сякаш отвътре. Пъпа ми беше поизскочил, разтърках около него и се успокои леката болка. Аз още не усещам нашето момиче, ако съм права, това е първия ми знак от нея 😍😄
Твоят пъп не е свързан в пъпната връв на бебето, тя свързва него с плацентата, която в общия случай е на задната стена на матката

# 104
Bbolibon, какво ползвате от тази козметика?
За първи път я чувам... за първи път се интересувам от бебешки неща Wink
И продават ли се във физически магазини?

Ползвам само влажните им кърпички. Бяха ми дали мостри и на другите им продукти, но нещо не ме впечатлиха. В момента ползвам кърпичките с лавандула. Има ги и във физическите магазини, виждала съм ги във всеки детски магазин. В кой квартал живееш? Аз пазарувам основно от два детски магазина и първия път продавачките ми бяха много полезни.

Неизвестна на Бебо повечето кърпички са с вода. Имат с чиста вода, има едни с бебенце на опаковката и те са само с вода, тях ги ползвах дълго време, но скоро не съм вземала него вид.

Общи условия

Активация на акаунт