АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 8)☀

• 36 505
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Памучни те дрехи на Пепко не ми харесват изобщо. От там купувам само бельо на дъщеря ми (винаги 1 размер по- голямо, защото се свива) и чорапогащници, чорапи и дънки за нея. От гледах я с дрехи на LCW, H&M, George, Next и Okaid и малко Lidl и БГ производство. Аз не простирам, всичко минава през сушилня. От тези марки имам 5-6 свити дрехи за всички тези години. Не мисля да им изменям и сега.

# 136
  • Пловдив
За ФМ аз съм ходила при Троянчев и сега пак ще ходя там

# 137
I.skela, точен размер ли взимаш от изброените от теб марки? Не смея да прекарвам през сушилнята почти нищо Joy Само, чаршафи, одеала, кърпи и чат-пат дънки.

Аз най-харесвам дрехите на Некст, но ми свидят малко парите. Джордж да по-бюджетни, но пък не са ми толкова симпатични като на Некст. На Окайди май нищо не съм купувала като се замисля... Джордж, Некст, Синсей, Пепко, КиК, Лидл, ХМ. Това са марките, които аз купувам, както и разни турски от Косара, много добре заредено магазинче за детски дрехи.

След малко отивам до мола да си търся пижами и домашни дрехи, че останах гола Smile

# 138
За Пловдив с две ръце препоръчвам Борислав Иванов, но за след седмица часове абсурд да има. В повечето случай за след месец...

За дрехите аз не смятам и че месеца на раждане е подходящ да се изхвърляме с много покупки. Както бях писала и по-рано не се знае лятото докога ще продължи, какво ще е времето началото на септември примерно, колко ще се роди, как ще наддава...
Синът ми наддаваше по 1,500 и 3-4см за месец и абсурд да предвидя месец-два напред, а камоли повече.
Ще използваме като за начало дрехите от баткото, ще взема някоя бройка 0-3 и за изписване, но по-нататък, може би към юли, да видя все пак как върви.

# 139
Като цяло за Пловдив по-добрите специалисти ,които имат добра техника е невъзможно да си запазиш час за след седмица,поне такива са моите наблюдения..Скоро бях писала,че на ФМ ходих при Даскалов и останах доволна от прегледа,като там мисля,че сравнително бързо стана с часа,може да пробвате Simple Smile

# 140
Барбалвна, преди взимах точен размер. Сега дъщеря ми е слаба, но висока и повечето неща трябва да се преценят според модела. На 5г е, но взимам дрехи 122/128 или 6-7г. За бебето ще взема малко 56номер и повече 62 и 68. Вчера говорих с приятелка, която роди миналата година края на юли и бебето е изписано с дълъг ръкав и са ѝ казали така и да го облича през деня. Сложни са ми летните бебета на мен 🤣. Та смятам, че с тези размери ще е ок да поодгледам бебата няколко месеца + че ще носи и от сестра си някакви неща.
На Косата и аз много ги харесвам нещата, но рядко има размери, като за моята Дзверилда. На мислила съм др седмица да се разходя до там и до Дундьо, че са близко едно до друго и да видя за новородени какво ще си харесам. Сърбят ме ръцете. 😁

# 141
  • София
Моят е на 4г 6м, също купувам вече 122/128. В Катиешоп имат размери и симпатични дрехи Simple Smile

# 142
И аз съм чувала ,че бебоците им искат дълъг ръкав на изписването ,ама не знам колко време после трябва да се носи.Разбира се ако е 27- 30 градуса е ясно , че няма да е с дълъг ама иначе не знам...хем не е хубаво да се претоплят , хем са свикнали на топло...чудо!
Аз иначе имам предимно размери 0-3м , 52- 56 и малко 62ри - евтинджоси от пепко предимно с късо и дълго ръкавче ,някое друго оанталонче или ританка.Май ще си купя само  потничета още и цяла пижамка късо крачолче ,че нямам нищо цяло май.А ако се свият дрехите хич не ми пука , то за тия цени....като се задържи да носи някакъв размер повечко време ще купя по - качествени.
Вчера излизах с две приятелки с бебенца на 2 и 4 месеца и сякаш още повече се развълнувах за това , което предстои. 🥰

# 143
Време е да дам отчет, миналия месец писах че съм с високо тсх (резултат 5,21), запопнах  л-ториксин  и сутринта реших да го изследвам, вече е минал околко месец от началото на лечението и резултата ми е :

И утре съм при ендокринолог, отделно хемоглобина и еритроцити са ми ниски, та ще пия желязо и белтъка ми е нисък, лекаря от ЖК, каза да започвам хранителен режим, всеки ден да приемам по 500 гр протеини, изреди ми какви храни да ям  (Сирене, луканка, мляко, месо, риба, яйца, кашкавал, шпек, филета) и ми каза, че до следващия път, ако не съм ги качила тези неща, ще трябва да ми изпише протеини на прах Frowning1
 А аз още повръщам през ден и честно казано от тези храни, които изреди само от сиренето и млякото не ми се повръща.

# 144
  • София
И аз да питам към майките с опит, ползвали ли сте спални чувалчета? ММ ме разубеди като сина ми беше бебе, ама този път искам да купя. Като знам как полудявам на отвито бебе /дете 🤣.

# 145
  • Пловдив
Аз се следя при Борис Стоилов. Доволна съм, има модерна техника, следи и оглежда добре плода. Нямам никакви оплаквания и го препоръчвам като специалист. Любезен към пациентите, отговаря на въпроси, не спестява информация. Освен това ми харесва, че той ходи в чужбина на срещи, обменя опит. При един от прегледите негов колега гинеколог от друг град беше при него на обучение.

Относно дрешките, които обсъждате, засега съм взела само от Синсей няколко бодита. В НМ засега само оглеждам, в Уайкики е същото. От Пепко една моя приятелка сподели, че някои дрешки са ок, но при опити проба-грешка. Не съм взимала нищо оттам засега.

Аз също съм ок за спално чувалче, колебая се, поради богатия избор 🙂

# 146
Време е да дам отчет, миналия месец писах че съм с високо тсх (резултат 5,21), запопнах  л-ториксин  и сутринта реших да го изследвам, вече е минал околко месец от началото на лечението и резултата ми е :

И утре съм при ендокринолог, отделно хемоглобина и еритроцити са ми ниски, та ще пия желязо и белтъка ми е нисък, лекаря от ЖК, каза да започвам хранителен режим, всеки ден да приемам по 500 гр протеини, изреди ми какви храни да ям  (Сирене, луканка, мляко, месо, риба, яйца, кашкавал, шпек, филета) и ми каза, че до следващия път, ако не съм ги качила тези неща, ще трябва да ми изпише протеини на прах Frowning1
 А аз още повръщам през ден и честно казано от тези храни, които изреди само от сиренето и млякото не ми се повръща.
Наблягай на чисто месо, от доказани месарници не мисля, че в луканката и шпека има нещо полезно....даже по-добре е да се избягват.
Странно как ви ги е препоръчала лекарка.
Още повече, че въобще пълнежите, които слагат в тях въобще не влияят добре на щитовидната жлеза Sad .

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 18:57 от Joy Joy

# 147
И аз да питам към майките с опит, ползвали ли сте спални чувалчета? ММ ме разубеди като сина ми беше бебе, ама този път искам да купя. Като знам как полудявам на отвито бебе /дете 🤣.
Не съм използвала. Значи ако видиш как спи дъщеря ми ще ти призлее. Тя завивка не ползва откакто беше на 10м, даже и в леглото и няма. Възглавница също. Спи с леко ватирана пижама и чорапи. Заради нея в стаята поддържаме 22-23⁰. Ако я завия се буди и докато не се отърве от завивката не мирясва.

# 148
Благодаря за съветите, сега ще ги прегледам. Кажете като се обадя какво да кажа? Късна ФМ или просто преглед? Сори за тъприя въпрос, ама тук в частаната клиника има ценоразпис и си избираш какво искаш - ФМ, установяване на пол, 4D и тн.

# 149
Преди да забременея, ядях почти само месо, но от нова година не съм  пипала, много ми се повръща от месо, даже като ми замирише.... Weary не знам как ще се получат нещата с тези храни.

Време е да дам отчет, миналия месец писах че съм с високо тсх (резултат 5,21), запопнах  л-ториксин  и сутринта реших да го изследвам, вече е минал околко месец от началото на лечението и резултата ми е :

И утре съм при ендокринолог, отделно хемоглобина и еритроцити са ми ниски, та ще пия желязо и белтъка ми е нисък, лекаря от ЖК, каза да започвам хранителен режим, всеки ден да приемам по 500 гр протеини, изреди ми какви храни да ям  (Сирене, луканка, мляко, месо, риба, яйца, кашкавал, шпек, филета) и ми каза, че до следващия път, ако не съм ги качила тези неща, ще трябва да ми изпише протеини на прах Frowning1
Наблягай на чисто месо, от доказани месарници не мисля, че в луканката и шпека има нещо полезно....даже по-добре е да се избягват.
Странно как ви ги е препоръчала лекарка.
Още повече, че въобще пълнежите, които слагат в тях въобще не влияят добре на щитовидната жлеза Sad .

Общи условия

Активация на акаунт