АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 8)☀

• 36 560
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Моите прегледи вече стават на по-често (два пъти в месеца). При вас така ли е?
Ами моите в началото бяха на 10 дни сега са на две седмици,но защото аз искам.
Днес обикаляхме с моя мъж детските магазини. Да ви кажа всичко си харесах,ама всичко и то доста евтино ми изглежда като цени. Въпроса е чв количката която искам на Bebetto я нямаше,а моя мъж много хареса една на Лорели-римини,черно с розово. Изглеждаше супер лека и маневрена.Аз съм си втълпила че искам Bebetto,но като я видя в магазин ако не ми допадне ми се иска алтернативен вариант☺

# 301
  • Варна

При мен са си пак веднъж в месеца - следващият е след 4 седмици, в края на 6-ти месец

# 302

Аз съм на 18 април (частно)... После на 9ти май последния скан, за който ми изпратиха писмо и нямам други.
На 22 ри април  съм на мидлайфка и се надявам да ми каже, че ще имам още.
Ако не, самолета... И при Милото Grinning

# 303

Аз съм на 18 април (частно)... После на 9ти май последния скан, за който ми изпратиха писмо и нямам други.
На 22 ри април  съм на мидлайфка и се надявам да ми каже, че ще имам още.
Ако не, самолета... И при Милото Grinning
Бих се радвала да се видим.☺Сега както се затопли си е разходки. Нямам търпение да идва юни и да пазаря. Мале такова удоволстие ще изпитам,че чак от сега се кефя.
Така да питам за тия електрически люлки има ли смисъл да се купуват. Много ми харесват на външен вид.☺

# 304
Моите бяха веднъж на месец. На последния беше ФМ (ня 22.03). Следващия е на 12.04. До края вече стават май на две седмици. Това е по ЖК.

Милото, имаш ли снимка на количката черно и розово?

# 305
Честит рожден Ден, Маноела. Бъдете здрави ти и бебо! Страхотно коремче имаш!!! Heart Eyes

# 306
Моите бяха веднъж на месец. На последния беше ФМ (ня 22.03). Следващия е на 12.04. До края вече стават май на две седмици. Това е по ЖК.

По ЖК по ЗК на две седмици стават от 8м. 2 прегледа са 8м и 2 прегледа 9м. Дотогава са веднъж в месеца.
Честит рожден Ден, Маноела. Да си жива и здрава и всички около теб.

# 307
Аз не съм по ЗК. Не знам дали в това е разликата. Но виждам, че при всички нас е различно и затова се зачудих.

# 308

Не се сетих да я снимам. В интернет мисля че има снимки.Но наистина ми се стори лекичка. Аз съм в централната част на града и нямаме дупки и прочие.За цената си е супер,според мен.Все пак ми се иска да видя и на Bebetto.

# 309
Аз не съм по ЗК. Не знам дали в това е разликата. Но виждам, че при всички нас е различно и затова се зачудих.
Мен не ме слагай при другите, защото в Англия е доста различно. Аз даже не трябва да отговарям, ама ми е голяма болка и при всеки удобен момент се оплаквам Grinning
Даже видях, че на първа страница Червенокоса вещица е писана Великобритания. Може и мен да ме напишеш така Disappointed ако има нужда де, аз не държа...

# 310
Каролева ето снимки от нета. Хареса ми в магазина. Може би ако не ми допадне Bebetto ще вземем тази

# 311
Тази определено ми харесва повече от нашата “втора”, която хареса мъжа ми. Защото основната, която съм харесала е пак черно и розово.

Във Великобритания май има много малко прегледи. Като видя информация кой от къде е се старая да запомня и напиша, за да може да се създават контакти и по градове.

# 312
Тази определено ми харесва повече от нашата “втора”, която хареса мъжа ми. Защото основната, която съм харесала е пак черно и розово.

Във Великобритания май има много малко прегледи. Като видя информация кой от къде е се старая да запомня и напиша, за да може да се създават контакти и по градове.

Ама никакъв проблем няма, аз от време на време просто напомням, защото никой и не е длъжен да помни.
Два са скановете. Доколкото разбирам и БГ не са много. Аз си ходя на частно и се успокоявам. Blush

# 313
Благодаря ви за прекрасните пожелания момичета! Нека ви се връщат всички и вие да имате прекрасна бременност до края и едно леко и запомнящо се с добро раждане! 🌷💕❤

Моите прегледи по ЗК си остават в месеца веднъж и то по-скоро си е заради болничния, защото както съм ви казвала му нямам доверие този АГ и си ходя на частно. А АГ-то ми на частно ме викаше до сега даже на месец и половина, но се чуваме по телефона редовно, ще видя сега какво ще ме посъветва като отида след 10 дни.

# 314
Да тук има само 2 ултразвука безплатно, ако има проблем стават 3. През другото време слушат тонове с една машинка, вземат кръв, урина. Ако преди раждането има съмнения за седалищно, може пак да се направи ултразвук и то ако се съмнявате за естествено раждане. Знам за стиснати АГ в Бг които също се ограничават с 2/3 ултразвука, но предполагам са рядкост и при тях ходят само за болнични. Аз не мога да се оплача от ЖК, каквото съм поискала са ми угодили, включително ми дадоха чорапи( май компресационни се казват) за самолета, просто като споменах, че ще летя.  Срещите а акушера са веднъж месечно, до един период, после зачестяват на 2 седмици. Между другото, тук причина «страх от раждане» е достатъчна за да поискаш секцио. Не зам защо ходят митове и легенди че отказват, но аз имам няколко случая на жени, които при първо раждане настояваха за секцио, като изтъкваха емоционална нестабилност и страх и си ги оперираха. Нали преди това изслушаха лекция за предимството на естественото раждане. Тук раждането се обсъжда след 30 седмица, прави се план, преди това не знам дали биха се ангажирали да обещаят нещо.

Общи условия

Активация на акаунт