Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 254

• 48 311
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте

Мили дамиБлагодаря на всички вас,за многото и интересни неща,които споделяте.

Ако всеки ден раздаваме по малка
                                                 частичка топлина на хората, които
                                                 срещаме по пътя си, светът ще стане
                                                  по - хубав. За всички! "

Канти

Цитат
Известната турска агенция Dizi Yolcusu:
Големият успех е на път. Сериалът "Маслино дърво" не дава шампионата на никого. „Маслинено дърво“ с участието на Туба Буюкустун е първият турски проект, който е от 6 седмици и е сред топ 10 на най-гледаните не английски проекти по Netflix в светаhttps://twitter.com/diziyolcusu/status/1567422729183182849?.

Приятен следобед,дами

# 661
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Да ви споделя нещо от днес. По повод на чуденето  на Линка от преди време, когато ДА беше в тренда и на България - кои млади хора го гледат.Днес се видях с племенницата ми - която е малко над 30-те . Какво ми каза: Моля те да ми разкажеш малко повече за родословието ни. Знаеш ли, че една моя приятелка ходи на семейни констелациии и е много интересно. И там са и препоръчали да изгледа един сериал - Маслиново дърво. И непременно го гледай. Викам и - вече няколко пъти съм го изгледала.
Туба преди малко е направила репост в ИГ на Нуран Еврен Шит
1 година назад 10.09.2021
Мечтаю 1 год спустя 🧚‍♀#AnotherSelf 😌

Приятна вечер.

# 662
Здравейте!

Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Да ви споделя нещо от днес. По повод на чуденето  на Линка от преди време, когато ДА беше в тренда и на България - кои млади хора го гледат.Днес се видях с племенницата ми - която е малко над 30-те . Какво ми каза: Моля те да ми разкажеш малко повече за родословието ни. Знаеш ли, че една моя приятелка ходи на семейни констелациии и е много интересно. И там са и препоръчали да изгледа един сериал - Маслиново дърво. И непременно го гледай. Викам и - вече няколко пъти съм го изгледала.

Снинова, значи имаш разумна и интелигентна племеница. Защото, дори да не приемаш този метод за рационален, или да не те влече психологията, да познаваш родословието си и да го приемеш и уважаваш е не само здравословно, но и човешко. И, ако без да се замислиш, отсечеш „мен това не ме интересува“, говори че си хем задръстен, хем глупав.
Цитат
Туба преди малко е направила репост в ИГ на Нуран Еврен Шит
1 година назад 10.09.2021
Мечтаю 1 год спустя 🧚‍♀#AnotherSelf 😌
Коментарът на Туба -Мечтая за след една - година какво ще рече?
Според мен, нов сезон, среща - догодина
А и коментар на МБ май казва същото...

Колко сме различни хората...
Четох на едно място, че не виждат нищо ново в играта на Туба. Пък според мен, Туба тук е абсолютно различна от предешните сериали - в динамика, в рязкост, в изразни средства. Това, което се повтаря е, че милва лицето на партньора си по един и същи начин винаги, и го блъска, а не удря шамари, когато иска да нарани. Но някои само това гледат, до толкова им е интереса...
Седа е добра комедийна актриса, но след първото гледане, както и Бончук, не откриваш нищо повече, видял си го вече. Докато при всяко следващо гледане откриваш нови неща в образа на Ада - като магия е, колкото повече гледаш, по ти се гледа и всеки път виждаш различна Ада. Невероятна актриса е Туба, как го прави, бе! И ако не е дадено на много хора да го видят при нея, искренно им пожелавам да го виждат в своите любимци. Чувството е несравнимо!

Канти, много са ти хубави гифчетата! Гледам ги с удоволствие!
Препоръчвам ви, на тези, които влизат във ВК един сайт за Туба https://vk.com/abouttuba
На мен ми харесва, макар не винаги да съм съгласна с автора. Но има доста забавни коментари и клипове.
Този виц е от там
Скрит текст:
Комсомольское собрание на съемочной площадке:
- Мурат, как вы могли сняться в столь "бесстыжей" сцене с #TubaBüyüküstün ?
- Товарищи ... мне просто повезло !
Реклама на семейни констелации в Аржентина. Изобщо ЮА/ЛА са много впечатлени. Защо ли?

https://www.instagram.com/tv/CiRAtsoAo_u/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

И цитатът на вечерта
Цитат
𝕿𝖚𝖇𝖆'𝖘 𝕷𝖆𝖙𝖎𝖓 𝕱𝖗𝖎𝖊𝖓𝖉𝖘
Tûba interpreta el papel de Ada en la serie Mi Otra Yo como solo ella puede hacerlo, con entrega, con pasión pinto y matizó los colores de Ada llegado a lo más profundo de cada ser, tocando el alma, y llevando a la reflexión #TubaBüyüküstün #AnotherSelf #Ada
Туба играе ролята на Ада в сериала Mi Otra Yo, както само тя може да го направи, с всеотдайност, със страст рисувам и нюансирам цветовете на Ада, достигайки дълбините на всяко същество, докосвайки душата и водейки до размисъл
Отворете линка https://twitter.com/tubalatinfriend/status/1568611907485007872 има интересен клип...

Наздраве и лека нощ!

# 663
Добро утро,момичета!

Благодаря на Вичи,Снинова и Линка за интересните неща,които са пуснали и за коментарите! Two Hearts
И догодина да е,дано направят 2 сезон!Живот и здраве ще го видим! Hands Pray

от сценаристката....

Желая ви щастлива неделя!

# 664
Здравейте
                              МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

„Когато животът изглежда труден, смелите няма да легнат и да приемат поражението.
                            Вместо това, те са още по-решени да се борят за по-добро бъдеще.
                            Кралица Елизабет II

Приятен следобед,дами

# 665
Здравейте неделно, благодаря ви за всичко.
Момичета да знаете че не са случайни  вчерашните снимки на всеки един от серияла сложени от сценаристката в IG и , включително и на режисьора. Както се казва, явно  се готви нещо. Или така ми се иска поне.
Злати ги е сложила на колаж. Аз намерих тези по отделно.

И една красавица за късмет

Приятен остатък от неделята в очакване на нещо ново от Туба,

# 666
Здравейте
                     МомичетаБлагодаря ви за всичко което споделяте.

Цитат
Sarah

🤔 Madame Tussauds tu nous avais promis quand Août on aurait la statue de cire de notre Tubis maintenant on est en septembre😭 ça devient long, ah je comprends elle est tellement belle et unique que vous essayez de la reproduire exactement #TubaBüyüküstün #WaxfigureTuba
Преведено от френски от
🤔 Мадам Тюсо, вие ни обещахте, че през август ще имаме восъчната статуя на нашия Тубис, сега е септември 😭 става дълго, разбирам, че е толкова красиво и уникално, че се опитвате да го възпроизведете точно #TubaBüyüküstün #WaxfigureTuba

Момичета за няколко дни ще се лиша от вашата приятна компания,за съжаление по здравословни причини.Стискайте ми палци и разчитам на вашата положителна енергия.Благодаря ви.

Успешна и спорна седмица.

# 667
Добро утро,момичета!

Благодаря за споделеното от вчера в темата! Two Hearts

Вичи ,бързо оздравяване! Hands PrayFlowers Four Leaf Clover

Tуба вече има 5 милиона и 900 хиляди последователи в Instagram
100 хиляди нови абонати, добавени за по-малко от 1 месец

...от снощи...
Tуба е добавила към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
''Една от нашите котки се изгуби в околностите на Фенерйолу.
Тя има бяла ивица на гърба. Ако някой я види, моля, свържете се с мен @nilbokesoy''

Фенско видео с Ада и Топрак
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244344%2F50a91964 … pl_wall_-63875573

🔱 𝙉𝙪𝙧𝙖𝙣 ~ 𝙏𝙪𝙗𝙖 ~ 𝘽𝙪𝙧𝙘𝙪 🔱
        Нуран-Туба-Бурджу

Пожелавам ви хубав ден, слънчев и топъл!

# 668
Здравейте момичета,
благодаря за споделеното.
Вичи имаш цялата ми подкрепа. Всичко да минава бързо.
С всеки изминат ден Туба има все повече и повече последователи, но и днес към момента няма ново от нея.
Според най-голямата в света база данни IMDb Туба Буюкюстюн е на 2-ра позиция
сред турските актьори тази седмица. И 4313-то място сред повече от 11 милиона имена по целия свят.7

Приятна вечер.

# 669
Здравейте!

Минавам набързо, че снощи не успях.
Да ви кажа, че Умут Курт - Ердем в ДА и Джихан в ПС, вчера се е оженил за една режисьорка Мелиса Инге

Част от екипа на ДА е присъствал - МБ, режсьорката, Ръза, Серкан

Туба я няма - децата скоро почнаха училище, има си задължения, сега, докато свикнат в новото училище, в нова страна, в нова среда - всичко е ново, ще бъде малко по-трудно.
МБ е пял и на тази сватба - не се удъжа тоя човек, бе...
https://twitter.com/bozhayrani__/status/1569428188652048385
Иначе гледах с помощта на преводача и субовете интервю на СЦ,

https://youtu.be/sWv5f7lwPpE
Много интересно - препоръчвам го. Тя много се надява да има втори сезон, даже каза, че има-няма, тя ще напише СЦ, щото ѝ иде отвътре. Прозвуча ми малко - ако вие не направите, все някой ще  го купи и направи...

Хубав ден ви желая!

# 670
Добро утро,момичета!

Колко му трябва на човек, за да е щастлив...Да бъде здрав и
посреща утрото със светли мисли, да има мечти и да вярва,
 че ще ги сбъдне, да бъде обичан и да обича!
CoffeeFlowers BlossomFlowers HerbHeart

Благодаря за споделеното! HugTwo Hearts

И аз видях снощи качени във ВК снимки от сватбата на Умут Курт и Melisa İnci/Мелиса Инджи!

https://www.haberturk.com/umut-kurt-ile-melisa-inci-evlendi-maga … 3519901-magazin/2

Желая ви приятен топъл ден!

# 671
Здравейте дами,
благодаря за снимките на сватбарите и всичко останало. Оставам с впечатление, че всеки ден се жени някой артист в Турция Simple Smile))
Туба се появи днес  и е сложила в IG
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244485%2Fab2bcd5e … pl_wall_-63875573
13.09.2022
Anotherself саундтрак и си припява
Ben Bir Hayaletim Artik - Сега съм призрак  и репост от Мурат Боз
Това ми прилича на втори сезон Simple Smile))
Прекрасна Туба

Приятна вечер.

# 672
Здравейте!
Туба е споделила в ИГС #TubaBüyüküstün
ПоздравяваУмут Курт и Мелиса Инджи със сватбата.
Бъдете много щастливи!
Обичам Ви!
@UmutKurt @MelisaInci

Цитат
Maria irene marti
Не знам защо се бавят с обявяването на втори сезон. Чета, че сценариста на „Дар“ бил  осъден за плагиатство,  да не отрежат #Anotherself...
Туба започна да следи Али, съпругът на Седа, който участва в текстовете и музиката на сериала, не знам за вас, аз все още се вълнувам за втори сезон 🙏🙏
#TubaBüyüküstün

Цитат
venividivici
Този изключителен успех на #ZeytinAğacı официално пренаписа историята на пазара на турската филмова продукция в света! #Anotherself #Netflix #TubaBüyüküstün 👑
Успехът не е случаен

Лека нощ!

# 673
Среднощен привет, момичета Flowers Hibiscus

Благодаря ви за всичко, което сте споделили тези дни за и около Туба
Скрит текст:
За почивните дни бях в провинцията на кратък релакс, че покрай този ремонт, на който края започна да се вижда  имах нужда да презаредя батериите Yum

Вичи изпращам ти изобилие от положителни мисли за добър изход от изпитанието ти в болницата  А тази нощ е срещу Кръстовден.

Линка, Злати прекрасна новина за Умут сте ни донесли. Пожелавам им любовта на двамата с Мелиса да е все така жива и след 50 години Flowers Hibiscus
Вече знаем със сигурност, че местопребиваването на Туба  за сега е в Париж Hands V Ако беше в Турция със сигурност щеше да присъства на сватбата на Умут  

Линка благодаря ти  за интервюто на Нуран Flowers Hibiscus Но понеже напоследък съм много ограничена откъм време, ще можеш ли с няколко изречения да кажеш какво казва в интервюто Hands Pray

Снинова донесла си ни новото клипче на пеещата Туба от ИГ сторито й, на което направих гифче и го сложих в началото на поста ми.  Добре, че е ИГ и, че Туба започна да го ползва по-интензивно от ковида насам, че да имаме някаква информация от нея. Hands V Сега като е в Париж доста по-малко хора ще я разпознават на улицата и в магазините/моловете  и ще споделят снимки в профилите си. А изглежда, че за нея е важно да поддържа контакт с почитателите си, които подозирам, че до месец ще станат 6 млн    

Това, което не се случва така както ти искаш, винаги е за добро.

Лека нощ!

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 02:42 от kanti

# 674
Добро утро,момичета!

Нека благословен да бъде този ден!Здраве,
щастие и сбъднати мечти да ви съпътстват!
Честит празник!
CoffeeFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose

Снинова,Линка ,Канти ,благодаря за новите снимки,гифчета и инфо,което сте пуснали! Two Hearts

От мен един готов колаж от ВК с новото клипче пуснато от Туба вчера! Heart Eyes

От сутринта относно рейтинга на ДА/МД,пуснато в ТуКи,благодаря! Flowers Hibiscus

Цитат
Сериал «Оливковое дерево» набрал более 109 миллионов просмотров, став таким образом самым просматриваемым сериалом среди турецких сериалов на платформе Netflix и набрав самые высокие баллы среди всех местных сериалов, которые были показаны на платформе.

И до днес в топ 10 на Аржентина, Уругвай и Турция Hands VNature Fire

В топ 10 Netflix на 2-ро място по отношение на тенденциите

Имайте приятен слънчев ден!

========================================================

ПП Привет отново! Hug

Редактирам,но имаме новини и реших да ги пусна!Вие ще добавите други и ще коментирате! Wink

Първо сутринта Туба пусна в инстасторите си....

https://twitter.com/Giuse_002500/status/1569967437029994499
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244490%2F90d1c357 … pl_wall_-63875573

А голямата новина е,че ще има 2 сезон на ''МД/ДА'',която предполагахме и очаквахме! Hands Plus1

Съобщила е Седа Бакан, после Бирсен я потвърди!
Бирсен Алтунташ пише #TubaBüyüküstün #ZeytinAğacı
Важен крайъгълен камък по отношение на сериала The Olive Tree, продуциран от OGM Pictures за Netflix.
Сериалът Olive Tree се срещна със зрителите на Netflix и предизвика голям интерес. Седа Бакан, която изигра Лейла в хитовия сериал със 100 милиона гледания, съобщи добрата новина: „Вторият сезон на нашия сериал е потвърден“

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1569963495457693697

Пуснато  и на др.място
#DZMnews
Nature BoomСеда Бакан обяви добра новина! #OliveTree / #MyOtherMe на Netflix от OGM Pictures е потвърден за втори сезон!
Припомняме, че сериалът беше с всякакви рекорди и беше гледан от повече от 100 милиона часа!
• t a g s: #ТубаБюйюкюстюн #СедаБакан #БонджукЙылмаз

Туба добави репост от Нуран Еврен Шит в Instagram #TubaBüyüküstün

Благодаря ти за този творчески мини-клип, скъпи @tubabustun. винаги🌹 @TubaBüyüküstün @MuratBoz

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244491%2F9d1e47e3 … pl_wall_-63875573

Хубав следобед! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 16:02 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт