Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 254

• 48 314
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!

След 39 дни на върха в Турция, ДА отстъпи първото място, но остана в топ 10.
40 дни ДА се задържа в топ 10 на Турция, Аржентина, Египет и Уругвай и все още е.
В Уругвай са на 3 позиция

Цитат
حب الارجنتين 🇦🇷 لتوبا شيء خارق للوصف يا ربي و تؤوح
تزورهم
مسلسلها طلع top2 عندهم في شهر august  و تاسع عمل اكثر مشاهدة خلال سنة 2022 متفوقا على مسلسلات عالمية ضخمة
 #TubaBüyüküstün #MiOtraYo #ZeytinAğacı
Преведено от арабски
Любовта на Аржентина 🇦🇷 към Туба е нещо неописуемо
Нейният сериал излезе на върха - топ 2 през август и е деветото най-гледано произведение на Нетфликс през 2022 г., изпреварвайки огромни международни сериали

За изминалата - 6 седмица на сериала,  отново се наредиха в челната 10 - ка на най-гледаните сериали

За 2022 г, в глобалната класация са 59 -ти, а за целия период - 78

Цитат
Another Self is in 78th Position 🔥 in Worldwide Top 100 English & Non English Tv Series on Netflix Since June 2021, NB: It is the only Turkish Series on this list. Tuba is the record breaker 💥 #TubaBüyüküstün #ZeytinAğacı #AnotherSelf
Преведено от английски
Another Self е на 78-ма позиция 🔥 в световните топ 100 английски и неанглийски телевизионни сериали на Netflix от юни 2021 г., NB: Това е единственият турски сериал в този списък. Туба е рекордьорът 💥 #TubaBüyüküstün #ZeytinAğacı #AnotherSelf
И няколко пресни статии - преводача добре превежда, ако ви интересува

Цитат
Полските медии този път...
Още един Netflix сериал "ДА" завладява света! За какво е целият проект? С участието на ТБ от сериал "Смели и красиви"
"Другото аз" е нов сериал на Netflix с участието на ТБ. Полските зрители я познават добре от проекта "Смелите и красивите", що за сериал е "Другото аз" и струва ли си да се гледа?...
https://www.telemagazyn.pl/artykuly/inna-ja-kolejny-turecki-seri … 2_i6W97ioCn5w4nQQ

Цитат
Френската преса: Турският сериал „Маслино дърво“ стана световен хит
Сега всички се интересуват, дали ще има втори сезон на сериала "Маслинено дърво". Всички с нетърпение очакват продължението на хитовия проект. По наша информация подготовката за новия сезон вече е започнала, но Netflix все още не е направил официално съобщение.
И в цялата статия не дават отговор на въпроса, можеха с един ред да го кажат, че не знаят!

Цитат
Yahoo publica las actrices mas guapas y exitosas del momento y ella en la portada ❤️quien mas podría ser?
#TubaBüyüküstün
@Yahoo_Espanol
Преведено от испански
Yahoo публикува най-красивите и успешни актриси на момента и тя е на първо място! ❤️ Би ли  би могла друга  да бъде?#TubaBüyüküstün  @Yahoo_Espanol

Лека нощ!
П.С. Туба се появи в ИГ и публикува това

За какво става въпрос не знам, но коментарът е
Цитат
Никога не млъква, затова и не се харесва на мнозина.Дава гласност и прави видими проблемите на нуждаещите се. #TubaBüyüküstün 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Лека нощ отново!

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 01:04 от Lina_4

# 646
Здравейте,момичета!

Най-после Туба е дала знак в ИГ си....Heart

Превод на пуснатото от Линка, в редакцията на поста си от снощи...
Цитат
П.С. Туба се появи в ИГ и публикува това

За какво става въпрос не знам, но коментарът е
Цитат
Никога не млъква, затова и не се харесва на мнозина.Дава гласност и прави видими проблемите на нуждаещите се. #TubaBüyüküstün 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Лека нощ отново!

Tуба добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün

Знаете ли правата си?
По закон седмичното работно време на служителя е 45 часа. Ако този период е надвишен на
седмична база, работодателят трябва да заплати 50% добавка за извънреден труд.

6 поредни седмици в топ 10 на netflix по гледания Hands V
Общо 108 милиона 820 часа гледане Nature FireHands Plus1Hands Clap

Желая ви лека и приятна сряда! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 647
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Рекорди, рекорди, рекорди - дневни, седмични, месечни и всякакви. Браво Туба!
И както винаги активна по социални въпроси - деца напуснали училище, извънреден труд.

Приятна вечер.

# 648
Здравейте!

Малко ми се пооправи ВК -то и започнах да  чета темите на Туба.
Прииска ми се да споделя, след статистиките и т.н., Снинова,  и реакциите...
Феновете в ТТ просто се отдадоха на „пиянството на един народ...“ Както Вазов е забелязал въодушевлението и надеждата от големия успех води до опианение... ТТ е пълен с със снимки и видеа за успехите на Туба, като се почне от Гюлизар и наградата за дебют в Черна гора, и се мине през огромния успех на „Под липите“ в арабските страни, илюстриран с много видообсъждания, новини и интервюта, после Аси и Монте Карло, Пленителката и Ватикана, 20 минути и Еми, Кара пара и неговия оглушителен световен успех, ДК и отново номинация на Еми и сега невероятния успех на ДА...
 Въпреки, че са многобройни коментарите, те могат да се обобщат с тези две изказвания, които току-що прочетох:
Цитат
Lubov Gokieli
Туба с сериалом Оливковое Дерево смогла сдвинуть гору.....
Но если подумать, все ее проекты с Заглавной Буквы. Каждый раз она отодвигала горизонты.......

Елена Милютина
Ожидала, что сериал будет иметь успех, но такой....это просто поразительно, как Тубе удалось выбрать такой интересный проект, который выстрелил во всем мире и имеет такой прекрасный результат. Хороший вкус и отличное чутье, браво! Всё так естественно сыграно, на высшем уровне.!
В ЛА се надпреварват да анализират и обясняват сериала
Мексико, Аржентина, Колумбия, Венецуела...

Всичките имат субове и автоматичен преводач. Истината е, че ги взех наготово от ТТ и не съм ги гледала. Ами това са часове дискусии и то на испански. Може да има и на португалски, не обърнах внимание. Много е. Но може на някой да му е интересно.

Най ми беше интересна реакцията на две динозавърки- журналюги, уж безпристрастни, но не са фенки на Туба. Уж са конкурентки, ама статиите им са идентични. Поне някоя дума да бяха променили. А може и гуги, преводача, да ти взема за една и съща статия, знае ли човек...
Прочутата Ранини
http://www.ranini.tv/haber/48557/1/zeytin-agaci-6-haftasinda-da-netflix-top-10de

Olive Tree е в топ 10 на Netflix през своята 6-та седмица.

Споделяйки седмичните нива на гледаемост на https://top10.netflix.com/  , Netflix публикува и данните от 29 август до 4 септември. Сериалът се класира на 10-то място в списъка на Netflix за неанглийски телевизионни предавания с 8 400 000 часа гледане през 6-та седмица. По този начин той разработи свой собствен рекорд като първия турски сериал на Netflix, който влезе в Топ 10 за 6 последователни седмици. Откакто Netflix започна да публикува седмични данни през юни 2021 г., повече от две седмици не е имало турски сериал в Топ 10.

Поредицата, която в края на миналата седмица надмина границата от 100 милиона, достигна общо 108 820 000 часа за 39 дни. Продължава да е в Топ 10 в 5 държави, включително Турция.

От друга страна, „Фестивалът на трубадурите“, който излезе миналия петък, не попадна в Топ 10 на неанглоезичните филми с първото си тридневно представяне. Филмът все още е на първо място в раздела за филми в Турция.

И също така известната Дизи Доктор - Оя Доган
https://www.dizidoktoru.com/dizi/zeytin-agaci-6-haftasinda-da-ne … sinde-h26566.html

Olive Tree е в Топ 10 на Netflix в своята 6-та седмица

Споделяйки седмичните нива на гледаемост на https://top10.netflix.com/, Netflix публикува и данните от 29 август до 4 септември. Сериалът се класира на 10-то място в списъка на Netflix за неанглийски телевизионни предавания с 8 400 000 часа гледане през 6-та седмица. По този начин той разработи свой собствен рекорд като първия турски сериал на Netflix, който влезе в Топ 10 за 6 последователни седмици. Откакто Netflix започна да публикува седмични данни през юни 2021 г., повече от две седмици не е имало турски сериал в Топ 10.

Поредицата, която в края на миналата седмица надмина границата от 100 милиона, достигна общо 108 820 000 часа за 39 дни. Продължава да е в Топ 10 в 5 държави, включително Турция.

От друга страна, „Фестивалът на трубадурите“, който излезе миналия петък, не попадна в Топ 10 на неанглоезичните филми с първото си тридневно представяне. Филмът все още е на първо място в раздела за филми в Турция.

Толкова за индивидуалните статии.
Поне аржентинската преса е по- различна... малко...

https://www.canal13sanjuan.com/cultura/2022/9/6/una-serie-de-net … uan-190047.html#!
АЛТЕРНАТИВНИ ТЕРАПИИ
Серия на Netflix предизвика бум в семейните съзвездия в Сан Хуан
„Другото ми аз“ продължава да се позиционира сред най-гледаните в платформата. В провинцията консултациите за тази терапия нараснаха,

Цитат
Leonor Ortiz
Tuba es extraordinaria... tiene un aura que la destaca y la hace única 👌❤️❤️
#TubaBüyüküstün
Преведено от испански
Туба е необикновена... тя има аура, която се откроява и я прави уникална

Не мога да не се съглася с това! Абсолютна истина!
Лека нощ!

# 649
Здравейте, момичета и от мен

Благодаря ви за всичко, което сте споделили през изминалите 2 дни
След 2 дни мълчание, днес Туба се е  появила с 2 поста в ИГ сторито си, които са със социален привкус. Но ние не се изненадваме от тези й публикации. Знаем как активно участва в отразяването на всякакви злободневни  и парливи теми . Защото има изразена активна гражданска позиция. И понеже е човек с огромна маса почитатели, може да се каже, че е "инфлуенсър" , защото по този начин това, което казва се чува от много хора както в Турция, така и в чужбина
Снощи беше темата за извънредния труд, който хората полагат, за което ни каза Линка Yum, а Злати Yum днес ни е обяснила чрез руските дружки за какво става въпрос
Днес пък темата е детския труд Disappointed Relieved Снинова Hands V

Преди половин час Туба е споделила това кратко клипче от нощна разходка в Париж    
линк за ВК https://vk.com/video-63875573_456244413
линк за ТТhttps://twitter.com/i/status/1567629518721908741
И като гифче

Оставям на вас да откриете песента, защото аз не успях  
Няколко стоп-кадри от видеото Hands V

Цитат
Цитат
Leonor Ortiz
Tuba es extraordinaria... tiene un aura que la destaca y la hace única 👌❤️❤️
#TubaBüyüküstün
Преведено от испански
Туба е необикновена... тя има аура, която се откроява и я прави уникална

Не мога да не се съглася с това! Абсолютна истина!

Линка   +1
Колкото до клиповете с дискусиите - нямам никаквво време да ги гледам. Ако някой ги изгледа може да резюмира накратко казаното в тях. А за първите места на сериала в калсациите на Нетфликс в толкова страни, както и в Турция за толкова време -браво  И с този си проект Туба разчупи рамките Hands V

Продължавам да ви споделям гифчета от ДА. Няколко  от 3 еп

Ако ви е интересно  слагам в скрити
Най-инатливите зодии  
Скрит текст:
12. Везни - всичко в името на мира и любовта

Везните са от тези зодии, които не обичат да спорят. Склонни са дори да не опитат да отстояват мнението си, ако това ще доведе до скандали и притеснения. Лесно могат да бъдат убедени от отсрещната страна, няма нужда дори от повече от един аргумент. Везните определено не са от инатливите зодии.

11. Дева - говори си, аз ще замълча

Девата определено е от инатливите зодии, но от тези хора, които не спорят до безкрай. Те ще ви оставят да си говорите и да си мислите, че сте спечелили спора. Не можете да промените мнението им почти никога, но няма да  се карат, за да ви убедят в своето. Затова остават малко по-назад в класацията ни за инатливи зодии.

10. Риби - просто ме остави на мира

Рибите също не са от зодиите, които държат да ви убедят в своята гледна точка. Те не обичат шума и публичните скандали и когато разговорът прерасне в спор, просто спират да говорят.

Ще приемат привидно гледната ви точка, дори да не сте успели да я защитите, стига да спрете да повишавате тон.

9. Близнаци - Грешиш, какъв смисъл има да спорим

Каквото и да говорите на Близнаците, те няма да ви чуят. Ще приемат с мълчание всичко, което им казвате и дори няма да опитат да защитят позицията си. Тяхната гледна точка е, че събеседникът очевидно греши, какъв е смисълът разговорът да продължава. Трябва много сериозна провокация, за да превърне тихите Близнаци в безкрайно инатливи.

8. Стрелец - Само ако ми пука

Преминаваме на територията на инатливите зодии, които не се свенят да защитят позицията си. При Стрелецът монетата има две страни. Те са много инатливи, ако темата е важна за тях. Ако обаче спорът е за нещо маловажно за тях, дори няма да ви обърнат внимание.

7. Рак - Когато силно вярвам

Раците са доста упорити, но и много твърдоглави. Когато силно вярват в нещо, няма сила на планетата, която да ги накара да променят мнението си. Подобно на Стрелците, те също са яростно инатливи по важните за тях теми. Големият негатив на Раците е, че приемат прекалено лично всичко, казано в разговор, което не отговаря на техните ценности. Сръдливи са и дълго помнят всичко негативно, което им е било казано.

6. Овен - Не, не и не! Няма да те слушам

Овните са от тези зодии, които са доста инатливи. В спор те яростно защитават позицията си, без дори да изслушат събеседника.

Обичат да отричат всичко, което им се казва. По-късно може и да осъзнаят, че грешат, но на момента просто ще държат упорито на своето.

5. Козирог - Аз знам най-добре!

Козирогът е уверен в себе си и своето мнение. Смята, че неговата позиция е най-правилната и упорито я отстоява. Ще изслуша събеседника и накрая ще отсече "Да, но аз..."

4. Водолей - Ако реша, няма начин да ме разубедиш

Водолеите мъдро избират битките си. И решат ли, че са прави...просто няма смисъл да говорите с тях. Каквото и да им кажете, както и да ги убеждавате, няма да успеете да ги убедите. Няма да сменят мнението си, няма да обмислят вашата гледна точка - нито по време на разговора, нито след това.

3. Лъв - Говориш само празни приказки!

Първата зодия в топ 3 на най-инатливите зодии е Лъв. Лъвът почти неуморно отстоява позицията си. Привидно ще ви изслуша, но през цялото време ще си мисли, че говорите празни приказки.

2. Скорпион - Оф, не ме интересува

Скорпионът взима сребърен медал по инат. Държащи на своето, непреклонни, Скорпионите дори няма да се опитат да спорят. Просто ще извъртят очи и това ще сложи край на спора. Вероятността да ги убедите е малка, но ако имате много аргументи, време, нерви и правилен подход спрямо конкретния човек, може би мисията си ще е успешна.

1. Телец - Дори не се опитвай!

Телецът взима златото по отношение на инатливост. Непреклонен, с горещ нрав, Телецът полудява, ако не става по неговата. Не е склонен да слуша, да размисля и да променя мнението си. Дори не опитвайте да спорите с Телец. Ще ви коства само нерви, без да имате какъвто и да е успех.

https://www.obekti.bg/misterii/nay-inatlivite-zodii

Лека нощ!

# 650
Добро утро,момичета!

Снинова Hug,Линка Hug,Канти Hug,благодаря за всичко,което сте открили и споделили в темата!

Канти,ето песента,която Туба е пуснала в клипчето.Открили са я в една от групите във ВК,не съм аз.
Ако е някоя известна или турска и съм я слушала в сериал-може,но тези-не. WinkSimple Smile

https://youtu.be/mEni3zP1Pvs

Желая ви успешен ден!

# 651
Здравейте

Мили дамиБлагодаря на всички вас ,за многото информация,гифчета,снимки,за всичко,което сте споделяли през тези дни.Благодаря ви.

"Животът е забавен подарък. Първоначално го преоценяват - мислят си, че им е подарен вечен живот. След това го недооценяват, намирайки, че за нищо не става или че е твърде кратък, и са почти готови да го захвърлят. Накрая разбират, че това не е бил подарък - просто са им дали живот, за да се възползват от него. И едва тогава се опитват да го ценят."  

Момичета Revolving HeartsRevolving HeartsПоразходих се до Бурса и Икея,много неща видях и научих.Бурса един  много зелен град,добре устроен.Ходихме и до Мраморно море,много красота,зеленина,интересни места.

Започвам да ви чета и приятен следобед,дами

# 652
Здравейте дами,
много неща сте донесли. Благодаря за всичко.
Вичи добре завърнала се.
Бончук е намерила и споделила снимка от старо време. Играят на джаги.

Статия в  някакво списание, явно за сериите на Туба  на испански  (по снимките гадая)

Приятна вечер.

# 653
Здравейте!

Вичи, добре завърнала се! Кратко пътешествие си направила, но за това пък вероятно си изпълнена с впечатления!
А тук продължава успеха на сериала ДА.
Цитат
В световен мащаб #zeytinagaci класиран на номер 9 по популярност през месец август, това включва всички сериали както на английски, така и на неанглийски.

Дори днес - 42 ден, са в топ 10 на 4 страни.

Туба е сложила сн на Бончук в ИГ си и е коментирала: Така започна всичко...

Между другото всички са я сложили в сторито си - и Мурат, и Фърат  и Серкан. Много силна връзка се е създала между актьорите с тези семейни констелации, дето са ги правили за всеки от тях по няколко пъти все между тях. Внимателно изгледах отново преведения клип с интервюто им и виждам колко добре се разбират.  Може преди всеки серил да правят такива сеанси и няма да има напуснали и скандали. Останах с впечатление, че и снимачният екип е участвал, начело с режика и оператора. И си личеше - духа и любовта към Джунда прозираше във всеки кадър.
Още един водещ журналист от Аржентина се е изказал за ДА

Цитат
Известният аржентински журналист Луис Грималди:
В новия проект на Netflix „Друго себе си“ отново видяхме изпълнение на най-високо ниво на турския актьор Туба Бююкюстун. Връзка с предците и родословието - животът точно тук. Един приятел препоръча това и аз видях този сериал. Съветвам ви да направите същото
.
Сега се организират в ТТ всички от ЛА да гледат отново заедно ДА в събота и да коментират.
Цитат
Chicas!!!Tenemos plan este sàbado con #MiotraYo !! Vamos a ver todas juntas la serie se le miden al plan ?
HORA:  •colombia,México,Ecuador 3 pm
•Argentina,Chile,Brasil  5 pm
Estan todas invitadas!Me faltan màs paises, por fa si tienen alguna duda me escriben.
#TubaBüyüküstün
Преведено от испански
Момичета!!!Имаме план тази събота с #MiotraYo !! Ще гледаме сериала заедно, мерят ли се с плана?
ВРЕМЕ: •Колумбия, Мексико, Еквадор 15:00ч
•Аржентина, Чили, Бразилия 17:00 ч
Всички сте поканени! Липсват ми още държави, моля, пишете ми, ако имате въпроси.
Прибавиха и Испания - 10 часа
Ами все испаноговорящи, могат да си общуват.

И още малко от ТТ
Цитат
Leonor Ortiz
Me gustan tus consejos 👌😂.Desde siempre me ha gustado el estilo de actuación de Tuba,porque tiene algo muy especial que la hace única,es un conjunto de factores que se dan en Tuba,la única turca hasta este momento que yo conozca,talento,belleza, gestos,elegancia y dramatización
Преведено от испански от
Харесва ми съвета ти 👌😂 Винаги съм харесвал актьорския стил на Туба, защото има нещо много специално, което го прави уникален, това е набор от фактори, които се срещат в Туба, единствената турска, която познавам до сега, талант , красота, жестове, елегантност и драматизация

Цитат
NathaliaSuarez
Es que es increíble que a los turcos les cueste reconocer la calidad actoral de #TubaBüyüküstün que es una excelente actriz
O no les pagan lo suficiente (💰)
O tienen un criterio de mierda (💩)
O las dos cosas
Преведено от испански
Невероятно е, че на турците им е трудно да признаят актьорските качества на #TubaBüyüküstün , която е отлична актриса
Или не им се плаща достатъчно ( 💰 )
Или имат скапан критерий ( 💩 )
Или и двете неща
Тук вече няма какво да се добави.
Лека нощ!

ПП Да почива в мир кралица Елизабет II. Hands Pray

# 654
Здравейте,момичета!

Вичи Hug,добре завърнала се! Revolving Hearts Интересни места си посетила в Т-я.
До колкото си спомням в Бурса има най-много преселници от Б-я.

Благодаря за споделената снимка и инфо от ТТ,както и за коментарите! HugTwo Hearts

Скрит текст:
Да почива в мир кралицата! Hands Pray

Желая ви приятен петък!

==============================================================

ПП....

Привет следобедно! HugTwo Hearts

Има ново от Туба и реших да го пусна,тъй като никой не пише почти цял ден.....

Туба е добавила в инстастори #TubaBüyüküstün

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244457%2F9eab04ab … pl_wall_-63875573

песента

https://youtu.be/GTvIKLwH1g8

Пояснение към пуснатата статия вчера от Снинова...
Цитат
#ТубаБюйюкюстюн
Публикация за работата на Туба в испанското списание Las telenovelas de...
Tуба Бюйюкюстюн,известна с ролята си на Мави в ''Дъщерята на посланика'', сега поема Netflix с новия си сериал  ''Другото Аз''
Туба стана първата турска актриса, номинирана за награда Еми за изключителната главна женска роля в сериала '' 20 минути''.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 17:05 от Zlatina3

# 655
Здравейте
                                 МомичетаБлагодаря на всички вас,за всичко което споделяте.

"Душата няма нужда да избяга от ежедневието,
                           а да открие малките вълшебства в него."

Ада 💚 в синтеза на душа, плът и ум...

Цитат
La température a chuté à Paris, mais un bonet de laine!!! pas pour aujourd’hui 🤷‍♀️🤷‍♀️🇫🇷#TubaBüyüküstün
Преведено от френски от
В Париж температурата падна, но вълнена шапка!!! не за днес 🤷‍♀️🤷‍♀️🇫🇷 #TubaBüyüküstün

Лека вечер,дами

# 656
Момичета нали знаете, че сте страхотни.
Благодаря за всичко.
Донесли сте днешно видео с Туба, но както и Вичи е сложила при 20 градуса днес в Париж с тази шапка не ми е днешно. Не и е лесно на Туба да задоволява непрекъснатото ни желание за нови постове, сутрешни кафета и какво ли не.
Както винаги много красива

Иначе ДА продължава да е на второ място в Турция - някакъв Дявол в Охайо го е изместил Simple Smile)) И все още в топ 10 на няколко други държави.

Приятна вечер.

# 657
Здравейте!

Снинова, спецално гледах времето в Париж, в сутрешните часове е било 14 градуса, но пак не е за вълнена шапка... Ама може да е болна нещо, всичко бива. По-вероятно си права - старо видео...

В ТТ излезе новината, че един арабски канал е купил ДА и ще го дават по ТВ

Цитат
Сериал #AnotherSelf со звездой Туба Бюйюкюстюн скоро выходит на телеканале Watch Mix
https://twitter.com/Tubadiziler/status/1568195840073678848
Не знаех това добра новина ли е, или не, та прочетох по-знаещи от мен
Цитат
размах у Тубы конечно. Второй оригинальный сериал Нетфликс продают на ТВ. Возможно, что не продвигали особо в азиатском регионе, чтобы и туда потом отдельно загнать. Не удивлюсь, если так

конечно, хорошо. Основные просмотры бывают в первый месяц. А чтобы продавать ещё дополнительно на каналы при возможности просмотра на платформе - это же дополнительная прибыль. Оттоман продали в несколько стран, теперь рассматривают такой же вариант для Другого Я, видимо. Это очень круто и при таком раскладе Туба может и с Нетфликс настаивать на процентах от продаж на ТВ в дальнейшем, выбить себе особые условия. Тихо-молча Туба шагает на недосягаемую для турков высоту и занимает особое положение.
Благодаря на Изолда Иванова и Лаура Лука за хубавия и информативно богат разговор. Дано да са прави.

И още един цитат от техния разговор
Цитат
Как ни крути, это сериал Тубьi и лучше всех понимают это те, от кого действительно что-то зависит там. Тубе даже в некотором роде повезло, что они не сняли сразу второй сезон как хотели (видимо, из-за беременности Седы🤷🏻‍♀), теперь, спокойно посмотрев и оценив результаты, она может пересмотреть и свои условия дополнительно. Как минимум, что касается продаж на ТВ
Може би за това се бавят да оповестят втори сезон - не са изчистили финансовите въпроси, галиба...

И последен цитат
Цитат
мне ещё тут в контакте попадалось мнение, что Другое Я выстрелило, несмотря на то, что в него совсем не вложили деньги. И сравнивали с Клубом почему-то, видимо, подразумевая, что для того построили пару декораций. Но Клуб, к сожалению, очень бедно профинансированный сериал. Если бы в него вложили реально хорошие деньги, расширив локации и прочее и пригласили хотя бы одну звезду, способную привлечь аудиторию, Клуб мог бы стать лучшим турецким проектом Нетфликс. В Другом Я в этом плане не экономили вообще, да и гонорар одной Тубы можно приравнять к гонорару всего каста Клуба, скорее всего.

Я рада что Туба выбрала такой сериал где все натурэль. Просто море, просто Оливковое дерево, просто Айвалык что может затмить это простое совершенство. По гонорарам конечно, ее гонорар выше чем если сложить каст сериалов клуб и полет птицы.

И другата новост от ТТ, съобщена от самата Томрис
Цитат
Tomris Giritlioğlu
Asi dizisi telif hakları artık Demirören Medya'dadır. Çok yerde diziyi paylaştık, ancak telif hakları malesef kanalda ortaya çıktı. Bu nedenle bizzat yüklediğim platformlardan diziyi silmek zorunda kaldık. @KanalD @demirorenmedya

Авторските права на сериала Asi вече са в Demirören Medya. Споделихме сериала на много места, но за съжаление авторските права се появиха в канала. Поради тази причина се наложи да изтрием сериала от платформите, които лично аз качих.
Най-сетне изчистиха сериала и могат да го продават. Да видим след толкова години ще се намери ли купувач?

Цитат
emma
Tuba is the best, most beautiful,most success,most recognizable Turkish actress in the world. Her acting, beauty,humanity are admired by everyone from ordinary people to intellectuals,scientists,world-famous actors and people from the world of film. Proven facts,not fabrications

Туба е най-добрата, най-красивата, най-успешната и най-разпознаваемата турска актриса в света. Нейната игра, красота, човечност се възхищават от всички - от обикновените хора до интелектуалци, учени, световноизвестни актьори и хора от света на киното. Доказани факти, а не измислици

Лека нощ!

# 658
Среднощен привет, момичета

Благодаря ви за интересните мнения и новини относно Туба  
Днес момичето ни е зарадвало с ново клипче от Париж - Злати

Снинова, Линка
Надписът към клипчето, което самата тя е сложила е:
Цитат
В Париж температурата падна, но вълнена шапка!!! не за днес 🤷‍♀️🤷‍♀️🇫🇷 #TubaBüyüküstün
Значи или клипчето е от преди няколко дни, когато температурите паднаха осезаемо, или се е подлъгала сутринта преди да излезе, че е доста по-студено отколкото е било в действителност Hands V

Вичи надявам се да си си починала добре тези дни. Била си на хубави и интересни места

Линка много интересна информация си ни донесла относно разпространението на ДА, закупуването му от ТВ канал Watch Mix, както и за евентуално преподписване на договорите при нови финансови условия за 2 сезон. Този канал арабски ли е? Хубавото на излъчването по ТВ е, че сериала така ще стигне до по-голям процент зрители. Не всеки гледа Нетфликс, а и гледането му през интернет - не всеки ползва  
Цитат
Туба е най-добрата, най-красивата, най-успешната и най-разпознаваемата турска актриса в света. Нейната игра, красота, човечност се възхищават от всички - от обикновените хора до интелектуалци, учени, световноизвестни актьори и хора от света на киното. Доказани факти, а не измислици
С това мнение съмна 100% съгласна  

Още няколко гифчета от 3 еп на ДА  

Понеже днес настъпва пълнолуние в Риби ви слагам малко информация за него Hands V
Скрит текст:
Риби е знакът на психолозите, творческите хора, тайните, мечтите, очакванията, знака на реките, моретата и океаните, на романтиците и мошениците, религията и вярата. Това е най-интуитивния и най-чувственият знак.  По време на настоящото Пълнолуние може да станат явни някои тайни и измами. Възможно е да се прояви и творческия талант. Някои ще престанат да крият чувствата си и ще им се отдадат. 
10 септември обещава да бъде емоционален ден, когато сълзите трудно ще бъдат сдържани. 
Какво да не правите по време на Пълнолуние
Най-добре не изяснявайте отношенията, сега всеки е склонен да търси повече внимание за себе си. Разумът може да е замъглен и да се ръководите предимно от емоциите.  Не възприемайте действителността прекалено рационално. Не е зле да отделите време за мечти.  Не се заемайте с прекалено важни дела, освободете си време за душевни занимания.  Не спорете. Това е време за съзерцание. Не се обръщайте за помощ към мъже. По време на Пълнолуние по-силни и мъдри са именно жените. Ако имате нужда от съвет  - потърсете го от жена.  Не бързайте с разрешаването на въпроси, ако се е появил проблем. Заемете изчаквателна позиция. Какво може да правите по време на Пълнолуние Заемете се с творческа дейност. Пълнолунието в Риби ще  разкрие творческия ви потенциал. Рисувайте, пишете, творете музика! Разглеждайте стари албуми и се отдайте на спомени.  Организирайте романтична вечеря с партньора ви. Това е ден, в който чувствата може да се възродят.  Купете си нов парфюм.  Поплачете, ако изпитвате нужда. Потърсете психологическа помощ, ако ви е тежко на душата.  Поговорете от душа с близки хора, споделете преживяванията си или тайните.  Посетете църква, ако сте вярващи.  Изперете, направете генерално чистене - сега то ще има особена сила. Пийте чиста вода - денят е подходящ за прочистване.

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/curious/pylnolunie-v-ribi-na-10-septemv … news_1809541.html © Actualno.com

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 02:45 от kanti

# 659
Здравейте,момичета!

Благодаря за новите снимки,инфо,гифчета и за интересните новини от ТТ за ''ДА'' и за ''Аси''! Two Hearts
За клипчето с шапката и аз се зачудих заради времето.Надявам се да има страни,които да закупят
сериала ''Аси''.Все още се пише за него,които са го гледали!

Ада и Топрак....фенско видео
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244337%2F17f6b06d … pl_wall_-63875573

Имайте приятна събота!

Общи условия

Активация на акаунт