След 39 дни на върха в Турция, ДА отстъпи първото място, но остана в топ 10.
40 дни ДА се задържа в топ 10 на Турция, Аржентина, Египет и Уругвай и все още е.
В Уругвай са на 3 позиция

تزورهم
مسلسلها طلع top2 عندهم في شهر august و تاسع عمل اكثر مشاهدة خلال سنة 2022 متفوقا على مسلسلات عالمية ضخمة
#TubaBüyüküstün #MiOtraYo #ZeytinAğacı
Преведено от арабски
Любовта на Аржентина 🇦🇷 към Туба е нещо неописуемо
Нейният сериал излезе на върха - топ 2 през август и е деветото най-гледано произведение на Нетфликс през 2022 г., изпреварвайки огромни международни сериали

За изминалата - 6 седмица на сериала, отново се наредиха в челната 10 - ка на най-гледаните сериали

За 2022 г, в глобалната класация са 59 -ти, а за целия период - 78

Преведено от английски
Another Self е на 78-ма позиция 🔥 в световните топ 100 английски и неанглийски телевизионни сериали на Netflix от юни 2021 г., NB: Това е единственият турски сериал в този списък. Туба е рекордьорът 💥 #TubaBüyüküstün #ZeytinAğacı #AnotherSelf

Още един Netflix сериал "ДА" завладява света! За какво е целият проект? С участието на ТБ от сериал "Смели и красиви"
"Другото аз" е нов сериал на Netflix с участието на ТБ. Полските зрители я познават добре от проекта "Смелите и красивите", що за сериал е "Другото аз" и струва ли си да се гледа?...
https://www.telemagazyn.pl/artykuly/inna-ja-kolejny-turecki-seri … 2_i6W97ioCn5w4nQQ

Сега всички се интересуват, дали ще има втори сезон на сериала "Маслинено дърво". Всички с нетърпение очакват продължението на хитовия проект. По наша информация подготовката за новия сезон вече е започнала, но Netflix все още не е направил официално съобщение.

#TubaBüyüküstün
@Yahoo_Espanol
Преведено от испански
Yahoo публикува най-красивите и успешни актриси на момента и тя е на първо място! ❤️ Би ли би могла друга да бъде?#TubaBüyüküstün @Yahoo_Espanol

Лека нощ!
П.С. Туба се появи в ИГ и публикува това

За какво става въпрос не знам, но коментарът е

, а Злати
Снинова 

,Линка