Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 254

• 48 782
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте
                            МомичетаБлагодаря ви за всичко,което споделяте.

Обстоятелствата и случките оцветяват живота ни,
                            но ние можем да направим избора, какъв да бъде цвета!
                            Успешен и ведър ден за всички !

Канти

Синий цвет утешает сердце,
                                             Ибо он – император среди цветов.
                                             Синий. История цвета Мишель Пастуро

Цитат
Скрит текст:
“Perdón es una palabra fuerte. Llamémosle ‘aceptación’ o ‘cierre’ porque el perdón implica que nos creemos superiores. No somos mejores que nadie, menos aún que nuestros ancestros”.
#MiOtraYo 
Gran serie, véanla.
Преведено от испански от
„Съжалявам е силна дума. Нека го наречем „приемане“ или „затваряне“, защото прошката предполага, че вярваме, че сме по-добри. Ние не сме по-добри от никого, дори по-малко от нашите предци.

Приятен следобед,дами

# 706
Здравейте дами,
последен ден на лятото, въпреки, че по градуси не е Simple Smile))
Мерси за постовете. Туба днес е публикувала снимка на 22 годишната Масха Амини  и видео от протестите в Иран.
Задържана в за неспазване на строгите правила за носене на хиджаб. Била е пребита в полицейската кола и в последствие е починала.
И какво винаги момичето ни е съпричастно.
Слагам линк:
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244526%2F22c3a7e3 … pl_wall_-63875573
Направила е и репост на Али Боз - саундтракът на ДА

Вече има 5,9 милиона последователи

Приятна вечер.
-------------------------------------------------------
Момичетааа имаме потвърден втори сезон

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 20:32 от sninova

# 707
Здравейте момичета!

Май имаме сезон 2 и оставам с впечатление, че е сниман???
Бурчу е пуснала това

и коментара:да! Съвсем скоро сезон 2 е от фен от испания, та не  се знае...
Ама дълго снимаха, дано да са го снимали, все пак...
Вчера един от любимите ни партньори е имал рожден ден

Честит 49 рожден ден  на Джансел! Да е жив и здрав и много творчески успехи! Много щастие в личния живот!
Не знам дали снима, не следя турското дизи и кино производство. Само Туба, of course!
Що се отнася до личния живот, забелязала съм, че колкото е по-щастлив един творец, толкова по-малко успехи има в творчеството, та не знам добро ли е пожеланието...
Злати ще ни каже има ли Джансел проекти и къде се изявява сега.
Нашата не знам дали е щастлива без мъж/поне не знаем за такъв/ до себе си, но като ѝ гледам кариерата, май не е особено...
Цитат
Amal✨
#TubaBüyüküstün 's career trajectory is simply incredible! She rose above her naysayers, challenges and won every battle of her life ON HER OWN! A real queen in the truest sense! you go lady
@TubaBustun  #ZeytinAğacı 👏🏻👏🏻👏🏻👑
Траекторията на кариерата на #TubaBüyüküstün е просто невероятна! Тя се издигна над своите скептици, предизвикателства и спечели всяка битка в живота си САМА! Истинска кралица в истинския смисъл на думата! Напред, лейди
@TubaBustun #ZeytinAğacı 👏🏻👏🏻👏🏻👑

Италианската преса, и тя се включи в общия хор на световната преса за ДА.
https://siddhi.it/articoli/another-self-le-costellazioni-familiari-su-netflix/
Цитат
ДРУГО АЗ: СЕМЕЙНИ СЪЗВЕЗДИЯ В NETFLIX
Телевизионният сериал Another Self е наличен в Netflix от известно време . Говоря за това, защото напоследък като че ли доста разбуни водите на съзнанието на телевизионната аудитория. Another Self всъщност е първата телевизионна продукция за широката публика, която изрично говори за семейни съзвездия , като същевременно запазва във всички отношения класическия фил руж на каноничните телевизионни сериали, с тяхното богатство от интриги, любови и тайни.

Друга голяма особеност на този сериал е фактът, че е турско производство, с което за момент измести от трона новия канон на все по- дъговите телевизионни сериали да връщат човека към неговия произход и корени. Съвременният Истанбул, със своята технология, инфраструктура и начин на живот, толкова очевидно подобен на нашия, е придружен от често болезнени истории за неговия произход, твърде често забравяни.

Друг Аз ни напомня, че ние сме повече от това, което изглеждаме и че вътре в нас историите на нашите предци, нашето семейство и нашата собствена земя са много живи и са активна част от живота ни. Всяка неразгадана, всяка отложена, всяка тайна, всяка болка има своята специфична тежест и иска да бъде видяна и интегрирана.

По време на поредицата често виждаме фрагменти от семейни констелации , които дават добра представа за това как се извършва тази работа и ефектите, които може да има в „реалния“ живот. В този смисъл припокриването, което често се предлага между действията, извършвани в рамките на репрезентациите, и съответните импликации на системно ниво, е много очарователно. Характерен е и изборът на авторите да покажат черти на системни представи, без изобщо да говорят открито за произхода на семейните констелацииили тяхната динамика на действие (само си помислете, че Берт Хелингер никога не се споменава), като по този начин оставя нещо като "мистериозен воал", който вероятно е в основата - заедно с непознаването на материята - на някои рецензии, които класифицират семейството Constellator като "спиритуалист".

В заключение, смятам, че това е телевизионен сериал, който заслужава да бъде гледан и който сам по себе си може да предизвика някои интересни размишления в посока на повишаване на информираността.

ИСТОРИЯТА НАКРАТКО (БЕЗ СПОЙЛЕР)
Ада, Севги и Лейля са три приятелки от Истанбул, които са много близки още от студентските години. Въпреки че са различни по темперамент и след това са направили много различни житейски избори, връзката им винаги е оставала стабилна.

Ада е станала кариерен хирург, Севги е известен адвокат, а Лейла е избрала да се посвети с тяло и душа на съпруга си, предприемач, занимаващ се с неопределен бизнес.

Когато Севги открива, че ракът, с който се бори от известно време, не показва признаци на регресия, тя избира да последва съвета на приятел и да се консултира със семеен констелатор Заман, който работи в Айвалък, типичен морски град на 400 км от Истанбул.

Ето как, между научния скептицизъм и умствената затвореност на Ада, ентусиазма и верността на Лейла и пламенното желание за живот на Севги, трите най-добри приятелки се впускат в пътешествие, което е не само географско, но и преди всичко духовно, което ще ги накара да открият какво означава да живееш пълноценен и осъзнат живот - с една дума, да живееш наистина .

Чрез семейните съзвездия Заман придружава приятелите си в едно дълбоко пътешествие на откриване на тяхната история и изцеление на собствените им дълбоки рани, като им помага да внесат ред и спокойствие в живота си.

Всъщност, освен здравословните проблеми на Севги, изплуват и трудностите на Ада, Лейля и други техни близки, които допринасят за преплитането на сюжета.

Статията ми харееса. Прочетете, ако ви е интересно. Нищо ново няма, но е добре написана.

Приятна вечер!

# 708
Лина супер,
таман редактирах и ти се включи. Благодаря за статията.
Бях срещнала коментар, че ако е сниман ще го пуснат края на януари. Но някой предполага, друг разполага.
Ще видим.Туба още не е отреагирала.

# 709
Снинова, извинявай, сега като каза, видях , че си редактирала. Специално проверих преди да започна да пиша.
 Ама писах бавно, а преди да пусна поста не се върнах да проверя отново. Както и да е, дублирахме се не за първи път.  Smiling Imp
Дано да е сниман вече втори сезон!
И края на януари не е лошо, не е като да е след 2 години! Сега трудно ще се организират, повечето имат проекти. А Серкан, ако е очаквал втори сезон нямаше да се ангажира с Дисни. Дори  неговия персонаж  да се е изчерпал относно Ада, искам да продължи неговата история - израстването на момчето в мъж, защото детската травма е позадържала точно това развитие. Мое мнение де, харесвам актьора, а сега, като няма заплаха да е двойка с Туба, мога да го гледам още. Иначе ми идва малко лигав за моя вкус, не че някой ме пита.
МБ го харесвам, но Топрак не толкова. И той не може да се установи - номад, както казва Ада. Искам за Ада стабиляга - напр. грозника Заман, най ми е мъжествен. Но задължително с брада, без нея е като гол охлюв! Грозен е, няма спор, ама има в него онова мъжественото - личи волята и зад нея прозира „лошото момче“. Как само гледаше краката на Ада в тази сцена!

Всеки път като я види ѝ се любува някак, отбелязва присъствието ѝ.
Знам ли, може и да греша, това да е бащинското му отношение, поне Ада така го е почувствала, каза му го.
А жените усещат тези неща, щом казва, че е бащинско, да го приемем...
А тази неизживяна страст ще я изживее, а после? Какво друго свързва Ада и Топрак?
Но пък от друга страна, ако не си забравила един мъж 10 години, май никога няма да спреш да го обичаш.

Както казва моята близка психоложка, тоя филм абсолютно не прилича на сапунка, дето все им се случват някякви непреодолими неща и постоянни и все нови и нови препятствия. Той е близък до живота, повечето препятствия са в главите и душите/миналото и предците/ на героите.
Ще видим как ще завърят нещата, любопитна съм.
Пак се увлякох, но този серил сега ми е тръпка и много го мисля.
Лека нощ!
ПП И аз да редактирам, Туба потвърди 2 сезон

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 01:02 от Lina_4

# 710
Добро утро,момичета!  Coffee
Честит празник!
Благодаря за новината за 2 сезон.
Желая ви приятен ден! Two Hearts

# 711
Здравейте и Честит празник на Независимостта!
Чакаме и се надяваме на малко повече подробности за втори сезон на ДА.
Вижте на какво попаднах. В някоя от страните в ЛА са сложили въпрос в Стани богат.
Горе долу е разбираемо -  Каква е тематиката в турската серия Маслиново дърво, където три приятвлки ....
И верният отговор е В. Само не знам за колко пари е този въпрос. Дали да го очакваме скоро и в нашия Стани богат Simple Smile))

Туба е сложила няколко сторита. Продължава да подкрепя жените в Иран.  Сложила е клипчета как си подстригват косите и си горят забрадките.Сложила е и откъс от изказване от 1970 година на  Мохамед Реза Пахлави, кралят на Иран, който прогнозира какво ще се случи, ако ислямският режим поеме властта в свои ръце.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244530%2Faec23b0f … pl_wall_-63875573
Публикувала е и снимката зад кадър , която Линка вчера сложи.
Приятен ден.

# 712
Здравейте
                        Снинова Линка Злати
                    Благодаря ви момичета,за добрите новини,за всичко,което споделяте.

22 - Септември Ден на Независимостта
                               Честит празник.
                                  Нека винаги сме свободни и независими и обединени.
                                  Много здраве и благоденствие за всички нас.

Цитат
Скрит текст:
ცნობილი თურქული პორტალი Televizyoncu Adam: სერიალ „ზეთისხილის ხის“ რეჟისორმა ბურჯუ ალფთექინმა ფოტო გააზიარა, რომლითაც დაადასტურა პროექტის მეორე სეზონი. „ზეთისხილის ხემ“ ყურებადობის ყველა რეკორდი მოხსნა და 100 მილიონზე მეტი ნახვით, ყველაზე ყურებადი თურქული სერიალი გახდა. ასეთ განხილვად და ასეთ ყურებად სერიალს, მეორე სეზონი რომ არ ჰქონოდა, მართლაც წარმოუდგენელი , შეუძლებელი იქნებოდა. გილოცავთ მეორე სეზონს. 🎊
    Известният турски портал Televizyoncu Adam: Режисьорът на телевизионния сериал „Маслино дърво“ Бурджу Алфтекин сподели снимка, потвърждаваща втория "Маслино дърво" счупи всички рекорди по видимост и се превърна в най-гледания турски сериал с над 100 милиона гледания. Такава дискусия и гледане на такъв сериал,ако нямаше втори сезон, щеше да е наистина невероятно,нямаше да е възможно. Поздравления за втория сезон. 🎊Tuba Buyukustun Georgian Fans.

Приятен следобед,дами

# 713
Здравейте!

Честита есен!
Да бъде топла и приветлива, богата и здрава!
Да ни донесе много хубави новини за нас, за нашите близки и за нашата любимка - Туба.

Цитат
Туба поставила в Инстастори 22.09.2022 13. 41, споделила го е от СЦ ни Нуран
 https://www.instagram.com/stories/tubabustun.official/2932859278298764450/
#NuranEvrenŞit
Yoksa...? Или же? (Иначе?)
Песня "Мечтай" в исполнении Аэросмит
Мечтай, мечтай, Мечтай, и мечта сбудется!
Мечтай, мечтай, мечтай...
Dream on, dream on, And dream until your dream comes true
Dream on, dream on, dream on..

Какво значи - 1. СЦ започва 2 сезон?
 2. СЦ завършва 2 сезон?
 3. нещо друго
Да се надяваме, че ни залъгва за да поддържа интереса, а сезона вече да е сниман.
Цитат
aria13France🌳
J'avais lu dans un magazine que les épisodes de la saison 1 plus ceux de la saison 2 ont été enregistrées en même temps. Donc...
#TubaBüyüküstün
Бях чел в едно списание, че епизодите от сезон 1 плюс тези от сезон 2 са записани по едно и също време. Така...
И аз бях чела същото и дълго време убеждавах всички, че е така, но сега не знам... Дано да сме запомнили правилно...

Прочутите Bulgari от официалния им ТТ https://twitter.com/Bulgariofficial/status/1572858285509980165/photo/1
Цитат
#MuratBoz and #TubeBüyüküstün make a double impact — appearing together in the pages of #LOfficiel Turkey wearing iconic #Bulgari creations. #BulgariJewelry #Bzero1 #Serpenti
#MuratBoz и #TubeBüyüküstün имат двойно въздействие – появяват се заедно на страниците на #LOfficiel Турция, облечени в емблематични #Bulgari творения. #BulgariJewelry #Bzero1 #Serpenti
Не го знаех, за това ви го слагам.

Цитат
,, Какъв прекрасен ден се разсъмва. Божественият турски актьор Туба Буюкустун, който играе главната роля в сериал Маслиново дърво, ме последва в Instagram
Туба го е  споделила в ИГсторито си от InstaStory 22.09.22 на известен латиноамерикански писател и критик Chismes de Ker

Хубава вечер!

# 714
Здравейте, момичета и от мен малко след края на празничния ден!

Много хубава новина сте ни донесли тези дни, вече официално потвърдена от Нуран и Туба  
Линка, Снинова, Злати, Вичи

Сега ще чакаме новини и по някоя и друга снимка- подсказка за заснемането на 2 сезон на ДА. Или от вече заснетите епизоди и сета. Има доста хляб в тази тематика. Да видим как Нуран ще я развие и впише в настоящите герои. Предполагам, че ще се появят и нови персонажи.  
Гифче на клипчето, което Туба днес е споделила за 2 сезон на ДА, линкове на който вече сте дали Hands V

Туба днес доста активно е споделяла постове в подкрепа на протестите в Иран, които започнаха след убийството на младата жена от полицията Hands V Интернета в Иран е прекъснат заради размириците. Frowning1 Фенове са намерили начин да й благодарят за подкрепата    

Нагледен пример колко сме свързани с природата, и че когато й вредим всъщност вредим на себе си Hands V

Линка  щом ти харесва гифчето вземай го и го ползвай със здраве

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 01:57 от kanti

# 715
Добро утро,момичета!

Прибрах се вчера следобед и ви изчетох!Благодаря ви за всичко,което сте открили и пуснали в темата!
Много се радвам,че ще има 2 сезон и ще развията историята! Най-вече,че ще си гледаме Туба! Kissing HeartHeart Exl

от ТТ
«... Но тогава ние се раждаме отново    »... !

от късно снощи...
Туба е поставила в Инстастори

Има различни изпълнения,пускам това....

https://youtu.be/LsBKfIB8HOk

Желая ви приятен есенен ден!

# 716
Здравейте

Мили дами Благодаря на всички вас,за многото и интересни неща,които споделяте.

Започва ...есента.
                                Усеща се по хладните утрини и мокрите паважи..
                                 Има някаква магия в цялата тази есен..
                                 Тези жълти листа, звънтящия въздух, невероятното спокойствие и благородното и
                                 смиреното приемане на прехода,
                                 когато всичко умира за да се роди отново следващата година.

Приятен следобед,дами

# 717
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Турската серия ДА е  класирана на 79-о място в световната класация, най-гледаната серия в света от създаването на платформата Netflix. Това е единствената турска творба сред сериялите  и филмите, включени в списъка на топ 100.
Сега проверих, че Нетфликс е създаден през 97 година. Много добър успех бих казала.
А след втори сезон съм убедена , че ще мине още по-напред.

Не са добри нещата в Иран. Туба продължава да слага сторита с информация за това.
Приятна вечер.

# 718
Здравейте!

Цитат
Не са добри нещата в Иран. Туба продължава да слага сторита с информация за това.
Май никъде не са добри нещата
Но надеждата умира последна...
Туба е пожелала успех на новия сериал на Бурчу

Видях, че участва Четин Текиндор, бащата на Аси - Иксан. Приятно ми е ката видя партньори...
Видях че МБ, СЦ Нуран и Бончук също са  поздравили Бурчу.
Аз съм със смесени чувства - хем ми се иска да има успех сериала ѝ заради нея и Четин бей, хем ми се иска бързо да го приключи, че да снима нашия! Smiling Imp
В ТТ се чудят какво да правят, няма кой знае какви новини, затова  фенките слагат колажи на Туба подред с всичките партньори. Има  фенки дори и на Джансел,  българските му  някъде се покриха. Като си спомня колко бяха нахъсани на времето... Но всичко тече, всичко се променя.
В ТТ има и  стари статии, някои съм забравила, като тая - 5 седмици подред Туба е оглавявала класацията на ИМДБ за турски актьори, малко преди да пуснат сериала на Нетфликс и първите седмици от излъчването му.

Като говорим за класации, в Аржентина, след като проседя няколко дни на 10 позиция, днес ДА се върна на 8. Изобщо в Аржентина, както и в Турция вече 55 седмици ДА е в 10-ката на най-предпочитаните сериали на Нетфликс

Лека нощ!

# 719
Есенен поздрав и от мен, момичета

Благодаря ви за всичко, което сте споделили през деня
Злати, Вичи, Снинова, Линка
Чудесна новина за успеха на ДА в тоталната класация на Нетфликс за целия свят ни е донесла Снинова, Наистина 79 място само за има-няма 2 месеца от излъчването на сериала си е голям успех. А и е единствения турски проект в класацията за 100-те най-гледани  сериали и филми  
И през днешния ден Туба активно е отразявала случващото се в Иран Hands V И, да нещата навсякъде са доста напрегнати. Важното в момента е да се съсредоточим на неща, които са с положителен знак. Защото такива се случват все пак около нас. И не са толкова малко
Ето например как може да получим полза от гледането на турски сериали    И виновница за това е Туба. Толкова нараства популярността из различни карища на света, че доста почитатели се потапят надълбоко и искат да научат турски език. Т.е съчетаване на полезното с приятното    

Да се подготвим за сън    

Отдавна не съм ви предлагала притчи. Ето една хубава Hands V
Разходка с Бог
Скрит текст:
Една нощ един човек сънувал сън. Сънувал, че се разхожда по морския бряг заедно с Бога. По небето проблясвали сцени от неговия живот. При всяка сцена той забелязвал двойни следи от стъпки по пясъка - едната била неговата, а другата на Господа.

Когато проблясва последната сцена от живота му, той погледнал назад към следите от стъпки в пясъка. Забелязал обаче, че много пъти по жизнения му път имало само една следа от стъпки и че това ставало през най-тъжните и унизителни периоди в живота му.

Това го разтревожило и запитал Господа: „О, Боже, Ти някога ми каза, че след като Те следвам, Ти ще вървиш винаги с мен. Но аз забелязах , че по време на най-трудните моменти от живота ми по пясъка имаше само една следа от стъпки. Не разбирам защо, когато най-много се нуждаех от Теб, Ти си ме изоставил сам.“

Господ му отговорил: „Мило мое дете, аз те обичам и никога не бих те изоставил. По време на твоите изпитания и страдания, когато виждаш само едни стъпки, то е било когато Аз съм те носил на ръце!“

Лека нощ!  

Общи условия

Активация на акаунт