Нашите кухни - тема 90

• 50 216
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, аз продължавам с чуденията за организацията в чекмеджета. Някой ползва ли поставка за ножове за чекмедже? Има ли смиъл оттова? Изглежда ми подредено, че ми се е случвало да се режа на ножове, докато бъркам в отделението да извадя някой от тях. Блум имат и Икея, аз това съм виждала. Но на Икея е много широко някак, не ми се вижда функционално и е за 7 ножа. На Блум повече ми харесва, за 9 ножа, но ми обясняват, че били само за техни чекмеджета. Можело да не стане на друго, а моите са Hettich. Hettich пък нямат точно такова...

# 526
  • София
second, не знам дали ще добиеш представа от снимката, но нямам друга. За мен единственият недостатък е че не могат да се съберат два съда с по-голям горен диаметър, макар и долният да отговаря на колоните. Ако плотът беше с друг цвят и колоните се открояваха щах да взема 3-ка.
Скрит текст:

# 527
Да, благодаря!

# 528
  • софия
При мен е така. Пуснах да се види как изглужда обърнато на чорчик управлението. Както вече писах, за мен няма в бъдеще никаква причина да сложа двойка. Сега като го гледам ми седи и като недовършено. Пусто трябвало целия плот да се разглобява и било голям багер, та се отказах. Не е като да не исках да сменям.
Скрит текст:

# 529
Благодаря още веднъж за нагледния материал! Определено имам храна за размисъл..

# 530
При мен е така. Пуснах да се види как изглужда обърнато на чорчик управлението. Както вече писах, за мен няма в бъдеще никаква причина да сложа двойка. Сега като го гледам ми седи и като недовършено. Пусто трябвало целия плот да се разглобява и било голям багер, та се отказах. Не е като да не исках да сменям.
Скрит текст:
Може ли още снимки на плота? Изглежда много хубав. От къде е?

# 531
  • софия
Кухнята я правихме преди 6+ години. За производител и точен модел на плота ще излъжа, защото го харесах при нашия майстор и с това приключих. Някакъв дъб е и предполагам, че е Егер. Отдолу има кант против вода или тамзакаквотое. Гледам сайта и H1180 ST37 Дъб Халифакс Натур и ми прилича на него. Може би шадоу може да го разпознае.
Скрит текст:

Извинявам се за натуриите, но вода се пие много, а от това все нещо да се заплакне на ръка отърваване няма.

# 532
Дръжките са ти много интерересни, също. А, абсорбаторът как е вграден в шкафа?

# 533
  • софия
Ами такъв модел е - за вграждане. Нищо специално.

# 534
И аз за абсорбатора, Колко място заема отгоре? един стандартен рафт със сигурност се губи, но нагоре тръбите?( имам свободно стоящ и не мога да си го представя)

# 535
  • Раковски
плота е състарен меден дъб от салекс на getalit.

# 536
  • при него
Халифакс натур е с пукнатини и чворове, точно него бяхме харесали, но се преориентирахме към Кайндъл, заради постформинга.
Звънче, харесва ми много твоя плот, както и комбинацията и дръжките.

# 537
  • Раковски
Разликата между халифакс натур и някой на кайндел е голяма и в полза на халифакса, освен цената.

# 538
  • при него
Възможно е, аз само споменах за визията и за постформинга, който за нас беше важен

# 539
  • софия
И аз за абсорбатора, Колко място заема отгоре? един стандартен рафт със сигурност се губи, но нагоре тръбите?( имам свободно стоящ и не мога да си го представя)
Не заема целия рафт, но губиш около 1/3 от него. Колко нагоре и настрани ще заеме зависи от това къде излиза аспирацията.

Общи условия

Активация на акаунт