Време е за ИКЕА! - Тема 37

• 42 023
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
При мен на самата бележка над списъка с продукти имаше посочен ден и час за взимане. Не получих СМС.

# 136
Някой да е ползвал термостатичния смесител за душ  VELLAMOSSE , да сподели мнение. Благодаря!!!

# 137
Днес БД над 300 лв за зони 2 и 3.

# 138
Тета, това само за вчера ли? Уф, как ме е яд. Искам да поръчам нещо обемно и ми начислява доставка 75 лв. Как не те прочетох снощи?
Дали да изчакам празниците, някой има ли спомен за БД миналата година за Великден?

# 139
За 13ти само. Мейл получих, мислех че всеки получава, с профил там, иначе по-рано щях да постна инфото.

Не се ядосвай. То и аз 50 лв платих скоро доставка, обаче ако чакам да пуснат БД то се изчерпва артикула. И не посмях да не поръчам когато скрина се появи наличен.

Иначе що не видиш еконт колко достовка ще ти вземат ако те го купят нещото?
И мен ме е яд на тая скъпарска доставка Bowtie

# 140
Да споделя, че направихме първата си рекламация и надявам се последна. Нямаше проблем при замяна на артикула, може би, защото си ги имат налични.
Взехме си тв шкаф от серията Хемнес и около месец след сглобяването му отгоре се появиха две балончета, на самото покритие. Някак набъбна това покритие, не е изливана течност, не е имало досег с влага. Може да ги натиснеш леко, спадат, но после пак изпъкват.
Мъжът ми направи снимка и отиде направо в център за поръчки Бургас, носейки и касовата бележка. Приеха рекламацията за дъската само и след около 10 дни се обадиха, че е пристигнала. Направихме размяната и сега се надявам всичко да е наред с покрититето.

# 141
Здравейте, ще се радвам да споделите мнение за смесителите на Икеа. Мисля да ползвам този за банята, защото пасва добре на мивката като размер: https://www.ikea.bg/products/kitchen-worktops/kitchen-taps-sinks … smesitel/30442365

# 142
  • София
Всички смесители са ни от ИКЕА.
Кухненския е подобен , с изтеглящо.
От всички сме доволни. Гаранцията им е дълга.
Точно кухненския ни смениха на осмата година.

# 143
Привет, момичета! Имате ли идея какво става с детските легла Kura? Свалени са от сайта в България, в Гърция, Германия и тн си ги има, т.е мисля, че не са спрени от производство. Може би отново е свързано с доставките... Писах им, но от седмица нямам отговор, не очаквам и да ми отговорят.

# 144
Пусни си известяване по имейл..кагото е налично, пращат мейл..в папка спам отиват при мен, проверявай и там.
Няма какво да пишеш на икея според мен.
И чакаш..месец два...
Ако ти е спешно, поръчваш от чужбина.

# 145
  • Пловдив
Отдавна се чудя на този килим, но най-голямата питанка е как робота ще се справя с него. Заради материала и релефа. Дали няма да се превърне в рвзплетен дамаджан.
https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/rugs/large-m … 50x350sm/50408006

# 146
Отдавна се чудя на този килим, но най-голямата питанка е как робота ще се справя с него. Заради материала и релефа. Дали няма да се превърне в рвзплетен дамаджан.
https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/rugs/large-m … 50x350sm/50408006
Ами той е гладко тъкан, какъв релеф? Би трябвало да няма проблем с него конкретно. При таз цена би трябвало да е качествен. Нещо в инструкциите за поддръжка няма ли? Може би в чуждите сайтове да се прочетат мнения ако има?!

# 147
Имаш право на рекламация..ако се разнищи, го рекламираш.

Виж и в тубата какво казват хората. Ревюта все ще има.

# 148
Ако неправилно почиства, рекламацията не важи...

Пише в Инструкции за поддръжка:
При почистване на килими винаги използвайте стандартния накрайник за пода и никога въртящата се четка.

Това за мен означава, че роботът не е добра идея и може да не зачетат гаранцията!

# 149
Някой да е ползвал термостатичния смесител за душ  VELLAMOSSE , да сподели мнение. Благодаря!!!
VАLLAMOSSE. Имаме го от около две години - взех го, за да съм спокойна, когато къпя внуците. (Топлата вода е от бойлер и преди все се притеснявах с едноръкохватковия смесител да не дойде твърде гореща докато регулирам силата на струята). Безценно удобство!
Сега видях, че е "намален" с карта фемили, а си мисля, че на точно толкова пари го купих.
За при родителите ми искам да купя такъв, който да е и с чучур за вана, но не го видях наличен сега . Много кофти търсачката...

Общи условия

Активация на акаунт