Време е за ИКЕА! - Тема 37

• 41 308
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, бих искала да чуя мнения за диваните от изкуствена кожа на ИКЕА. С малко дете и 2 кучета сме, за това сме се насочили към тях, износват ли се бързо ?

# 316
Снощи питах Икейците ще има ли изобщо кушетки в секция Легла и кога и отговорът от днес "За съжаление към момента не разполагаме с конкретна дата на наличност."
Това как да го разбирам - ще има ли въобще или да фърлям боб?
И как да си реорганизирам къщата, като решението беше FLEKKE с два матрака? Поръчка от Солун предполагам ще е страшно

# 317
И аз често ги питам, но отговорът е същия. И аз чакам FLEKKE от 2 месеца…. Според мен няма да има поне до зимата.

# 318
Сега, да ви разкажа. Моите днес отишли в ИКЕА за тв шкаф. На място направили поръчка, оформили всичко, но като бръкнал служителя в системата, се оказало, че са резервирани онлайн всичките. Обаче, служителят им казал: взимайте го, товарете на количката и отивайте на касата. Минете с него, платете и го оставете в зоната за доставка като уговорите кога да ви бъде доставен. Пък който го е резервирал онлайн, ще чака... Та да си знаете, който чака нещо! То да идем така да пазаруваме на място, но не се знае ще попаднем ли на същия служител, който решава нещата така със замах...

# 319
Системата им не мисля че показва точно. Може и да не е така, както е казано - че всичко било резервирано.
Не бих вярвала изобщо на тази тяхна бъгава система и не вярвам, че показва обективно какво има налично и кое го няма.

# 320
Идея нямам, казвам какво са им казали в магазина. Факт е, че купиха тв шкаф, а че не е имало наличен според системата им. По мостра са го избрали. Това с тия системи е толкова смешно, все се сещам за оня скеч на Комиците с Лафазанов 😆
Както и да е, смятаме да се ориентираме към поръчка на мебели от Одрин, ако не са твърде ориенталски на вид.
Казаха от посещението на място, че ИКЕА е празна

# 321
  • sofia
Днес бяхме там. Много е празно ,много!!! И ресторанта не е отварял от над 2е години Sad  Sad

# 322
Е, как не е отварял ресторанта като се хранихме там преди няколко месеца!

# 323
Не е отворен, кюфтенцата ги продават долу в бистрото. Но като че ли миналата година между две поредни вълни за малко беше отворен.

# 324
Сега може и да не е, но съм се хранила там тази година. Знам, че бяхме с маски и ги свалихме на масата чак, но е било някъде не по-късно от март.

# 325
И ние последните пъти като ходим все имам надежда да е отворен вече ресторантът, но не съм го видяла още да е отворен.
Но наистина какво става с наличностите, много е тъжно 😟 имам нов апартамент да обзавеждам и съм им супер фен, чак не знам от къде ще си търся мебели ако не започнат да зареждат Disappointed

Вчера бяхме и ние, специално заради промоцията за бани... Е нищо от мебелите за бани, което си харесахме, го нямаше налично...

# 326
Здравейте и предварително моля да ме извините, ако не пиша на правилното място или пък въпросът е дискутиран и преди. Направих поръчка онлайн и съответно съм заплатила сумата, транзакцията е одобрена, но потвърждение за поръчката липсва на имейл, както и в профила. След няколко позвънявания на съпорта и отговор от там, че ще предадат на колегите нищо не се случва. Към кого да се обърна и какво бих могла да предприема, защото племенницата ми ще остане без подарък за рождения си ден, заради немърливостта на някой...

# 327
Звъниш, пишеш, звъниш, пишеш...и пак и пак.

# 328
Звъниш, пишеш, звъниш, пишеш...и пак и пак.
Като всичко побългарено явно...

# 329
  • In transit
Деница, и настояваш да те свързат с някой по-висшестоящ....те ще ти кажат, че не могат, но като ескалираш проблема и отказваш да затвориш телефона, обикновено ти звъни някой по-нагоре по редицата и има ефект. По при мен това работи.

Общи условия

Активация на акаунт