Време е за ИКЕА! - Тема 37

• 41 159
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Ние взехме Gronlid разтегателна двойка и тройка. Ама то освен да препоръчаме стилът на останалите мебели е много важен Wink

# 661
За пръв път виждам краен модул за PAX и височината е хубава
https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/pax-frames/ … 8x236-sm/00480641

# 662
  • In transit
Този ъгъл щеше да ми свърши чудесна работа навремето.

# 663
  • Пловдив
Знаете ли ,дали кухненските модулни шкафове KNOXHULT ,трябва да се поръчват подобно на кухните само с проект  ?
Стана ми странно ,че почти всичките им долни части не са в наличност онлайн ,но на тези от тях които са налични в магазин ,пише само с предварителна заявка от 3 дни .Просто се зачудих дали и те са част от системата за проектиране на кухня и да не ги продават свободно .

# 664
Знаете ли ,дали кухненските модулни шкафове KNOXHULT ,трябва да се поръчват подобно на кухните само с проект  ?
Стана ми странно ,че почти всичките им долни части не са в наличност онлайн ,но на тези от тях които са налични в магазин ,пише само с предварителна заявка от 3 дни .Просто се зачудих дали и те са част от системата за проектиране на кухня и да не ги продават свободно .
Изнесли са кухненските части почти всички във външен склад, затова на 90% от нещата пише доставка след 3 дни. Запиши си номерцата на шкафовете, които искаш и си ги поръчай в Центъра. След 3 дни ще са там.

Всичко се продава свободно иначе. Ние отделно купихме първо вратите, после чекмеджета, накрая ъглов механизам, който липсваше няколко месеца... Проект от Икеа никога не са ми правили, ММ ги поръчва на някого в магазина по арт.номера.

# 665
  • Пловдив
Много благодаря ,Драго !
Проектирам една много нискобюджетна кухня за родителите ми  и горните шкафчета на Knoxhult ми паснаха .Долните съм ги измислила от друг магазин .И без това в нашият център за поръчки няма нищо и съм свикнала с 3те дни за доставка .

# 666
Ние взехме Gronlid разтегателна двойка и тройка. Ама то освен да препоръчаме стилът на останалите мебели е много важен Wink

Привет, отдавна му се чудя на този диван, може ли да споделите удобен ли е за спане? Стабилни ли са механизмите? И последно, понеже гледам че се продава троен модул без подлакътници, та се чудя възможно ли е да се ползва така дивана? Трябва ми за една ниша където ще се събере или двойка с подлакътници или тройка без.

# 667
Вчера бях в ИКЕА Варна за първи път от няколко месеца и съм втрещена от увеличението на цените - поне 30%. 😳

# 668
  • sofia
Здравейте,
Правилно ли разбирам, че роло щорите на ИКЕА мога да си ги срежа до точен размер (плата и механизма)? Правили ли сте го?

# 669
Здравейте с въпрос..
Може ли някой да сподели в какъв срок (обичайно) се извършват доставките до зона 2 и 3 при обявена безплатна доставка над 300 лв. след он-лайн покупка?
2-3 дни, седмица, месец или два?
Има обявена по мейла за утре и се чудя да се възползвам ли?
Знам, че са доста "тегави" в обикновените доставки, то чудя се какво ли да очаквам при безплатна такава...

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 19:51 от Joddy

# 670
Предолагам безплатна при поръчка над 300лв или ще ни зарадват за всичко да важи безплатната доставка?
Винаги получавам имейли за промотата, но такъв мейл не е идвал при мен.

# 671
Да, над 300 лв, редактирах и горния пост. Напоследък ми прави впечатление, че пускат всеки месец. Аз съм получила мейл.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 19:52 от Joddy

# 672
  • Велико Търново
Здравейте! Бихте ли споделили кои матраци за издърпващите кушетки са най-подходящи. На един от видовете  пише, че са с пяна и са твърди, а на други че са с индивидуални пакетирани пружини и са много твърди.

# 673
За мен много твърдите с пружини, не са много твърди и са по-удобни от тези с пяна, които са по-твърди от много твърдите с пружини.

# 674
Нова куриерска фирма ли доставя вече, поръчала съм дреболии. Преди ми ги доставяха с интерлогистика, сега в смс тази сутрин пише CVC.

Общи условия

Активация на акаунт