Време е за ИКЕА! - Тема 37

• 41 167
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Моите впечатления наистина са повече от изглед. 😊 Трябва да забележа в какво състояние са масичката и столчетата, не съм ги поглеждала скоро, защото не са у нас, но на вид са... много мижави.

# 616
И нашите бяха много здрави, издържаха доста години. По едно време се наложи да сменим фазера на единия стол и масата, защото от многократно разливана вода и бои се бяха прецакали. Стола стана като нов, а на масата вместо фазер сложих полупрозрачен плексиглас и лед лента от долу, стана чудесна светеща маса за децата. Смятам ги за едни от успешните икеа поръчки, ако не са влошили качеството от тогава, че ги купувахме преди 10 години...

Трябва ми голям гардероб от пода до тавана, от единия край до другия на коридора. 420 на 260, чудя се дали ще стане с платса рамки и да си поръчам от друго място вратички, защото искам бял гланц.

# 617
Толкова високи плъзгащи врати само при доказана фирма бих питала дали ще изработят. Трябва обтегач, иначе се огъват на дъга. Помислете и над вариант да затворите просто отгоре с ГК бленда.

# 618
Няма да са плъзгащи, на панти, и няма да са от горе до долу, а нещо такова ми се върти в главата :

Че мебелистите много ще ни забавят за цял такъв гардероб, а и ще излезе 3 пъти по-скъпо.

# 619
Не знам защо реших, че ще е с плъзгане...

Аз съм правила гардероб с кухненски модули. Те имаха бял гланц, но не знам колко скъпо ще излезе. После лостове и аксесоари купувах от Колос, Роси, Балкан ЮГ.
Платса ако е на 60 см както помня, дали няма да е съвместима с врети Метод?

# 620
С 4 плъзгащи врати сме в коридора, на 260 височина, не са огънати ...над 10г...

# 621
С 4 плъзгащи врати сме в коридора, на 260 височина, не са огънати ...над 10г...
Какви са? Ако имат алуминиева рамка или обтегачи няма как да се огънат, но просто право ПДЧ се огъва на панти или с релса (долна/горна). До сега не съм видяла такова, което да не се. Дори този италиянски гардореб на 250 см е с изметнати врати. На свеки и на нашия стар гардероб с плъзгане пак се огънаха вратите.

teta, може да споделиш какви са вратите щом са така издържливи, за да е полезно, който иска да си прави Simple Smile
Но се разбра, че дамата друг гардероб има предвид, та за нея няма да е от полза.

# 622
Само пдч е...обикновено . Няма обтегач, няма арматура.

# 623
  • sofia
Привет! В Икеа могат ли да ми ушият роло щори с мой плат? И като цяло какви щори могат да ми ушият там? Simple Smile

# 624
  • Пловдив
Търся легло за матрак 140/200, като трябва да е възможно най-компактно откъм външни размери.

# 625
# 626
https://www.ikea.bg/products/beds/double-king-size-beds/double-b … 4x206-sm/30446373
Ето и още едно предложение, имаме 2 бр и сме доволни.

# 627
  • Пловдив
Ох, малко съм предубедена към тапицираните легла.
Не задържат ли много прах? Както сме и алергични всички вкъщи...

# 628
Ние имаме това, гледам е само с 2 см по-голямо в ширина заради дръжките на чекмеджетата предполагам. https://www.ikea.bg/products/beds/beds-with-storage/double-king- … 6x206-sm/79902935

# 629
  • Пловдив
Ние имаме това, гледам е само с 2 см по-голямо в ширина заради дръжките на чекмеджетата предполагам. https://www.ikea.bg/products/beds/beds-with-storage/double-king- … 6x206-sm/79902935

Това е супер. Загледах го и аз. Обаче каква горна рамка може да му се сложи, нямам място за неговата табла с рафтчетата /иначе е много красива/

Общи условия

Активация на акаунт