Болница ТОКУДА

• 224 891
  • 2 154
  •   1
Отговори
# 345
Още едно бебе в Токуда! Честито. Ние сме били там малко след вас на 10тии март!  Ето тук съм описала моите подробни впечетления, ако има вие какво да добавите - моля!!!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=166386.20

# 346
този Др димитров къде е работил преди Токуда, знаете ли?

# 347
Още едно бебе в Токуда! Честито. Ние сме били там малко след вас на 10тии март!  Ето тук съм описала моите подробни впечетления, ако има вие какво да добавите - моля!!!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=166386.20

Прочетах всичко за вашето мнение за Токуда и нямам какво да кажа описали сте го много подробно и аз го изпитах и съм съгласна със написаното, няма смисъл да се повтаряме. А за Димитров не знам къде е работил преди това, но е стахотен.

# 348
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Записвам се да следя и тази темичка за Токуда.

# 349
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Доколкото разбрах ако не целия екип в Гинекологията и Неонатологията, поне повечето са от Майчин дом

# 350
Доколкото разбрах ако не целия екип в Гинекологията и Неонатологията, поне повечето са от Майчин дом
Не знам откъде са, но са много добри и учтиви с пациентите, дано така да не се променят.

# 351
извинявайте, че пак за димитров питам, но поне как изглежда можете ли да кажете?

# 352
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
извинявайте, че пак за димитров питам, но поне как изглежда можете ли да кажете?

hahaha Ха-ха

Млад, висок, светъл (русоляв), симпатичен...

# 353
ок, не е този, за който си мислех. това е добре Simple Smile

# 354
  • София
 Доколкото знам е работел преди в "Медива"  Но  явно Анири те е успокоила. Simple Smile.  На мен лично ми го препорачаха, но вече се бях записала при Лазарова. А препораката е от бившата ми лекарка, так че нищо др. не мога да кажа за него.

# 355
Здравейте!Не сам писала досега,но чета всичко с интерес,и мисля че сега е момента да се включа  Simple SmileХодя при д-р Димитров от дълги години и мога да кажа за него, че е много добър специалист и много човечен.Знам че преди време е работил в Майчин дом,но аз лично го познавам от МЦ Медива,а сега ходя при него в Токуда!Разбрах че почти всички в японската са от Майчин дом и че са много добри специалисти.Аз съм бременна в 6-я месец  Joyи ще раждам там.Ако някой има въпроси,каквито и да са, аз съм на разположение! Wink

# 356
Здравейте, и аз съм от новобранките!
Бременна съм в 31 Г.С. и вече се замислям за раждането. newsm78 Проследих с интерес отзивите ви за болница Токуда. Избора ми определено се спря на нея. Бих помолила ELENOR да ни насочи, възможно ли е да си направим уговорка с д-р Димитров за нормално раждане в Токуда, имайки в предвид ограничения брой легла (5) и посещаването на друг лекар за ЖК, да ни изясни каква е цената за избор на лекар 700 или 450 - има ли промяна в цените след 8 март 2007? Колко ще ни струва в крайна сметка цялото раждане? ooooh!

# 357
Здравей Nasq Grinning!Това което ми каза на мен д-р Димитров,е че всичко се поема от здравната каса,ако искам избор на екип цената е м/у 500-700лв/зависи/,за секцио е по-скъпо,но не питах колко точно защото ако всичко е наред Praynig смятам да раждам нормално!Със предимство са жените които ходят там на консултации,но ми каза,че приемат и други,но мисля че трябва да го заявиш по-рано/не направо да отидеш като дойде момента да раждаш/за да ти запазят легло като наближи термина!Така че ти давам телефона на  локалната регистратура ако искаш повече информация/4034928/и този на д-р Димитров в кабинета му/4034242/той е там само в понеделник м/у 8-13ч.,но акушерките са там.Не се притеснявай много са любезни!Надявам се че съм ти била полезна,ако имаш още въпроси не се притеснявай,аз съм на среща! Wink

# 358
  • София
Здравейте, и аз съм от новобранките!
Бременна съм в 31 Г.С. и вече се замислям за раждането. newsm78 Проследих с интерес отзивите ви за болница Токуда. Избора ми определено се спря на нея. Бих помолила ELENOR да ни насочи, възможно ли е да си направим уговорка с д-р Димитров за нормално раждане в Токуда, имайки в предвид ограничения брой легла (5) и посещаването на друг лекар за ЖК, да ни изясни каква е цената за избор на лекар 700 или 450 - има ли промяна в цените след 8 март 2007? Колко ще ни струва в крайна сметка цялото раждане? ooooh!
Е,  мен по телефона направо ме отрязаха, че нямат места изобщо за външни пациенти. Отидох на място-платена ЖК и избор на екип задължително, иначе места няма. 450 за нормално-информацията ми е от 22.03.

# 359
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Избор на екип в болница Токуда за нормално раждане струва 450 лв.
Ако раждането не е по здравна каса се плаща 700 лв. са самото раждане, допълнително се заплаща упойка и избор на лекар + 25 лв. за престой на ден
допълнително се заплаща 3 лв. за телевизор и 1 лв. за ношница на болницата ако искате да ползвате.

Общи условия

Активация на акаунт