Болница ТОКУДА

• 224 913
  • 2 154
  •   1
Отговори
# 375
  • в ябълковата градина
Брей, какво излиза? Че солидно са вдигнали цените.

# 376
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Това сигурно е общата цена - раждане, избор на екип, престой в болницата, упойка. Иначе наистина цената е доста висока

# 377
  • в ябълковата градина
Това сигурно е общата цена - раждане, избор на екип, престой в болницата, упойка. Иначе наистина цената е доста висока

Дейзи Г, аз ли бъркам сметките?
Избор на екип - 700, упойка - 100, спане, нощници - 100 = 900 лв.

# 378
  • София
А там заплатите са повече от европейски, така че не си струва риска.

минали са те покрай европейските...

# 379

Дейзи Г, аз ли бъркам сметките?
Избор на екип - 700, упойка - 100, спане, нощници - 100 = 900 лв.

Раждането е 700 лв, а избора на екип е 450 лв. Това са две различни неща.

# 380
Моля ви за информация относно болница Токуда,дайте ми телефони за връзка ........!Ако някой знае нещо ,моля да ми пише.....

# 381
Моля ви за информация относно болница Токуда,дайте ми телефони за връзка ........!Ако някой знае нещо ,моля да ми пише.....

Централа тел. - 4034000

# 382
ВЕЧЕ ПОСЕТИХ БОЛНИЦАТА .ТЯ РАБОТИ С ПАЦИЕНТИ  И ИМА МНОГО ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ.АЗ ПОСЕТИХ УНГ КЛИНИКАТА.

# 383
БОЛНИЦАТА СЕ НАМИРА  В КВ.СЛАТИНА БУЛ.ШИПНЕНСКИ ПРОХОД 63

# 384
Не мога да се въздържа да не споделя с вас впечатленията Grinning си от японската болница ТОКУДА.
Останах впечатлена от тази болница, а аз съм посещавала доста болници в България.
Имам две момичета едната е  5г. а другата на  на 9м.Тази седмица ми се наложи с бебето да посетя тази болница поради това, че имаме запушен слъзен канал и трябва да се направи операция на окото, това ни е втора операция защото първата беше неуспешна и беше направена в Александровска болница където претендират, че са най добри.
Значи първото нещо което ми направи голямо впечатление е колко са любезни там всички, отнасят се човешки с хората обесняват всичко внимателно, второто нещо е лукса и удобствата на болницата които според мен са като в 5 звезден хотел без да плащаш нито един лев. Стаята беше с четири легла като всяко легло може да се отдели със завеса от другите,климатик, плазмен телевизор, електрически легла с дистанционно за да си го правиш както искаш легнало седнало и т.н. отстрани ако искаш може да си вдигнеш специални решетки например при мен беше много добре за да не падне бебето, самото легло е подвижно и с него отиваш два етажа по надолу до операционната, в стаята има гардероб за всеки , сензорна чешма, до всяко легло има хладилник и подвижна масичка за хранене до всяка стая има баня с тоалетна в която има душ кабина, специална тоалетна с компютър и биде като за компютъра има един куп инструкции как се използва, има най различни функции за затопляне на вода тоалетна чиния и още куп други неща. Цялата болница блести от чистота. И на всичко отгоре се оказаха и големи специалисти защото имах вече база за сравнение, тъй като ни правеха нещо което сме правили и другаде. Първо в тази болница си играха половин час с детето за да се адаптира преди операцията още в моите ръце и дадоха упойващи какпи и тя сама пожела да отиде при лекарите, а не като предишния път я грабнаха и я вкараха в нещо като операционна помещение цялото плачешто за ремонт, но те не са виновни че не им дават пари да си оправят болницата, но и никакъв професионализъм там детето се съдра от рев всичко продължи 10 мин. и накрая ми я тръшнаха в ръцете без дори да ми кажат как е минало и след два часа някаква жена ми връчи епикризата и ни изпрати. А в ТОКУДА коренна разлика операцията продължи 40мин, детето беше тествано за упойки беше и поставен абокат за всеки случай и накрая лекарката излезна и ми обясни всичко как е минало и какво трябва да правим въпреки, че вече водиха следващото дете за операция и през цялото време таткото беше до нас без изобщо да става на въпрос дали може да остане ,и на всичкото отгоре тук престоя е 5дни ,а там 24 часа . Направо имам чувството че бях в друг свят с други хора. И като видях че имат детско отделени , родилно, неонатология и какво ли още не и че апаратурата им е последен модел от 2006г и че там работят големи професионалисти си казах, че повече никога няма да отида в друга болница . Благодарна съм много но д-р Лиляна Димитрова- офталмолог за това че беше перфектна в всяко отношение и на цялата болница и персонал за това, че се чувствах ме като бели хора. И тайничко си мечтая след време всички болници в България да притежават този лукс и хората които работят в тях да станат по съвестни. Grinning

Последна редакция: ср, 04 апр 2007, 10:42 от elikaragyozova

# 385
  • Няма такава държава!
Супер! Да не дава Господ, но ако имам проблем, ще отида там. Благодаря за информацията.

# 386
  • София
elikaragyozova, всичко, което си описала за лукса и отношението е вярно. Прави ни впечатление, защото на друго място в БГ почти не сме го виждали, а всъщност така трябва да бъде и да го приемаме за нормално, а не за екстра.

За последните 2 месеца сигурно ми се събират поне 15 ходения в тази болница по различни поводи и заради мен и заради детето ми. Правили сме прегледи при най-малко 5 доктори от различни отделения и сме ползвали 2 лаборатории. В следствие на този опит вече започнаха да ми се избистрят някои неща и след първоначалните добри впечатления (както при теб), взех да изпитвам малко смесени чувства. Първото, което ме разочарова е лекомислието, с което беше назначена операция за вадене на трета сливица на сина ми след 5 мин. преглед и директно ми насрочиха дата. Естествено до момента не сме направили операция и тотално се пренасочих към друго място за консултация с УНГ. Другото ми разочарование беше от микробиологията, където ме заблудиха, че ще ми направят изследванията в по-кратък срок и само за да ми станат по-бързо аз си платих 32 лв. за изследване, за което имах направление, но в друга лаборатория става по-бавно. В крайна сметка изследването ми не стана по-бързо, ама хората си прибраха парите.

Силно се надявам при вас освен добрите впечатления от лукс и отношение, да останете така доволни и от операцията. Просто на мен вече тенденциозно ми замирисва на печалбарство, а и смятам впечатленията си за обстойни. Наистина там работят добри лекари за това спор няма, но кой знае какви са им инструкциите.

# 387
 smile3501

Ели, много е приятно да прочетеш такава история за българска болница  Simple Smile Пожелавам ви вече никакви болници  Heart Eyes

Кали, няма идеални условия, но поне да са добри   bouquet

# 388
Само искам да спомена, че наистина съществува по -бърза микробиология поради факта, че притежават специални камери които ускоряват разтежа на бактериите ако има въобще такива , ане като на всякъде да се чака три дни а понякога и повече, а дотогава детето стои без лечение.това го знам от една близка която си правише изследване на детето и на истина на другия ден бяха готови. А относно трета сливица съм забелязала, че вземането на решение за операцята  е много трудно защото всеки лекар дава различно мнение.С първата си дъщеря придобих това впечатление като се наложи преди година да обикалям лекари за това поне двама да са на едно мнение и аз съответно да реша, но  всеки казва различно и само един ни направи по особен преглед с едно огледало и на него се доверих и не сгреших да направя грешката да премахна третата сливица на детето си поради лекарска небрежност и практиката да се примахва за най малкото нещо.

# 389
  • София
Само искам да спомена, че наистина съществува по -бърза микробиология поради факта, че притежават специални камери които ускоряват разтежа на бактериите ако има въобще такива , ане като на всякъде да се чака три дни а понякога и повече, а дотогава детето стои без лечение

И аз така чух, че имат по-различна техника и изрично ги попитах дали ще ми станат изследванията за 2 дни, ама моите бактерии си ги отгледаха пак за 3 дни, въпреки, че им досаждах по телефона. Както и да е, аз споделих моята случка.

Общи условия

Активация на акаунт