На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 74 185
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря, наясно съм, а ако нямаме ни поставят под карантина.
Интересува ме има ли на границата РЗИ и колко стриктно проверяват.
Ами има естествено. А дали няма да ви проверят кой може да ви каже. Миналата седмица 4 гишета работиха и на 4 те имаше.

# 376
  • Бургас / UK
Благодаря, наясно съм, а ако нямаме ни поставят под карантина.
Интересува ме има ли на границата РЗИ и колко стриктно проверяват.
Има РЗИ и проверяват стриктно всяка кола. Има случаи , когато някоя кола не е проверена , но явно , в момента служителя е бил я до тоалетна, я да хапва… иначе се проверяват всички .

# 377
jijo99, Къде си правихте тестовете за влизане в Бг?
Предполагам, че няма да можем да се приберем за 48 часа и дилемата е къде да направим тестовете.
Има ли някой минал без тест и правил в Свиленград и после каква е процедурата? Лятото за Гърция бях чела, че се пращали на мейл на РЗИ, сега може ли така? И в неработен ден... кой ще чете и да ни освободи от карантината...

# 378
  • София
Благодаря за споделеното. В Одрин ни казаха къде да направим тестовете, 170 лири пср. Притеснението е да не излезе някой положителен, детето влачи едни секрети в носа от известно време. Ако е положителна как се минава и минава ли се границата. Тук местни споделят, че се минава с маска и там си казваш къде си карантина, но на това не вярвам много много. А 10 дена в Одрин няма вариант да останем.

# 379
  • Русе
Предполагам, че няма да можем да се приберем за 48 часа и дилемата е къде да направим тестовете.
Има ли някой минал без тест и правил в Свиленград и после каква е процедурата? Лятото за Гърция бях чела, че се пращали на мейл на РЗИ, сега може ли така? И в неработен ден... кой ще чете и да ни освободи от карантината...

# 380
  • Хасково
Къде паркирате за пазара в петък?

# 381
  • Най-красивата страна
Проверяваха стриктно тестове и сертификати на границата.

Ако направите теста в Турция и излезе положителен -ще останете карантинирани там.

За Улус пазара-правеха ремонт.
Паркирахме до реката.Има много места.

# 382
не сме правили тестове--аз имам за преболедувал.
Съпругата ми има изтекъл за антитела
Детето няма никъкъв

никога никой не ни е гледал тестовете минаваме поне 1 път на 2 месеца --имаш ли --имам --давай

# 383
  • Пловдив
В понеделник се върнахме от Чанаккале - автобусна екскурзия. Проверяваха стриктно от РЗИ. Който нямаше сертифкат го карантинраха.

Скрит текст:
Две приятелки минаха с ваксина на повече от 270 дни. Но нямаше година. Бяха решили да рискуват и успяха.

# 384

Благодаря! Но въпросът беше "В неработен ден дали ще има кой да ми отмени карантината"?
Имах неприятни преживявания в Гърция миналата година. В събота правих тест в Александруполис, трябваше до два часа да го пратят на мейл. Чакахме 4 и тръгнахме към границата. Добре, че там имаше безпланти тестове. Серитификата ми го пратиха на мейла в понеделник, като вече беше изтекъл.

# 385
Ами карантината ви задължително е 3 дни. Чак след това правите тест и изпращате.

# 386
В Лозенград, знаете ли , къде има магазин за ключове и контакти?

# 387
  • Димитровград

Съпругата ми има изтекъл за антитела
Детето няма никъкъв

никога никой не ни е гледал тестовете минаваме поне 1 път на 2 месеца --имаш ли --имам --давай
Имали сте късмет, но не подвеждайте хората, че не проверяват.

# 388
  • Mostly in my mind
Също така антителата не важат, дори и неизтекли.

# 389
  • Най-красивата страна
От миналата година до сега-последно в събота,колкото пъти сме минали границата,толкова пъти са ни проверявали и то стриктно.
Само детето не е ваксинирано-гледаха специално в колко часа изтича срока на теста.

Общи условия

Активация на акаунт