На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 74 066
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Записала съм си за Change до Лалето. Но мислим първо да минем през пазара, който е в другия край на улицата, според прочетеното. От къде другаде може да се купят лири на същата добра цена като там, но по път? На кои бензиностанции и горе-долу еднакъв ли е курса?
Такава информация не срещнах на 1 страница.

# 511
Може ли да помоля ако някой има турски номер да ми го даде ако е възможно. Искам да пазарувам в парфюмерийния магазин, а там искат номер за промоциите. Благодаря предварително!

ако е на гратис или watson имам карта мога да я споделя --пиши на лични.
За другите магазини изпращат смс който трябва да въведета на касата и няма да ви върши работа номера.

# 512
Благодаря момичета. В град Назили ще е фестивала. Храна и спане са осигурени. Съответно, като се връщат към БГ ще спрират в избрани градове, но не знам кои. Ще решат според времето, което имат.Ще му трябват пари за нещо от сорта на баклава, дюнер... Ако си хареса блузка, обувки... На практика не искам да се лишава, но и да прави покупки за 5 човека на ден. Ще посетят Ефес, гроба на Дева Мария. Там предполагам има вход и сувенири... Благодаря, че ми отделяте време, но ми е много притеснено.
Ако му дам 1500 лири и 50 евро за 6 дни дали е достатъчно?
Повече от достатъчно е.
Ако ходят по забележителности 1500 няма хич да му стигнат за всичко, около забележителностите каквото и да си купиш е на доста завишени цени
ето цени на входните такси
ефес е 120 лири
музеят към ефес е 30 лири
Терасата в ефес е 55 лири
Къщата на дева мария е 15 лири

дайте му тези пари и му направете виртуална карта коята да межете лесно да зареждате ако има нужда от пари
еврото освен да го излъжат няма как да го обмени -- обикновенно около забележителностите курса вобще не е изгоден.

# 513
Къде в Одрин мога да купя и сменя гуми?

# 514
Благодаря за инфото, много добра локация за моя план.
Може и да не намеря част от промо продуктите в А101 , които съм набелязала. Но имам вариант и в Мигрос за тях . Разходих се с чичо Гугъл, уж имам план ама да видим. Установих, че в Турция не въртят часовника ))) .

А101 има на улицата на Синия пазар в посока юг. До него има и Бим.

# 515
  • Ропотамо
Здравейте!
Ще трябва да вложа някой и друг лев в бебешка количка, има ли разлика в цената на тези превозни средства тук и в Одрин, и естествено в чия полза е.
Честно, не ми се дават 1600-2000 лв, ако някой има наблюдения, моля да ми каже, благодаря.
За голям магазин с бебешка стока Ebebek. Местоположение за Одрин в мола, в Лозенграф нямат, чак на люлебургаз. Колички имат както турско производство на baby me марката, които излизат най - евтино от 200 до 300 400 лв. според модел, кг и т. н. Така и немско производство и английски които са по- скъпи но пак излизат по евтино от 1500 лв които не ви се дават. Също е важно да "уцелите" момент на промоция. Намалят ги по 30 40%.Сега покрай байряма може да имат. Ние си купихме само детско столче за кола от 0до36 кг на английската марка. Joie. Беше с 40%намалено, 300лв бг пари го взехме, като е с всички екстри.

# 516
Къде в Одрин мога да купя и сменя гуми?

По булеварда, където е Марги и Мигрос има няколко места в които продават и сменят гуми. Като цена немога много да коментирам,но от коментари разбрах че са по - ефтини от БГ. Но доколкото разбрах неможе да си върнете старите гуми обратно, на границата не дават.

# 517
На границата може да прекарате 2бр гуми ---за 4 ще направят проблем --или може да си затворят очите но задължително си вземете фактура за покупката на новите и стойтоста да им е по малка от тази която сте платили.
Ние и на 3-те коли си купуваме гумите от Турция, но ги сменяме в Чорлу като ги поръчваме от Истанбул от един електронен магазин. Имайте в предвид че на 14 и 15 цоловите почти няма разлика, но на 17 и 19 --разликата беше огромна.
Ние монтераме някакви гуми с който просто да стегнем Чорлу и там при смяната не ги връщаме към България, но сме и връщали насам. Ето от тук си купуваме гумите---www.artlastik.com

# 518
  • Велико Търново
Здравейте! На ГКПП Капитан Андреево дали има денонощно работещо PTT за зареждане на HGS ? И уикендите дали работи ?

# 519
  • Димитровград
На Капитан Андреево няма как да има турска поща, но след Капъкуле има - отбелязанo e с PTT-HGS.  На PTT преди първия пункт след Одрин е денонощно, но трябва да се пресича магистралата.

# 520
  • Велико Търново
На Капитан Андреево няма как да има турска поща, но след Капъкуле има - отбелязанo e с PTT-HGS.  На PTT преди първия пункт след Одрин е денонощно, но трябва да се пресича магистралата.
Благодаря!

# 521
Продават ли сиропи за разреждане в хранителните магазини.Не можах да намеря примерна снимка или марка.Ако някой е купивал може ли да ми предложи?

# 522
  • на морето
На мен сега ми е голяма мъка този курс на ДСК. Кажете как да избегнем това. Плащане в брой не ми е алтернатива. Преминаване към друга банка- също. Една позната нещо ми каза за Револют, но какво всъщност е това. Изтеглих някакво приложение, което ми иска лични документи, снимка и май не съм много сигурна. Иначе през него май курса е на 12 Ст. Ако някой ползва такава услуга, моля да сподели.

# 523
На мен сега ми е голяма мъка този курс на ДСК. Кажете как да избегнем това. Плащане в брой не ми е алтернатива. Преминаване към друга банка- също. Една позната нещо ми каза за Револют, но какво всъщност е това. Изтеглих някакво приложение, което ми иска лични документи, снимка и май не съм много сигурна. Иначе през него май курса е на 12 Ст. Ако някой ползва такава услуга, моля да сподели.
Защо се притеснявате от Револют? Точно така се прави, иска Ви снимка и лични данни. Използвам Револют и съм доволна. Моя мъж (с карта на ДСК е) ми превежда пари. Няма такса за превода, води се плащане на ПОС терминал. Иначе имам и приложението Gpay и даже плащам с телефона си, като ми тегли пари от картата Револют. Курса с тази карта е най-добър!

# 524
Още един глас за Револют, там често курсът е по-добър от всички банкови. Освен това може да се теглят безплатно пари на определени банкомати в Турция (а и в цял свят) до 200 евро на месец. Вчера тъкмо ми дойде новата карта.

Общи условия

Активация на акаунт