На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 74 003
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Тополовград
Момичета някой купувал ли е тази пролет мушкакато от Одрин . Дали вече има изнесени.

# 76
Днес говорих с РЗИ, деца под 12 години не се карантинират на влизане в България, нито пък им се прави тест.
Ами тя такава си е заповедта.

# 77
Може ли някой да ми каже от къде теглите офлайн карта? Благодаря предварително.

# 78
  • Стара Загора
Може ли някой да ми каже от къде теглите офлайн карта? Благодаря предварително.
От тук https://www.google.bg/maps/@42.1383816,25.8701727,15z?hl=bg

# 79
  • Най-красивата страна
За лирите-винаги от Тавекс.

За хотела-зависи какъв апартамент ще изберете.
Апртаментите с две спални са с различна квадратура.
Има с три тераси,има без.
Партерни,ъглови апартаменти са по-евтини.
Най-добре разледайте в Букинг.
Цената на голям апартамент-65кв.на последен етаж е 120лв.на вечер.Две спални,холокухня,3 тераси.
За 4 човека е идеален.

# 80
Днес говорих с РЗИ, деца под 12 години не се карантинират на влизане в България, нито пък им се прави тест.
Супер!

# 81
Скоро някой беше похвалил конски шампоан revox. От къде мога да го купя?

# 82
В мол Ераста, срещу магазина за килими и пътеки. Като влизате от първото ниво на паркинга има магазин страхотен е. Има наргилета и тарамбуки. Много красиво направени. Не съм гледала цени, но има много хубави неща.

Да попитам някой купувал ли е тарамбука подобна на тази от снимката и каква цена вървят

# 83
  • Бургас / UK
Скоро някой беше похвалил конски шампоан revox. От къде мога да го купя?
Не съм била аз, но си снимах поста , за да си го купя и аз-от Гратис е купен . Поста е на BlueTurquoise.

# 84
  • Пловдив
Здравейте! Последните 5 месеца не сме пътували до Одрин и искам да сверя информацията, че доста промени има, струва ми се.
Мъжът ми ще ходи с негов приятел в понеделник и ще му поръчам някои неща.

Ще бъда благодарна, ако някой се включи с актуални цени на ядките на борсата (напр.орехи, шам фъстък, бадеми), ашуре (пак от борсата), масло в Мигрос, макарони, баклава и локум от Baklava house, риба тон в зехтин, бяло сирене на Sutas, ориз.
Предният път бяхме взели макарони от Мигрос на тяхната марка за 50ст пакета, оказаха се невероятни. Такива макарони не съм яла никъде другаде и сега ще поръчам повече Simple Smile

# 85
Който ходи скоро, моля да пише актуални цени на дизел! Благодаря момичета, страхотна нова тема!

# 86
  • Пловдив
Който ходи скоро, моля да пише актуални цени на дизел! Благодаря момичета, страхотна нова тема!
Цените се променят непрестанно. На първа страница има линк, от който може да проверявате актуални цени.

# 87
  • Mostly in my mind
Възможно е да отпадне сертификатът като на шега от 1 април https://www.facebook.com/297892706947605/posts/7138750309528443/

# 88
  • Пловдив
Възможно е да отпадне сертификатът като на шега от 1 април https://www.facebook.com/297892706947605/posts/7138750309528443/

той предлага само при влизане от ЕС,а за другите страни да си остане-в което няма логика...

# 89
  • Русе
Ами тя такава си е заповедта.
Да. И от там трябваше да започне, задавайки си въпроса преди няколко дни - да "каже" на колко години е детето.

Общи условия

Активация на акаунт