На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 74 296
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
ОтМоретоСме, къде е този зеленчуков пазар? Нали в Лозенград бяхте?
Абе ужас си е в събота, че и в неделя вече. Имаше ли много украинци на границата?

# 106
Родителите ми са минали тази сутрин 6.50 часа КА, нямало е никакви коли по думите на майка ми, по-късно като се приберат мога да пиша нещичко и за прибирането. Аз се притеснявах че ще чакат много като е неделя и им казах да тръгнат по-раничко.

# 107
  • Ропотамо
ОтМоретоСме, къде е този зеленчуков пазар? Нали в Лозенград бяхте?
Абе ужас си е в събота, че и в неделя вече. Имаше ли много украинци на границата?
Да, в лозена, ние НЕ ходим в Одрин. Пазара си е на автогарата, който се провежда всяка събота. А над автогарата по главния път посока пожарната, има нов онур и до него sok.

# 108
ОтМоретоСме, каква е цената на бебешките пюрета? Предполагам може да споделите и каква е разликата в цената на същите в Турция и България.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 109
  • Ропотамо
ОтМоретоСме, каква е цената на бебешките пюрета? Предполагам може да споделите и каква е разликата в цената на същите в Турция и България.
Благодаря предварително! Simple Smile
Специално тези видове, които ние сме купили, защото ползваме са на промоция в момента на 60 ст. Редовна цена 10лири в бг са по 1.80 на примоция.Пюре с месо не се сещам да съм виждал, основно са плодови, има и с банан, праскова. На половин цена излиза който и вид да ползвате. Аптамил в мигрос е също на 1/2 от цената в бг, а и повече като грамаж. Оризова каша, ще ви излъжа на hipp ли беше, около 3 лв, вместо 7 в бг.

# 110
ОтМоретоСме, много благодаря за информацията Simple Smile

# 111
ОтМоретоСме, много полезна информация. Благодаря. А лекарства за деца вземате ли от там и какви. Интересува ме панадол, нурофен за бебета и деца. Как се казват? И съответно как се дозират. В аптеката посочват ли?

# 112
Включвам се само да споделя, че вчера сутринта тръгнахме към Одрин през Лесово, минахме за 3 минути навсякъде, на връщане 2 часа чакане, може и повече да е било, от 18 и нещо до 20 и 45... Кошмар. Никой, никъде не ни поиска тестовете.

# 113
Включвам се само да споделя, че вчера сутринта тръгнахме към Одрин през Лесово, минахме за 3 минути навсякъде, на връщане 2 часа чакане, може и повече да е било, от 18 и нещо до 20 и 45... Кошмар. Никой, никъде не ни поиска тестовете.
И ние така, само на връщане бяхме след 20.00 и минахме за час и половина. За тестовете само попитаха дали имаме и че "доктора" ще ни ги провери - е нямаше такъв. От кога в събота работят и други аптеки(да не казвам всички) освен дежурните? В неделя пак ли е така?

# 114
  • Русе
Една позната ми писа в 14 часа, че са минали към България за 30 минути. Това на Лесово.

# 115
За аптеките в Одрин ли питате, вчера си работеха нормално, аз не съм знаела, че не работят тогава. Исках да ви попитам нещо, тъй като много сложно успяхме да се оправим без интернет, навигация и човек, който да е бил там преди, та за пръв път бяхме в Одрин и синия пазар ми се стори голяма цигания, с извинение,а борсите, които не съм сигурна дали са те, бяха 3 магазина в рамките на 100 метра с прагове, омекотители и сладки. Някъде около тях видях "Бостан пазар" надпис, та въпроса ми е дали това са въпросните "борси" или сме отишли другаде? За информация купих Ариел 10кг - 135тл, И персил 10кг за 115тл.В мигрос ни дадоха карта,предполам да отстъпка,като влязохме още на витрините ни черпиха с локум, няколко вида като накрая си и купихме.В Марги аутлет имаше много, много, много хора, чак леко изнервящо беше...

# 116
Всеки тръгнал почивните дни трябва да се настрои за чакане и народ в Одрин, аз отдавна не си го причинявам това. Сега хем през седмицата в Айдън бяха почти само българи и пълноо. За навигация, изтегляйте предварително и там офлайн.

# 117
Всеки тръгнал почивните дни трябва да се настрои за чакане и народ в Одрин, аз отдавна не си го причинявам това. Сега хем през седмицата в Айдън бяха почти само българи и пълноо. За навигация, изтегляйте предварително и там офлайн.
Каква навигация ползвате за Турция и ще ми препоръчате?

# 118
  • Mostly in my mind
Пуснете си роуминг и използвайте гугъл мапс. Много добра навигация. Simple Smile

# 119
Гугъл мапс. Но специално за Одрин много рядко ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт