На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 74 195
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • на морето
Какво ще кажете за парфюми Sansiro? Имат имитации на почти всички маркови. Трайни ли са?

# 346
Здравейте,предстой ми пътуване с група другата седмица,та искам да знам от къде по центъра мога да хупя хубаво спално бельо с два плика (дали има въобще) и мъжки спортен екип?

# 347
  • Варна
За трайност на Сансиро не мога да кажа, но не са споличливи имитации, ако се търси прилика с оригиналите. Мад и Баргело не са особено трайни, но някои от тях малко наподобяват. Не съм пробвала всички, а и не познавам всички оригинали, говоря за тези, които пробвах.
Мимоза, комплектите им за спалня са с общ плик. Евентуално можеш да търсиш за единично легло. Само пликове май не срещнах.

# 348
Какво ще кажете за парфюми Sansiro? Имат имитации на почти всички маркови. Трайни ли са?
Аз съм изключително доволна от Сансиро, ползвам ги от години и са супер, а и винаги са 10лв . за 50 мл. последно преди 1 седмица си взех

# 349
Не съм Papaone,но ще помогна.
Много благодаря.

# 350
И нас ни питаха на Лесово дали носим месни и млечни продукти.
Една митничарка рови в багажника.Особено в торбите от Мигрос.

Обаче аз месо и месни от Турция не купувам,защото са по-скъпи отколкото тук.
Млечни-детето си пиеше айряна в колата.Направиха забележка естествено,но бяха така добри да не го вземат.
А преди нас накараха хората да си извадят багажа на масата.

Митничарите много добре знаят ,че в почти всяка кола има някакви млечни продукти.Ако решат да ги намерят-ще ги намерят.
Ние минавахме в неделя през Лесово,намериха ни две кутии цигари и един пакет масло и ни накара да изкараме всичко на масата.Рови,рови понеже нямахме толкова голямо количество ни каза айде от мен да мине товарете.

# 351
  • на морето
Аз съм изключително доволна от Сансиро, ползвам ги от години и са супер, а и винаги са 10лв . за 50 мл. последно преди 1 седмица си взех
В момента съм в Чанаккале и взех два броя за 150 лири. Точно по 10 лв идват. Според мен са едно към едно с оригиналите, но за трайност ще видим.

# 352
Здравейте,предстой ми пътуване с група другата седмица,та искам да знам от къде по центъра мога да хупя хубаво спално бельо с два плика (дали има въобще) и мъжки спортен екип?
Аз поне така и не успях да намеря по магазините им готови комплекти. Вариант е да ушият някъде, където продават платове . Ние си взехме от магазина на Тач към фабриката 2 плика , чаршаф и калъфки , които си подхождат от памучен сатен.

# 353
  • в кукувиче гнездо
Аз поне така и не успях да намеря по магазините им готови комплекти. Вариант е да ушият някъде, където продават платове . Ние си взехме от магазина на Тач към фабриката 2 плика , чаршаф и калъфки , които си подхождат от памучен сатен.
Какви са цените в магазина на ТАЧ на единичните пликове с калъф за възглавница? Има ли хубави и разнообразни модели?

# 354
Нямам спомен , че преди година ги взехме , ама не бяха никак скъпи . За 2 плика, 6 калъфки и чаршаф мисля , че бяха под 50лв . Ама тогава и халати взимахме. Иначе на Тач имаме от ранфорс и светещ комплект, но за съжаление е само с един плик и рядко го използваме Sad

# 355
  • София
Споменахте в темата новият Айдън.. Бихте ли ме упътили къде е той?

# 356
Може ли да си "сверя часовника" с вас? Откога курсът на ДСК за безкасово плащане с карта е толкова дървен? Преди малко ми изтеглиха депозит за един хотел в Истанбул - по 0,1407лв я смятат, никога не е била такава разликата между офиц. курс на БНБ и този в ДСК - почти 2 стотинки Shocked За сума от 28 евро разликата в мой минус е 10 лева.....

Споменахте в темата новият Айдън.. Бихте ли ме упътили къде е той?
Имат нова сграда - на няколко етажа, срещу старата им е /на центъра/.

# 357
  • Бургас
Не мога да си запазя двойна стая през букинг в Унисите.Друг опитвал ли е скоро?

# 358
, Рали, според мен разликата идва от превалутирането € - тл -лв.
Курсът на БНБ не от значение в случая ая.

# 359
, Рали, според мен разликата идва от превалутирането € - тл -лв.
Курсът на БНБ не от значение в случая ая.
Не, официално обявеният курс на ДСК за деня, за безкасово купуване на лири /т.е.по който смятат при плащане с карта/, е 0,14074. Проверих на ЦКБ колко е /понеже на ММ картите са там/ - 0,135 е.
Ще се радвам ако някой, който е плащал днес /или тези дни/ с карта да сподели банката и курса, по който е сметната лирата.

Общи условия

Активация на акаунт