На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 74 160
  • 738
  •   1
Отговори
# 390

Съпругата ми има изтекъл за антитела
Детето няма никъкъв

никога никой не ни е гледал тестовете минаваме поне 1 път на 2 месеца --имаш ли --имам --давай
Имали сте късмет, но не подвеждайте хората, че не проверяват.

не подвеждам никой, казвам това което се е случило.
бяхме 4 коли който се прибрахме всеки по различно време е как и на 4 нико не проверявал нищо стриктно, или ние поне 8 пъти сме пътували по време на тези сертификати и никога не е било стриктно незнам?. Сигуно съм ебати късметлията пък все сме били и с приятели ис роднини с повече от една кола.

# 391
Имате ли впечатления от оптиките в Одрин и по- скоро от слънчевите очила, може ли да разчитаме на качество?

# 392
  • СОФИЯ

Съпругата ми има изтекъл за антитела
Детето няма никъкъв

никога никой не ни е гледал тестовете минаваме поне 1 път на 2 месеца --имаш ли --имам --давай
Имали сте късмет, но не подвеждайте хората, че не проверяват.

не подвеждам никой, казвам това което се е случило.
бяхме 4 коли който се прибрахме всеки по различно време е как и на 4 нико не проверявал нищо стриктно, или ние поне 8 пъти сме пътували по време на тези сертификати и никога не е било стриктно незнам?. Сигуно съм ебати късметлията пък все сме били и с приятели ис роднини с повече от една кола.
ние бяхме 3 коли ,заедно.само на едната кола искаха тестове,нас не нипровериха

# 393
  • София
Току що минахме границата на Капитан Андреево. Имахме резултати от тестове правени в Одрин, мъжът ми - сертификат. Показахме ги, никой нищо не провери. Тоест ако имах и аз нечий QR код на телефона - можех да рискувам.
Въпреки опасенията ми, сутринта пуснахме 2 ПСР, станаха за 3 часа, срещу 170 лири. Сега съм спокойна и ваканцията може да продължи.
Нашето пътуване беше с цел мебели и неща за дома. Пратиха ни в два мебелни магазина - единият е с безплатна доставка до България.
Успяхме за два дена семейно да изберем спалня (бях си я набелязала преди пътуването), кухненска маса, столове, диван. 2 месеца изработка и доставка. Доплащане в лири на ръка на шофьора.
Пердета, отново в магазин с препоръка - платихме ги на 100% пращат по Еконт от Хасково. Така и не разбрах след колко време, но ние не бързаме.
Спахме в Отоман палас, близо до центъра. Избрах го, заради това, че сме с куче и не навсякъде пускат. Условията са приемливи, нормални, там се завъртяхме само за спане.

# 394
  • Стара Загора
nonich, би ли споделила кои мебелни магазини посетихте? А цените на мебелите много ли са вдигнати?

# 395
  • Бургас
Спахме в Отоман палас, близо до центъра. Избрах го, заради това, че сме с куче и не навсякъде пускат. Условията са приемливи, нормални, там се завъртяхме само за спане.

Здравейте! Интересно ми е, какви документи трябват за кучето, за преминаване на границата ?

# 396
  • София
nonich, би ли споделила кои мебелни магазини посетихте? А цените на мебелите много ли са вдигнати?
Единият е Vesse мебели. Другият е Башкент мебели, там където работи Денислав от групата във фейсбук Пазаруване в Одрин.
Не зная какви са били цените преди, но маса 140/90 плот масив-орех, 800 лева. Спалнята 160/200 с матрак, който е с регулиране на твърдостта, механизъм за багаж, лампи в самата табла и usb вход за зареждане на устройства, две нощни шкафчета 1 800 лева.
Доставка 450 лева.
От вторият магазин взехме столове 250 лева бройката и диван по наши размери, 250 на 240 ъгъл, с механизми - не за сън, а облегалките се местят назад и се увеличава площта за сядане около 2 000 лева. Тук доставка няма да плащаме.
Успяхме да се съберем семейно тримата и да отделим два дена и да изберем мебелите. В София моя мъж все няма време, желание и тн да обикаля. Тук това беше целта и някакси постигнахме бързо консенсус.
GJK за първи път извеждаме кучето и аз се чудех какво му трябва, ветеринарна каза - двете ваксини годишните, които им се слагат + лепенка в паспорта за вътрешно и външно обезпаризитяване. Написа и на едно място в паспорта, че е клично здрав и може да пътува.
Никой никъде не му погледна паспорта Frowning1.

# 397
А аз да попитам за пердета, от къде купихте и как са цените?

Отблязала съм си Кутлу перде, разглеждах ги и във Фейсбук.

# 398
  • София
А аз да попитам за пердета, от къде купихте и как са цените?
Отблязала съм си Кутлу перде, разглеждах ги и във Фейсбук.
От там ги поръчахме. Но за цените ми е трудно. Имаме 3 стаи, три модела тънки, три модела плътни, различни метражи, не мога да им хвана края. Имаше и 200 лири на метър, имаше и от 300 лири. Помня за хола, там са три прозореца, общо над 6 метра, 850 лева горе долу. Съжалявам за объркващата информация. Трябва да помоля дамата от магазина да ми прати снимка на поръчката, може би от там ще се ориентирам.

# 399
  • София...........
Здравейте Simple Smile
Исках да видя работното време на един хубав ресторант - Asma Altı Ocakbaşı Restaurant , който се намира до Ераста, но ми дава за всички дни Затворено.
Интересувам се дали работи или нещо е закрит ?

Благодаря

# 400
Не съм ходила, но има отзиви от преди 3-4 дни, така че....

# 401
  • на морето
Върнахме се вчера от Чанаккале. Днес са ми осчетоводени парите през ДСК. Е, как е възможно това. Идва на курс 0.14ст.

# 402

Пак в Ераста намерих сапун с магарешко мляко,който търся отдавна,защото детето е с дерматит.

Здравейте! Може ли снимка на сапуна с магарешко мляко? От кой магазин го купихте? От  Гратис ли ? Благодаря!

# 403
Петък плащах няколко пъти с карта Дск в одрин. Сметна ми ги на 12,2 ст
Върнахме се вчера от Чанаккале. Днес са ми осчетоводени парите през ДСК. Е, как е възможно това. Идва на курс 0.14ст.

# 404
Някой в Лозенград да е купувал/виждал наглезенка  или магазин ,където продават ластични ортези за крак.На тази марка или друга?

Общи условия

Активация на акаунт