На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 74 081
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Тя хартията доста поскъпна и вече не мъкнат много Grinning но друго за мъкнене ще се намери.

# 481
  • Бургас
И един стек носни кърпи, затъкнат в гащите.

# 482
Жалко! Пак ще се мъкне тоалетна хартия по улиците, а под другата мишница доместос

Не схващам 😀 моля за пояснение

# 483
Аз пък се радвам, че вече няма да се задава въпроса "какво се изисква за минаване през границата", "може ли да се минава с тест" и т.н. 😉😉😉

# 484
  • Бургас / UK
Аз пък се радвам, че вече няма да се задава въпроса "какво се изисква за минаване през границата", "може ли да се минава с тест" и т.н. 😉😉😉
Повярвай ми, че пак ще има такива 😀

Жалко! Пак ще се мъкне тоалетна хартия по улиците, а под другата мишница доместос

Не схващам 😀 моля за пояснение
И аз нещо не разбрах ( руса съм) 😊

# 485
  • Пловдив

Оооо вече ги има-одеве в 1 група във фейсбук точно публикували че от 13ти не се изискват сертификати и 1 пита:На 14ти ще пътувам,нужен ли ми е документ? Честно хора възможно ли е някои да са толкова глупави тролове? Егати хората-показва им се че не им трябва и те пак питат. чукча не читател -чукча писател

# 486
  • София
Здравейте, бях обещала да пиша.. Но просто ви чета.
Бях в Сърбия олиото е 3.40 но дават за Българи 4 бутилки на човек. Яйца с два жълтъка бяха 33 ст, Ксизал за алергии 30 таблетки са 450 динара - за сравнение е Бг 20 таблетки са 23 лева. Реално дадохме 900 динара за 60 таблетки за под 17 лева.
Маратонки оригинални на Адиадас и Найк бяха по 100-120 лева.
Кашкавала им е на 16 лева, факт колкото в БГ, но като го разреш си личи маслото.
Дрехите не съм гледала, купихме ориз, брашно, сладки неща.. Доволни, за тези от София е много по добре.
Горивото е по скъпо, факт, но за мен сс само 100 км до Пирот и е по добре.

# 487
Здравейте ,може ли някой да ми каже относно хотелите в Одрин,през букинг или на место е по изгодно да се резервира хотел.

# 488
Здравейте ,може ли някой да ми каже относно хотелите в Одрин,през букинг или на место е по изгодно да се резервира хотел.

Ние си наехме хотел на място. През букинг излизат доста по-скъпо.

# 489
  • Варна
Здравейте!
Ще трябва да вложа някой и друг лев в бебешка количка, има ли разлика в цената на тези превозни средства тук и в Одрин, и естествено в чия полза е.
Честно, не ми се дават 1600-2000 лв, ако някой има наблюдения, моля да ми каже, благодаря.

# 490
  • Бургас / UK
Днес,сутринта,докато пиехме кафе и се чудихме какво да правим тръгнахме за Одрин.Абсолютно неподготвени ,с 400 лири в портмонето,но твърдо решени да се разходим.Бързо минаване на двете граници ,въпреки ,че имаше доста коли . Обядвахме в Айдън любимия тава джигер (55 лири) и кюфтенца на скара (55 лири) .Заредихме бензин на ШЕЛ за 19,09 лири литъра,паднал е от предното ни ходене до Истанбул преди две седмици,когато беше към 19,80 и нещо по спомен.Купихме дребни неща от Бизим и Мигрос . Пушачите да информирам,че вече няколко пъти купуваме цигари от там ,на много по-ниска цена ,излизат около 3 лв. пакета (Парламент,Малборо,ЛМ) на границата сме нямали проблем до момента ,но си е късмет.Който се интересува, на главната улица (Сарачлар) има няколко магазина за официални дрехи по 1500-1600 лири костюма. Изглеждаха ми приемливи моделите .Може да има и други ,но тези ми се набиха в очите,защото имаше огромни надписи на български език. Времето беше страхотно,пълно с народ и мноооого българи навсякъде. Без да искаме попаднахме на пазара зад Марги, докато търсих къде да паркирам ,понеже отпред нямаше място и навигацията ме завъртя някъде отзад  и Ооо чудо Smile
голям пазар за плодове и зеленчуци. Купихме си домати за 25 лири кг. ,краставички 15 лири кг. и зелен лук по 5 лири връзката. Цените им варират по + - 5 лири.Имаше добре изглеждащи ягоди около 30 лири кг,но не съм им фенка и не купих ,обаче навсякъде се разнасяше аромат на ягоди...Имаше няколко сергии с дрехи,чанти ,препарати ,ядки ,кашкавали и сирена, цени не съм гледала понеже не купувахме ,но явно си заслужаваха,защото хората масово си купуваха . Уникално изживяване беше ,понеже не съм ходила на такъв пазар от доста години Simple Smile
На връщане ,както вече всички знаем, не ни искаха никакви тестове и тем подобни.Доста коли се струпахме ,но за около 30 мин минахме и двете граници и се прибрахме в къщи доволни от разходката.

# 491
  • Пловдив
Може ли да ми кажете къде има ресторант Айдън? Не сме сядали досега, а чета само положителни коментари.

# 492
Има 2 - единият е на центъра, а другият - в Марги аутлет.

# 493
И живи здрави предстой следващото ходене до Одрин. Плана е първо да посетим А101 . Моля за съвет по главния път посока Ераста към 5М Мигрос, Марги дали има такива. За да ни е по лесно. Че после Синия пазар и Мигрос са следващите дестинации. Разгледала съм вече брошурите и съм набелязала какво и от къде. Дай боже да се оправим и този път бързо с всички задачи. Моля за съвет и локация на удобен А101.

# 494
  • Бургас / UK
Напишете в Гугъл мапс “А101” и ще ви излязат магазините . По пътя , за който питате , не съм виждала този магазин.

Общи условия

Активация на акаунт