На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 73 470
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Групичка, да ме насочите от къде в Едирнето мога да се сдобия с приличен куфар? Виждала съм много по магзините, но ми се струват "афиф". Някой купувал ли е да сподели мнение? Ще пътуваме към Анталия юни и искам хубав куфар. Приятелка пък каза,че от там си е купила хубав, но това е било преди години... Та се чудя дали да тръгна със стар и от Анталия да намеря нещо или в Едирнето да търся?

# 631
  • Стара Загора
Къде има English home в Одрин, и има ли изобщо? Беше коментирано преди време, но като не ме интересуваше и не отразих.
В Марги има.

# 632
  • Варна
На Малко Търново, от турска страна, със сигурност е само кеш и само   в турски лири. Ако нямаш, те изпращат в PTT-то от другата страна, да си обмениш. Още Октомври месец доста чакахме, защо имаше хора с глоби, които незнаеха, съответно нямаха достатъчно лири в себе си. А ако е започнала обработката на една кола, докато не приключи не започват следващата!

Отново питах ММ. Категоричен е, че двама шофьори пред него са платили с карта. Възможно е да са се обзавели с ПОС, защото е обяснимо на излизане хората да не разполагат с местна валута в брой. Нерядко сумата е сериозна.

Ако бях разбрала защо се бави толкова, щях да отида да видя с очите си, ама ние с децата чакахме вече в колата, когато се заформи опашката и не предполагах каква е причината за нея.

Ако някой минава скоро през МТ (а и не само, но на КА ако нямате какво да плащате, трябва специално да слезете и да отидете до конкретното гише, явно), нека обърне внимание дали се плаща с карта. Важно е за всички. Не се знае кой от нас кога ще "изпищи".

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
English home имаше и в центъра, навътре в уличката до Mado, но го затвориха. И аз знам само този в Марги... Мислех, че има и в Ераста, но тук не откривам и като се замисля, сякаш и аз не мога да го визуализирам там.
Там обаче има Madame Coco, LCW Dream, Karaca Home, Linens... Ако не се лъжа, и Özdilek са в тази тематика.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Папа, Рали, благодаря! Не можах да изтегля приложението на тъпия си стар телефон! Явно е крайно време да вкарам в употреба "новия", който отлежава в чекмеджето повече от година.

# 633
  • Бургас
beljata, на гишето за глоби на МТ има ПОС терминал. Но беше толкова покрит с прах, че се съмнявам изобщо да са го ползвали. И искаха парите в брой. Струва ми се, че от волята на тези зад гишето зависи дали ще приемат картово плащане, или не. Колко му е да кажат карта проблем, йок, онли кеш:)

# 634
  • Бургас
Възможно е, да са се обзавели с ПОС терминал, междувременно и вече да приемат плащанията и с карта! Аз съм сигурна, само за Октомври, как се случваха нещата, заради голямото чакане което и ние чакахме. Последните няколко пъти, не са се образували такива опашки и затова не съм се интересувала, и не съм запозната!

# 635
На нас ни беше изтекла зелената карта, накараха ни от турска страна да платим в кеш, приемаха само евро и лири.

# 636
  • София
Здравейте, моля за съвет. Моля за имена или линкове на онлайн магазини за домашен текстил - килими, пердета, кувертюри, спално бельо. Както и препоръка за посредник, който да достави покупката до София. Мерси предварително.

# 637
Здравейте, моля за съвет....
Тези хора идват на място с мостри
https://www.facebook.com/efe.mete.14811
Скрит текст:

# 638
  • на морето
shrew много благодаря за изчерпателния отговор. Беше ми много полезен!

# 639
Благодаря на всички за хубавите съвети. Много беше вкусно в Грийн Салад. В Марги не успях да купя млечна баклава, но купих такава от центъра. Ще я опитам на Великден, че е с мляко. Там хапнахме в едно заведение, което е от страната на тоалетните. Не видях името му, но всичко, което поръчахме беше много вкусно.

# 640
  • София
Здравейте. От няколко дни се пробвам да погледна камерите на Капитан андреево, но все са офлайн. Само при мен ли е проблема или е генерален? Някой знае ли други камери, работещи?

# 641
  • В царството на мечтите
Здравейте нали всички мерки са паднали в Турция? Не се искат масни никъде.

# 642
  • Mostly in my mind
Здравейте. От няколко дни се пробвам да погледна камерите на Капитан андреево, но все са офлайн. Само при мен ли е проблема или е генерален? Някой знае ли други камери, работещи?
От няколко месеца вече не са активни. И аз не знам защо.

# 643
Предложете места с хубава храна без тези в Ераста, Марги и около пешеходната зона в центъра.

# 644
  • в кукувиче гнездо
Здравейте нали всички мерки са паднали в Турция? Не се искат масни никъде.
Какъв е толкова проблема с маските? Преди седмица турците масово си ходеха с маски дори на улиците. Аз навсякъде на закрито ходех също с маска. Дори в общите частни на хотела.

Общи условия

Активация на акаунт