Вашето мнение

• 10 835
  • 187
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Аз все на хъркащи попадам. И, мамицата им, все заспиват първи. Grinning Първото гадже нямаше шкембе, даже обратно - беше ужасно слаб. Но пак си хъркаше.
Сегашният - като го разбутам два - три пъти, поне спира да хърка. Също след като си смени възглавницата с една скъпарска за 100 лв, драстично му намаля хъркането. Чела съм за лепенки против хъркане, но не съм купувала и не знам дали имат ефект. Иначе хъркането май зависи и от някаква преграда в носната кухина.

# 136
Моят е атлетичен, но също съм го чувала да пръхти нощем. Такива лакти му играя и пак не спира, говедото Grinning Накрая се преселвам в друга стая, хапвам един нощен сандвич да се успокоя и заспивам.

# 137
  • пустинята Гоби
Внимание! Хъркането на мъжете води до ядене нощем.

# 138
Ако жена чуе мъж да разсъждава адекватно и да вижда доста трезво живота, със сигурност ще гледа бързо да го отсвири. Това е доказано. Лично от жени знам, че коментарите от мъже по разни теми, трябва да са подплатени със специализация в областта. Иначе си дървен филосф, лепват ти етикет и айде чао.

# 139
Пълни глупости, Голяма лъжица. Ако мъжът няма трезв поглед към живота и мечтае само и се рее, за какво им е на жените? И естествено, че когато казва нещо, трябва да може да се аргументира, но това важи и за жените. Както винаги, истината е по средата - не прекалено суховат, не твърде мечтателен.

# 140
  • Out of the Mix
Тук явно се има предвид, че масата съвременна жена едва ли не предпочита неадекватник, потенциално подлежащ на манипулиране и обработка, като пластелин, а попадайки на такъв, знаещ какво иска, бяга като дявол от тамян, защото знае, че номерата няма да минават.

# 141
Тук явно се има предвид, че масата съвременна жена едва ли не предпочита неадекватник, потенциално подлежащ на манипулиране и обработка, като пластелин, а попадайки на такъв, знаещ какво иска, бяга като дявол от тамян, защото знае, че номерата няма да минават.
Няма такова нещо! Има се предвид точно това, което се има предвид!
Аз от амеба избягах, айде мерси пак на такава да попадам!
Сегашният ми приятел знае какво иска, но не приказва много. Лозето не иска молитва, иска мотика!
Демек - празните приказки на пазаря, барбар с дървените философи! Жените съдят за мъжете по действията им, не по приказките.

# 142
  • пустинята Гоби
И на от знаещите бягат жените и от дървените философи, според Golqmatalajica. Кои остават?

# 143
Абе, как се живее с неадекватник, че чак масата ги предпочитали?! Мислете преди да пишете.

# 144
Ако жена чуе мъж да разсъждава адекватно и да вижда доста трезво живота, със сигурност ще гледа бързо да го отсвири. Това е доказано. Лично от жени знам, че коментарите от мъже по разни теми, трябва да са подплатени със специализация в областта. Иначе си дървен филосф, лепват ти етикет и айде чао.
Ммм, не е доказано.
Виж, ако мъжът много обича да слуша гласа си и жената не може да вземе думата от него, и ако той не се интересува от нейното, а само от собственото си мнение - тогава да, няма да има успех с жените.
И да, точно дървен философ би бил този. Но не защото е умен и разумен, а защото е самовлюбен.

# 145
Дървени философи като теб, нали? Защото и аз не ги харесвам Wink

# 146
Дървен философ е някой, който си подчертава цитати на съмнителни автори в книги за "личностно развитие" и ако го питаш с какво се занимава "Работи върху себе си" - демек не учи, не работи, а прави лицеви опори, докато пърди на дивана в апартамента на майка си. Или друг вариант на дървен философ - обвинява правителството, държавата и цялата галактика за собствените си неудачи. А ако го питаш той всичко знае, от всичко разбира, ако беше станал президент вместо да прави лицеви опори докато пърди на дивана, щеше да оправи държавата.

# 147
То вярно, че безгрешни хора няма. Ама аз предпочитам такива, които си признават грешките и бързат без много умуване и обсъждане да ги поправят. Както казах...много приказки на пазаря! Там е и мястото на дървените философи, без пари ги харизвам на някоя друга. Wink

# 148
Пълни глупости са тва, да си компетентен в различни области говори за висока обща култура, да те отхвърлят за което си признак на висша простотия. То всъщност има право, простотия с интелект не виреят заедно.

# 149
  • София
Познанието е едно, позата е друго.

Винаги съм общувала с мъже с висока обща култура и натам - лични афинитети в области.
Другите…. някак не съществуват.

Общи условия

Активация на акаунт