Вашето мнение

• 10 843
  • 187
  •   1
Отговори
# 120
Примерно Zdr, ko pr?
Ако още те харесва тва ще му е напълно достатъчно Simple Smile
Просто го питай как е, останалото ще си дойде от само себе си.

# 121
Абе пробвай.
Може с комплимент, че изглежда добре (не "за разлика от преди" естествено Joy).
"Много добре си излязал на тази снимка.",  "Виждам някаква промяна в теб, тренираш ли нещо?" Ще го измислиш...

# 122
В контекста на темата имам един леко провокативен въпрос, който знам че ще предизвика доста негативни мнения.
Скрит текст:
Има един младеж, който от около 2 години има мерак към мен. Тогава излизахме и ми направи доста добро впечатление, но не ме привличаше поради наднорменото си тегло. През времето напомняше за себе си, но няколко пъти му казах да не ми пише повече и ако опиташе не му отговарях. Иначе странно но не го махах от приятели и той ми харесваше почти всяка публикация. Но какво да направя, такава съм, някак не ме привличат мъже с повече килограми. Иначе има хубави черти и е възпитан и по-малък с не малко години.
Гледам онзи ден снимка във фейса – не знам какво е правил но май доста се е вталил.
Таа да потърся ли контакт и как? GrinningGrinningSunglassesRelaxedStuck Out Tongue Winking Eye
Явно има нещо у него, което ти харесва, щом не си го отрязала напълно за толкова време. Потърси го според мен. Започни обикновен разговор, виж как и дали ще върви. Повече може да загубиш, ако не пробваш.
И аз имах ситуация с мъж, който визуално не е мой тип, обаче в процеса на общуване се оказа, че имаме допирни точки. Обаче си признавам, отне ми време да му дам шанс точно защото първоначално не бях впечатлена от външността му.

# 123
Гледам онзи ден снимка във фейса – не знам какво е правил но май доста се е вталил. Таа да потърся ли контакт и как? GrinningGrinningSunglassesRelaxedStuck Out Tongue Winking Eye
Ако ти си забелязала, че се е "вталил", сигурен съм че и други са забелязали. Очаквай конкуренция.

# 124
Според мен пък е най-добре той да те потърси първи. Нали казваш, че от време на време ти пише. Изчакай той да ти пише и тогава поведи разговора към среща, ама пак така, че той да те покани. Не коментирай промяната в килата /освен ако той не спомене нещо за режими, тренировки/, защото иначе ще си помисли, че само заради това си го отхвърлила първоначално. Което си е така, ама не е добре да го разбира, защото ще те помисли за повърхностна и може и д ане стане работата.

# 125
Съмнявам се да ме потърси първи, защото последния път не му отговорих, а предпоследния така да се каже просто му казах да не ме търси. От тогава минаха повече от 2 месеца. Иначе имаше рожден ден тези дни, може да използвам възможността, но пак ще е странно как така изведнъж ми се е появил интерес. Ще се сети сигурно.

# 126
Ми няма как да стане иначе. След като си го резнала и на следващия опит изобщо не си отговорила, при такъв ясен сигнал малко мъже биха направили нов опит. Никой не обича да го третират като навлек, както би се почувствал ако продължи да нахалства. Ако наистина имаш някъв интерес, просто му пиши нещо неангажиращо. Няма нищо срамно, случва се човек да си промени представите, дори и без да има видима промяна във външен вид както е в твоя случай. Другия вариант, просто стоиш и нищо не се случва, тва са опциите Simple Smile

# 127
Ако момчето има поне малко достойнство, едва ли би те посрещнал топло след призива ти да не ти пише.
Освен ако не е много закъсал.

# 128
Еее ама ти направо си го отрязала. И да пишеш, и да не пишеш, май резултата ще е един и същ. Ама я по-добре пиши и го питай как се е вталил само за два месеца чак толкова драстично, че лятото иде, пък някои спаха зимен сън Joy

# 129
Ами знам ли, може и да съм го "отрязала" директно, но аз съм такъв човек, че предпочитам да се изясня с някой и ако не смятам, че нещо може да се получи да не подхранвам надежди на човека, както с мен са правили, да поддържаме комуникация, а само да го мотая. Сега нещата са по-различни и затова се запитах как би прозвучало ако го потърся.

# 130
  • пустинята Гоби
Поздрави го за рожденния ден, пък каквото стане.

Килограмите на мъж не биха били проблем за мен, освен ако не са екстремно много. По принцип е добре да са в някакви граници, не заради друго, просто не е здравословно, отделно състаряват.

# 131
Ами знам ли, може и да съм го "отрязала" директно, но аз съм такъв човек, че предпочитам да се изясня с някой и ако не смятам, че нещо може да се получи да не подхранвам надежди на човека, както с мен са правили, да поддържаме комуникация, а само да го мотая. Сега нещата са по-различни и затова се запитах как би прозвучало ако го потърся.
Щом обичаш ясните отношения, според мен все пак опитай. Поне ще знаеш със сигурност, ако наистина няма шанс. По-добре, отколкото да те човърка, че можеше и да стане нещо, ако беше пробвала.

# 132
Диди, тогава може би не килограмите а поведението са те отблъснали. Не знам, аз гледам да ме привлече първоначално и после все пак човек не е една обвивка. Не може да се запази в един вид. Човек се променя и тялото му се променя, но характера не. Колкото и да е готин и да ми харесва, ако не притежава качествата на характера които трябва, забрави.
Съгласна съм. ММ трябваше да спре да спре да спортува 2 години след запознанството ни. Качи килограми, не много, но да качи.
Все още го желая като на първата среща. Но тръгнах с него заради характера му и него самият. Пък и имаше химия между нас -привличане.
Преди седмици гледах стари снимки - видях разликата между предишният и сегашният ММ - еми, не е нещо фрапиращо...
Иначе не бих издържала да ми се говори на тема кг. Ако му е толкова фрапиращо, да не се е хващал с мен. Ако в последствие открия че при промяна на теглото ми, неговото отношение се е променило в по-зле към мен...ами адиос. Не съм се намерила на пътя за да търпя лошо поведение...

# 133
  • По света и у нас
Има ли щкембе - ще започне да хърка и тогава жална ти майка. Ще ти станат бръчки поч очите и ще спиш в друга стая... Секса ще намалее.
 Четох нпкъде, че шкембето е показател за високо ниво на естроген. Такаче правете си сметка момичета.
Моят като го напуснах се втали и спря да хърка. Върнах се, беше си добре за няколко месеца. Отиде при МАМА за коледа - какво са яли там не ми се мисли - дойде освинен. Личи си че корема му е по-надут, хърка всяка нощ... Познай къде спя аз - у нас...
Тая няма да я бъде. Ако не може поне да се наспивам няма как да да се занимавам с подобно бреме. Всичките тези здравословни проблеми (хъркането, нервния стомах и разните му камъни)  са си напълно самодокарани - не са в следствие на съдбата, такаче ако той иска да има жена до себе си (може и аз да не съм тази жена, може да е друга, той трябва да се стяга). 

С попийване дневно и с плавно отпускане - няма да станеш нито полов атлет, нито да си опазиш здравето задълго... такаче какъв е смисъла да инвестирам в тази връзка? За какво, за да стана после болногледачка ли? Айде няма нужда. Но не ми се изживява  и да се правя на спасителка  - диетолог и личен инструктор. Който иска да се грижи за себе си го прави сам.

Това е прагматичната истина.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 19:40 от PriMadonna

# 134
Ужасно е някой да хърка до теб. Бившият хъркаше. Ако недай си боже се събудиш по средата на нощта, жална ти майка. После няма заспиване...А не беше така като млад. Worried
Сегашният ми приятел спи спокойно като бебе и все ме гушка. Heart Eyes
А е на възрастта на бившия, само че е в идеална физическа форма.

Общи условия

Активация на акаунт