Вашето мнение

• 10 844
  • 187
  •   1
Отговори
# 105
  • По света и у нас
Аз не съм дебела, ти и сестра ти сте дребни. Твоите представи за нормалност са в долната граница на нормите и вече няколко души ти го намекнаха.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 08:31 от PriMadonna

# 106
И къде се спомена и от кого , че е супер да си дебел?Питай в темите за диети за тяхната причина  - суета, мода, здраве, желание да угодиш на някого и т.н. но малко от тях ще си признаят истинската.

# 107
Ходещи скелети няма как да ме впечатлят. Едно че ще се наръбиш на кокалите и друго, че като стиснеш по-силно нещо ще се счупи. Килограми не гледам, искам хубави женски форми. Може и по-слаба или дребна да е жената, но да е женствена, или да е по пълна, но пак да има хубави форми. Глигани също не харесвам. На първа среща да коментираш килограми и да искаш да отслабва си е супер селско поведение. Ми като не ти харесва, къде си тръгнал на среща? Предполага се че като сте излезли на среща, значи сте се харесали поне първоначално. Такива коментари говорят за сериозни липси на втория етаж.
За шамарите, помня как една състудентка ми наши един мощен шут след като я бях дразнил многократно. Такава със злоба, беше с едни остри обувки и направо ми е..а майката. Идваше ми да и отвинтя главата, ама нали момиче, се въздържах. Като се замисля шамари съм ял от всичките жени, с които съм бил, даже и от някои само приятелки. Не знам защо така действам на жените, ама след определено време искат да ме налагат здраво. Само най добрата ми приятелка не ме е налагала, ама с нея се правих на много културен...

# 108
Точно най- накрая в последната дума е истината🙂

# 109
Относно това човек да намали изискванията си - това едва ли може да се случи в някои аспекти, които са му приоритет. Все пак човек не може да заповядва на чувствата си и насила да хареса някого. Мисля че е реалистично да се направи компромис с професия, наличие на кола и жилище, но с физическото привличане и поведението едва ли може да се направи. Относно килограмите, аз съм сравнително слаба макар че не се имам за твърде слаба, а по-скоро в рамките на нормалното. Имам слаби ръце и рамене, което ме прави да изглеждам слаба. Моя приятелка е доста по-слаба и е доста неприятно като започнат да го изтъкват, сякаш не е нормално.

# 110
Оле много агресия по тия срещи Joy

Иначе по темата. Според мен разговорът трябва да тече от самосебе си, да е спонтанно и непринудено. Лошо впечатление би ми направило наличието на някакви запаметени темички и въпроси, все едно на интервю. Говори за липса на въображение и адаптиране към ситуация, човека отсреща и тн. По-добре е нещата да се случват леко и непринудено, особено първоначални контакти. Даже ако може да не е някаква официална среща, ще е най-добре. Ама това си зависи от човека. Аз не бих ходила по целенасочени срещи ако ми се наложи да си търся някой. По-скоро за мен нещата трябва да се случват без да има нужда да се етикетират, поне в началото.

# 111
Относно това човек да намали изискванията си - това едва ли може да се случи в някои аспекти, които са му приоритет. Все пак човек не може да заповядва на чувствата си и насила да хареса някого. Мисля че е реалистично да се направи компромис с професия, наличие на кола и жилище, но с физическото привличане и поведението едва ли може да се направи.
+1
Именно това имах предвид, има неща, с които може да се направи компромис. Обаче някои хора така и не отстъпват от пълния пакет изисквания. Не може да очакваш да срещнеш жив човек, който да бъде като по каталог. И да не му дадеш шанс само защото не отговаря на 1-2 от всичките ти 15 изисквания например.

# 112
В контекста на темата имам един леко провокативен въпрос, който знам че ще предизвика доста негативни мнения. Има един младеж, който от около 2 години има мерак към мен. Тогава излизахме и ми направи доста добро впечатление, но не ме привличаше поради наднорменото си тегло. През времето напомняше за себе си, но няколко пъти му казах да не ми пише повече и ако опиташе не му отговарях. Иначе странно но не го махах от приятели и той ми харесваше почти всяка публикация. Но какво да направя, такава съм, някак не ме привличат мъже с повече килограми. Иначе има хубави черти и е възпитан и по-малък с не малко години.
Гледам онзи ден снимка във фейса – не знам какво е правил но май доста се е вталил. Таа да потърся ли контакт и как? GrinningGrinningSunglassesRelaxedStuck Out Tongue Winking Eye

# 113
  • Варна
Много зависи на кои точно изисквания не отговаря. Ако е леко шишав, ще го преглътна. Както е нашишкавял, така може да отслабне. Но ако се държи надменно със сервитьорката, ако ще да е Аполон, няма да ни се получи. Мозък все още не присаждат.
Или пък ако е женен или има дете, пък аз съм млада и не искам чужди деца, също няма как да стане, ако ще да е супер красив, мил и богат.

Marilynn08, ако си сингъл, потърси го. Личи си, че ти е привлякъл интереса. Няма лошо.

# 114
И аз имам провокативен въпрос - търсиш го, той откликва с ентусиазъм, почвате връзка. След известно време той пак се заобля.
И квооо? Nerd

# 115
Тогава ще съм свикнала и няма да ми прави такова впечатление. За мен е много важно първоначалното усещане.

# 116
От мен имаш зелена светлина-  може би ти си причината да изглежда така🙂излезте, пийте по едно и ще ти стане ясно 👍
П.п ама пиши после , да не се окаже, че е имал друг женски стимул.

# 117
  • Варна
Уф, повярвай, ще ти прави впечатление. Дори и подсъзнателно. Моят бивш беше супер строен и секси, като тръгнахме, но посне напълня и колкото и да не си го признавах, това ми намали либидото, сексът стана по-кофти и т.н. Отделно и той самият се комплексира. Колкото и да не си го признаваше и той това, изби в други посоки на поведението му.

# 118
Диди, тогава може би не килограмите а поведението са те отблъснали. Не знам, аз гледам да ме привлече първоначално и после все пак човек не е една обвивка. Не може да се запази в един вид. Човек се променя и тялото му се променя, но характера не. Колкото и да е готин и да ми харесва, ако не притежава качествата на характера които трябва, забрави.
Дори и да го потърся какво да му кажа? Не може да е – пич писах ти понеже гледам вече си поотслабнал. Grinning

# 119
  • Варна
Не си длъжна да му се обясняваш. А и той ако те харесва достатъчно, няма да те пита как аджеба точно си се сетила да му пишеш, а ще те налапа като гладна риба - стръв.

Общи условия

Активация на акаунт