Мама се радва на ритничета безчет, юлчето усеща - пролет е навред! - Термин Юли - тема 5

• 44 341
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
Diamante най-вероятно си се претоварила и като си дадеш почивка ще минат всички болежки. И аз на прага на 7 месец така се преуморих, също ходех на работа, от 2 седмици съм у дома болничен, да почивам (с 1 дете, само аз знам колко си почивам, докато пиша това ме призова в нейната стая😁). Също пия магнерот и нош па, минаха няколко дни преди да усетя облекчение, дай време на лекарствата да подействат.
Благодаря ти за отговора

# 586
Такава глюкоза се пие при теста с обрененяване, нали? Оказа се че аз трябва да си я нося и в аптеката до нас имаше само това:

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010000789

# 587
Аз си бях взела такава от аптеката и казаха, че става.

# 588
Момичета, днес АГ ми изписа протеин на прах за бременни Pregnaco, понеже ми е малко нисък белтъка. Някой пробвал ли го е? Става ли за пиене?

# 589
Аз си го самоизписах след  нисък белтък и албумин и гадене от месо, пия го от седмица и го разбивам в шейкър с бадемово мляко. Понася ми, засища ме , гледам да не пия след него вода или витамини или магнезий, защото стомахът ми много се разбърква. Утре ще правя контрола на белтъка и ще видя дали има промяна, Не знам дали е съвпадение от гестационната седмица, но коремът ми видимо порастна за последните 7 дни, може и да е подуване де. Иначе това,което не ми харесва е че е скъпичък. Аз си взех натурален, в него е най-високо съдържанието на протеин на 100 грама.

# 590
И аз пия Прегнако. На втора опаковка съм. Лично на мен ми е гаден и то вече накрая като преглътна ми остава един странен вкус. Първата опаковка ми беше ванилия, сега си взех шоколад, малко по - добре ми е на вкус, но пак със зор го пия. Joy Разтварям го в прясно мляко, не съм пробвала с друго. Свърши ми за по малко от 20 дни. Вие каква доза пиете на ден?

# 591
И аз си взех Прегнако, аромат ягода. Слагам го в смути с банан, замразени вишни, кисело мляко (бадемово мляко) и вода. Това ми е закуско-обяда, слагам по една мерителна лъжица обаче, вместо 2, защото си знам, че не понасям вкус на протеин. Почти не се усеща. Може и без банан предполагам,  само мляко и замразени вишни/ягоди/боровинки.

# 592
На мен ми го изписаха 2 пъти по 2 мерителни лъжички на ден, а ако ми идва в повече по 1 лъжичка. Мисля да си поръчам този с вкус на шоколад.

И аз пия Прегнако. На втора опаковка съм. Лично на мен ми е гаден и то вече накрая като преглътна ми остава един странен вкус. Първата опаковка ми беше ванилия, сега си взех шоколад, малко по - добре ми е на вкус, но пак със зор го пия. Joy Разтварям го в прясно мляко, не съм пробвала с друго. Свърши ми за по малко от 20 дни. Вие каква доза пиете на ден?

# 593
НЕ ПО ТЕМАТА!
Момичета,достатъчно близки ви чувствам вече....Моля,помагайте! С мъжа ми на 24-ти правим 11 години откакто сме заедно. А и съвсем скоро ще ставаме родители.... Дайте идея как да го изненадам! Вече толкова неща сме си подарили,че съм в абсолютен тилт... Ще бъда благодарна! 💙

# 594
НЕ ПО ТЕМАТА!
Момичета,достатъчно близки ви чувствам вече....Моля,помагайте! С мъжа ми на 24-ти правим 11 години откакто сме заедно. А и съвсем скоро ще ставаме родители.... Дайте идея как да го изненадам! Вече толкова неща сме си подарили,че съм в абсолютен тилт... Ще бъда благодарна! 💙

То зависи от самия мъж, моят обича някакви тъпотиики, които да показват, че го обичам, от типа на ключодържател/тениска с послание и тем подобни, реално нормален подарък не съм му купувала от години, защото няма какво.

# 595
НЕ ПО ТЕМАТА!

То зависи от самия мъж, моят обича някакви тъпотиики, които да показват, че го обичам, от типа на ключодържател/тениска с послание и тем подобни, реално нормален подарък не съм му купувала от години, защото няма какво.

Последно за Коледа му взех грамофон. Иначе и аз обичам всевъзможни подаръци. От Книга през дрехи до колонки и слушалки за музика.

# 596
Mexi, да, това е глюкозата за ОГТТ -75 гр на прах.
И аз излязох болничен на прага на 7ми месец и определено ми е по-добре. В понеделник успях да присадя всичките си цветя, а сега по малко почвам да стягам дома. Гледам да не се претоварвам, да не направя беля, че майка ми така чистила и местила мебели...

# 597
  • гр.Пловдив
Мацки и аз ще помоля за някакво успокоение,че съм се шашнала ...От началото на бременеенето секса е табу,че ни е страх и двамата,но снощи вече не се издържаше и се отдадохме на нещо минималистично,колкото да не  е без хич..Почти не съм спала после от психо атаки да не се е оплела пъпната връв от "тласъците" и ей такива простотии,ММ ми вика да ме кара на АГ...Weary Tired Face

# 598
Аз чак сега видях, че съм нахлула в темата ви Simple Smile от Август съм, но ви чета и вас, защото ще родя по-рано вероятно, и по грешка съм ви отговорила Simple Smile

# 599
Мацки и аз ще помоля за някакво успокоение,че съм се шашнала ...От началото на бременеенето секса е табу,че ни е страх и двамата,но снощи вече не се издържаше и се отдадохме на нещо минималистично,колкото да не  е без хич..Почти не съм спала после от психо атаки да не се е оплела пъпната връв от "тласъците" и ей такива простотии,ММ ми вика да ме кара на АГ...Weary Tired Face

Ние сме правили секс 4-5 пъти. Вярно,най-вероятно опасност има, но няма приложение без отделено " Удобни пози за секс" и.т.н.

Би трябвало да е бил някакъв "животински" секс , че да стане беля. Дишай спокойно. Това си е съвсем в редна на нещата. Съвсем естествено е и много от двойките изобщо не спират да го практикуват!

Общи условия

Активация на акаунт