Мама се радва на ритничета безчет, юлчето усеща - пролет е навред! - Термин Юли - тема 5

• 44 313
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Само мога да ти кажа, че благородно завиждам за секса 😂 и на мен ми е забранено, но с първата не беше така, няма какво да се притесняваш, нормални неща са. И все пак важно е да те отпуска и да ви носи удоволствие, ако става обратно, по-добре е май да го пропуснете. Не ти трябват паники сега.

Bubblezz и аз полека си оправям у нас, една по една стаите, защото и цял ден седнал не става. Но се опитвам и от почивката до се възползвам, че скоро ще трябва да се стягам за нов режим 😁

За подарък ММ е по-добър от мен в тези неща. Напоследък си подаряваме "преживявания", ако мога така да се изразя - уикенд да някое място или пък вечеря в ресторант или друго преживяване. Иначе все книги му подарявам.

# 601
Теди, маточните контракции от оргазъм са различни от тези, които правят разкритие. Плодът е защитен от доста тъкан и води, сигурно усеща само полюшкване. Единствено спермата, заради простагландините може да помогне за размекване на шийката, но надали преди тялото така или иначе да е готово за раждане. Ако имаш индикации (като плацента превия, отлепвания, къса шийка и т.н.), АГ щеше изрично да ти забрани интимните контакти! Ако не е, излишно е да се притесняваш толкова много. Ако обаче вместо удоволствие, има само стрес, по-добре продължавайте да се въздържате.

# 602
  • София
С миналата бременност ни беше забранен всякакъв секс и ни беше много криво. Сега не се ограничаваме, е разбира се по-леко действаме, но си правим през 2-3 дни. Имам си контракции и като приключа и като се възбудя, но са кратки и явно съм с чувствителна матка според АГ. Имам и аз угризения малко след това, нооо при мен ако не правим секс сънувам такива сънища….. че пак се будя с контракция. Пусти хормони, тялото си иска своето. Та е едно и също. До сега нямам никакви проблеми, скъсяване на шийка или подобно. Бебето според мен кротува по време на секса, че се люшка вътре и се успива 😀 Подкрепям обаче, секса трябва да се прави с удоволствие. Ако после те е страх или се притесняваш по-добре недей да си го причиняваш.

# 603
Shu34, аз бих подарила час два на някое стрелбище.

# 604
Моя мъж е супер запален по моторите - така, че там няма как да сгреша с нещо или за него, или за мотора 😁 Последно на Св. Валентин му подарих карикатура на семейството - много се изкефи 😁 Иначе за 10, вече 11 г. Съм подарявала какво ли не , от обичайните дрехи, парфюми и т.н. до доста странни неща - например за някакъв повод не помня вече какъв му подарих нова , много готина пощенска кутия , пълна с картички и писма от мен 😁 Тогава много се смя, но още си я ползваме 😁 Хем практично , хем запомнящо се !

# 605

Ооо да ММ ми беше подарил на мен час за стрелбище и за езда. Адреналина беше на макс, още повече като се видя колко съм добро в стрелбата 😂

# 606
На мен ми го изписаха 2 пъти по 2 мерителни лъжички на ден, а ако ми идва в повече по 1 лъжичка. Мисля да си поръчам този с вкус на шоколад.

На мен не са ми го изписали още, аз по свое усмотрение го взех, затова си слагам по 1 само, а и да стигне за повече време, че тази цена..... Ако нещо наложи увеличена доза, ще я увеличавам какво да се прави Grinning и ще пия със запушен нос. Пиши после дали шоколад ти харесва, евентуално да го пробвам и него след това Simple Smile Представям си го с кокосово мляко и малко еспресо.

Иначе за следобед съм планирала смути с целина, краставица, джинджифил и зелена ябълка. Tropical Drink

# 607

Ти си моето спасение!!! Бях изумила...а той така иска! И войник е бил,все мрънка да го преживее пак.... Благодаря! 💙

# 608
Включвам се в темата за секса.
teddynm, ако бременността ти няма риск от преждевременно раждане няма защо да не правите секс.
При мен няма опасност, даже имам зелена светлина за разходки, секс без еякулация вътре. Обаче тръгнем ли да правим нещо се започва едно шаване в корема и аз не мога да се отпусна, всичко сексуално в мен умира. Дори не се и самозадоволявам, защото психически съм си сложила някаква бариера. Понякога хем ми се прави секс, хем и желанието ми почти го няма. Таткото няма такива проблеми, понеже го привличам още повече и то защото има малко дупе и краченца вече 🤣 не съм кожа и кокъл. Имам много приятелки, които до последно си правиха секс и казват, че са имали адско желание.
Така, че ако си имаш и желанието, и бременността не е придружена със съмнения за преждевременно раждане то правете си секс, не вредите, а даже си помагате, защото премахвате напрежението.
Ние за този секс постоянно се поскарваме, хем му обяснявам, че се чувствам все едно малкия да е до нас с кошарата и да правим секс. Или дъщеря му да спи при нас в стаята и ние да правим секс. Мозъкът ми не го побира просто🤯 
Отделно носа ми е вечно запушен и дишам през устата, каква възбуда, аз на целувки имам чувството, че ще се задуша. И този пуст кръст и седалищен нерв, едвам си намирам поза за сън, да не ме боли, камо ли пък за секс. Чувствам се все едно ще експлоадирам, все едно съм адски дебела.
И нещо последно време не ми стига и въздуха и май бебчо е доста нагоре.

# 609
  • София
И при нас корема вече създава проблеми, все по трудно е всичко, което опитаме. Малко е страстоубиец. Мъжа ми също е още по привлечен от мен и само се върти ама като дойде време за акта с тоз корем е зор. Задух също имам напоследък , малката някак се е преместила и ме рита в диафрагмата някъде ли Нз и аз, но на моменти ми е трудно.

# 610
Аз хем нямам желание, хем съм със запушен нос, хем се чувствам като косатка на брега на морето, хем и задух... Grinning Горкият ми мъж! При мен бебето не шава по време на самото "полюшване", но после като си легна, ме държи будна от блъскане и ритане. Grinning

# 611
Какво е това секс Grinning ? Аз съм на принципа няма секс, няма драма, АГ ми разреши проблема още в началото и каза пазене, та сега поне за това ми е мирна главата,че иначе щях да съм във филма всеки път като се знам.

Да докладвам аз - белтъкът ми си в все така нисък, 63.5 при долна 64, така че ще продължавам тъпченето с протеина.Сега взимам по 2 мерителни лъжички . Утре ще дообсъдя и с АГ как да подходя. Хемоглобинът също леко е спаднал/127, при мин 120/. За съжаление при обременяването  с глюкоза стойността на 120 мин ми е леко завишена и ще се консултирам с ендокринолог да видим как ще процедирам.

# 612
Момичета, отново съм с Ковид. В края на януари го изкарах и сега пак. От вчера започнах да кашлям, днес личната ме изпрати на пулмолог. Там ми пуснаха ПКК и бърз тест, който излезе положителен. Доктортата пък беше една дръпната и начумерена, много лошо впечатление ми направи. Вместо да осъзнава, че пред нея стои бременна, която вероятно е доста притеснена, тя беше една студена и никаква емоция няма в нея. Аз ли съм в грешка като мислех, че Ковид с антибиотик не се лекува? При първото боледуване не са ни изписвали антибиотик. Каза ми, че понеже имам алергия към пеницилин, едва ли не няма друго лекарство, което може да ми помогне и тя нямала с какво да ме лекува. Изписа ми Геломиртол, Аспирин протект, някакви витамини и още нещо, на което забравих името, но с кортикостероиди. Направо ми даде направление за хоспитализация за Майчин дом, ако вдигам температура и се влоша. Засега температура нямам. Само кашлица и лека хрема. Но се чудя какво да правя...Има ли изобщо смисъл да постъпвам в ковид отделението или да отида до там за преглед и те да преценят дали има нужда да оставам. Макар, че там като ме видят с направлението на дали ще ме върнат при условие, че могат да ме оставят и да си мина по пътеката няколко дни.
Направо ми е каша в главата. За протокола не съм от София и ще трябва да пътувам. Още не съм казала и на Аг да видя какво ще ме посъветва.
Наистина нямам търпение да стане вече юли и да си гушна момченцето живо и здраво. Писна ми от всякакви притеснения. И не, че ще свършат с раждането, но поне да го видя и да знам, че всичко е наред.

# 613
Miss, не си в грешка, че вирусна инфекция не се лекува с антибиотик. На мен Януари ми бяха изписали, но отказах да го пия ей така. Би трябвало да протече по-леко този път, защото все пак имунната ти система е запозната с вируса поне от части. Препоръчвам ти да се лекуваш вкъщи, надали в болница ще си по-спокойна/а може пък там да си по-спокойна, защото те наблюдават специалисти?
Във всички случаи пожелавам ти бързо оздравяване!

# 614
Аз не бих пила антибиотика и кортикостероидите, нито пък бих отишла да лежа в ковид отделение само с кашлица и сополи само на основание на един бърз тест.

Общи условия

Активация на акаунт