Мама се радва на ритничета безчет, юлчето усеща - пролет е навред! - Термин Юли - тема 5

• 44 328
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Деси, струва ми се, че най-вероятно го чува този петел. Joy Достъчно силен и пронизителен звук е, щом ние го чуваме през 9 двора в десети. Сигурно я стряска този пернат приятел, докато тя си подремва.
Не изпитвай угризения за картофите и дръвчетата, ако си почиваш и по малко, надали е проблем.
Аз също си имам по някоя Бракстън Хикс през деня и без физическо натоварване. На мнението на Деси съм, не го мислете толкова, нормално е, слушайте си АГ и пийте каквото е изписано.
Ох, а как ми се ходи на море...

# 631
Синът ми е роден юли. На изписването беше много топло, но беше облечен с тънко боди с дълъг ръкав, тънки панталонки и шапчица. Нямаше пелена. Бебета не са като нас и в началото не усешат тази топлина, както нас. Първите дни беше с дълги бодите, след това минахме на къс ръкав и гащи.
Не е необходимо да се запасява с много бройки от 50 размер, защото бързо умаляват. Аз още не съм извадила нещата от сина ми, за да видя с какво разполагам, но ще заложа повече на 56.

# 632
  • София
Аз също сега ще се оглеждам за комплект за изписване, но абсурд 100 лв да дам пак за пълни глупости. На баткото бяха сто неща, някакъв турски, само одеалото остана за ползване 6 месеца, после и то умаля. Това му бяха единствените дрехи размер 50, толкова - носи ги на изписването. После дори шапката не му ставаше. 😅 Сега пак ще взема 50 размер за изписване, но няма да е “комплект за изписване”, а ще си избера тънко боди с панталон, одеалце и шапка. Ще ме извиняват ама миналия път изпотих акушерката с камизолка, блуза, панталон, нз какво още беше 😅 И определено няма да им е топло, в началото нямат терморегулация - не помня до кой месец. За това и прегряват, не могат да се изпотят и да се охладят. Мале всичко съм забравила, ще трябва да хвана да прочета нещо да си припомня май, а уж не беше толкова отдавна….

# 633
Определено тези готови комплекти за изписването са напълно излишни. И сега изобщо няма да се оглеждам за такива. Има толкова хубави дрешки, че спокойно може да се съчетае нещо за изписването + една тънка пеленка.

# 634
Припомняйте си, аз какво да кажа като по време на бременността разбрах какво е ритънка и камизолка 🤣 просто ви беше изгърмял мозъка. Аз направо на курс трябва да се запиша. Днес ходих да пробвам колички и даже Cybex balios s lux ми беше тежка а уж е 11,7кг. Ако някоя си я е харесала е намалена в АЙКО до неделя. Момичето в магазина май каза, че са с 15 % намаление на целия магазин. Ние ще ходим за ето тази кошарка https://aiko-bg.com/product-34465160002
Попринцип в магазина, в който я гледах беше за 162 лв, а сега е на супер промоция.
Допълвам, че след пробата на доста колички преди да се прибера имах леки контракции 🤣, ама по-лошото е, че кръста си ме заболя от толкова напани

Ако някоя от вас продава или нейна позната продава Easywalker Charley с кош за новородено и седалка за след 6+ или Easywalker Harvey 2 тук може да е  и без кош за новородено, понеже има вариант да си купя отделно. Ще съм много благодарна

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 19:04 от Лотос

# 635
Момичета, по-рано някой спомена нещо ефикасно при киселини. Досега не бях имала но от последните 3-4 дни следобед става страшно. Ще съм благодарна за препоръки! Simple Smile

# 636
Здравейте!Бяхме на преглед в25 г с тежи 700гр момата😊😊 купила съм си доста неща,даже чадърче за количката взех,защото и мен ме е страх да не я изгори слънцето

# 637
Аз за изписването взех един ромпър с дълъг ръкав и смятам да имам под ръка някое одеалце да я завия в столчето в колата за да си пътуваме на климатик. Лятото не си представям повече катове дрехи, а за по къс ръкав ще е рано. Те в началото не могат да си регулират температурата.

# 638
Момичета, по-рано някой спомена нещо ефикасно при киселини. Досега не бях имала но от последните 3-4 дни следобед става страшно. Ще съм благодарна за препоръки! Simple Smile
На мен ми помагаше Гавискон, но не беше нещо wow, но аз имам и гастрит и положението беше страшно с тия киселини,надявам се сега в по- късните месеци да не се завърнат 🙏

# 639
И на мен ми помага Гавискон, въпреки че е малко гадно за прием, но киселините са далеч по-кофти.

Аз понеже видях споделена кошарка и мисля и аз за легълце вече - една приятелка ми каза, че нея са я посъветвали да вземат само такава платнена, защото бебчето си удряло главата в дървените като почвало да се върти. На мен пък дървените доста ми харесват, знам че могат да се сложат тънки обиколни и - високите били опасни. Вие как мислите? Каква кошарка ще вземете

# 640
Александра Пламенова пише, че може. Бон апети!

Благодаря!

# 641
  • София
Аз за киселини ползвам Необианацит.

# 642
Аз си взех Необионацид. То е билково и се смучи в устата, става за бременни. Пробвах го няколко пъти и има сякаш някакво поне временно облекчение. Иначе моята АГ ми изписа някакво лекарство Нолпаза 40 мг. по една таблетка вечер, но него не съм си го купила все още, понеже тези дни нямам киселини. Помага също така спането но по-висока възглавница, аз си слагах две. Иначе съм чувала за студено прясно мляко, ябълка, 1/2 чаена лъжичка сода, разтворена във вода или айран. Това с киселините е много неприятно. Дано да имаш скоро облекчение.

# 643
Днес ходих да давам кръв за изследвания. Личният ми лекар по някаква причина ми беше пуснал към направлението и време на кървене, викам си добре, май не съм правила досега. Всичко точно, дадох кръв и после трябваше да ми боцнат пръста и да засекат за колко време кръвта ще спре. Да, обаче не са ме питали или предупредили, че като взимам кръворазреждащи, нещата ще са малко по-различни. Като шурна една кръв... Никога не съм си мислела, че може толкова много да тече от едно убождане (сега ди давам сметка какво е имала предвид Абаджиева, като каза, че може би е по-добре да спираме планирано лекарствата и да мислим за секцио). Стана ми лошо, загубих звук и картина и добре, че имаше кушетка, където да легна. Ох, да ви кажа, осъзнах колко голяма паника съм. Ще трябва нещо да чета или правя преди раждането, че какво ще става там...

# 644
Gushka, и на мен визуално ми харесват дървените кошарки повече, но разликата е огромна в килограмите, ако смяташ да я местиш редовно. Тази, която Лотос е линкала, е също моят избор за сега, защото е 9 кг, а дървената с колелца - 25 кг. Иначе и моя колежка ми сподели, че предпочита тази от плат, има и дървена в тях, но малкият много си удрял главата. За обиколниците мненията са различни, че не трябва да има, че е опасно, но пък ако се връзват здраво, не виждам причина да не се ползват.

Общи условия

Активация на акаунт