🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 070
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Аз коментирам само каквото съм видяла и чула. А какво е могло да бъде? Много неща.
Мен повече ме издразни как откровено посредствената, дори много слабата имитация, която направи Есил, беше възхвалявана и чак я чучнаха втора.

# 181
  • UK
Не мисля, че Краси и Руслан щяха да се справят, ако същата задача се беше паднала на тях, и двамата се доближават до пародията, Краси направо си и влиза там. Сто пъти се е казвало, че в предаването е важно да се предаде емоцията и да се доближи максимално до имитацията, затова и Дарин спечели, защото предаде емоцията на всички и направи добра имитация на цялостния образ. Краси с неговото лигавене, въпреки че се пукнах от смях, не заслужаваше да спечели, нито пък Есил, Лили е толкова благодатна за имитиране и въпреки всичко я преекспонира.

# 182

Мен повече ме издразни как откровено посредствената, дори много слабата имитация, която направи Есил, беше възхвалявана и чак я чучнаха втора.

това беше много дразнещо, да. не стига, че на есил ѝ се падат лесни за нея образи, ами и я пробутват.
краси също - как може да е на първо място?? крисия също въобще не е за там. в същото време други са тотално ингорирани....

# 183
Аз коментирам само каквото съм видяла и чула. А какво е могло да бъде? Много неща.
Но това е вашето мнение. На мен имитацията на Есил ми хареса. Аз например изобщо не харесвам Алисия, освен като Рияна. Като Майкъл Джексън пя като себе си. Изобщо нямаше намерение да опита да промени глас, тембър. Защо всички приемат, че тяхното мнение е най-правилно и журито няма право да не е съгласно с тях. В т. ч и защо зрителите гласували "неправилно". Изобщо не става въпрос дали Дарин е заслужил първото място с изпълнението си, а за начина по който всички от които зависеше класирането бяха изманипулирани емоционално. И те си го признаха, че гласуват под влиание на емоцията.

# 184
И защо трябва да признават такова нещо? Това си е само ваше мнение. Някои не сме съгласни.

# 185
И защо трябва да признават такова нещо? Това си е само ваше мнение. Някои не сме съгласни.
Изгледайте класирането и ще видите и чуете, че журито и гримьорите лично казаха, че са толкова завладени от емоцията, че дават точките си на Дарин,. И някой от участниците каза същото. Хората си го казаха. Не е мое мнение. Изгледайте пак края на шоуто.

# 186
Емоцията, предизвикана от Дарин и неговото изпълнение, не толкова от спомена за Димо. Не знам каква емоция би предизвикал Краси, например.

# 187
Емоцията, предизвикана от Дарин и неговото изпълнение, не толкова от спомена за Димо. Не знам каква емоция би предизвикал Краси, например.

Именно!

# 188
Само на мен ли Руслан не ми харесва? Струва ми се дребна душа и тънкообиден. И всичко, което пее, звучи еднакво.

Не само на вас. С това участие в този формат, нещо ми стана доста противен.

Есил не се справи с тази нежна и прочувствена песен на Лили Иванова.

Прочетох всички коментари и се връщам да си допиша мнението.

Дарин беше най-добрият тази вечер. Не се чувствам изобщо манипулирана. Също си поплаках снощи. Харесвах Димо и неговото творчество. Мъчно ми е, че си отиде толкова млад. Да почива в мир Димо, където и да се намира!

Моньо наистина извади страхотни крака. Хареса ми неговото изпълнение.

Сано също се справи добре.

Крисия - добре че бяха двамата певци Борис и ИлияН, за да я изтикат. Изобщо не чувах нейния глас, докато пееше. Наистина е много ниска Крисия. И аз съм ниска на ръст, но тя ми се струва пък твърде ниска.

Марияна не се справи изобщо.

За Анелия и Алисия - не гледах техните изпълнения. Не мога да се изкажа.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 13:37 от Jennifer_w

# 189
  • Terra incognita
Мадона, между другото, има мъжки задник, така че образът на Мони беше доста близко до оригинала. И  в лице го бяха докарали.

# 190
Мони също можеше да се плъзне по ръба на пародията с Мадона, но не го направи. Ако беше Руслан например, щеше да направи така, че да му изпъкват космите по ръцете, а за Краси не ми се мисли...

# 191
  • София
В това предаване малко или много има официално елемент на състезание. И когато поставиш разни емоции, признания и други подобни пред другите изпълнения, някак си се получава неудобно.

# 192
В предишния сезони имаше гост имитатор. Можеше така да бъде и сега, да се почете Димо и да се отдели време само за това. Мен ме подразни дъртия Халваджиян на първа линия да ми се прави на китарист. Не ме разбирайте погрешно, жестът е добър и човека го  заслужава, но изцеждането на сълзи на всяка цена + да ни видят кви сме убавци ме изгуби.

# 193
Дарин - да, заслужена победа тази вечер.
Анелия - наистина се отпусна и според мен много добре й се получи.
Есил - ами добре беше актьорски, обаче някак като цяло на мен пък не ми беше толкова възхитително.
Сано - този човек, колкото и да е далечен образът, който прави е толкова добър актьор, че успява да улови по нещо характерно, такаче да няма слаб образ.
Алисия - хареса ми, много приятно ме изненадва цялото й участие в шоуто.
Руслан - браво, не очаквах, добре му се получи.
Радков - Ами, справи се, то самия образ си е като него. 😀
Монев - при условие, че задачата му беше далечна се представи съвсем добре.
Маряна - невъзможна задача според мен.
Крисия - е още по - невъзможно. Но се посмях от сърце, този път скечовете бяха сполучливи. 😁

# 194
  • София
Но това е вашето мнение. На мен имитацията на Есил ми хареса. Аз например изобщо не харесвам Алисия, освен като Рияна. Като Майкъл Джексън пя като себе си. Изобщо нямаше намерение да опита да промени глас, тембър. Защо всички приемат, че тяхното мнение е най-правилно и журито няма право да не е съгласно с тях. В т. ч и защо зрителите гласували "неправилно". Изобщо не става въпрос дали Дарин е заслужил първото място с изпълнението си, а за начина по който всички от които зависеше класирането бяха изманипулирани емоционално. И те си го признаха, че гласуват под влиание на емоцията.
Рори72, аз явно съм една от малкото, която напълно споделям всичко, което написахте за участниците.

Общи условия

Активация на акаунт