🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 069
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
За мен наградата на Дарко беше всеобщо признание към Димо от Пиф!

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 08:30 от Benichka56

# 166
Сега и с Modern Talking ще падне пародия следващия път от Краси.

# 167
  • Sofia
За мен наградата на Дарко беше всеобщо признание към Ивчо от Пиф!
Кой е Ивчо?

# 168
Ами той Краси освен да пародира по друг начин май не може.
Прекалиха малко с фокуса върху Димо, но не ми пречи. Човект беше добър артист, а и го правят постоянно не се случва за пръв път. Та не ми направи впечатление.
Precious, съжалявам Hug

# 169
  • Пловдив
Аз най-много бях впечатлена от Моньо. Да направи Мадона и то точно този образ, без грам пародия, браво! Много добре се беше вписал и излъчваше наистина женственост, колкото и абсурдно да звучи 😁
И Алисия беше чудесен Майкъл.
Дарко вложи много емоция и според мен заслужи победата.

# 170
Еми ще започна малко като хейтър нооо - Най-накрая тази малка Крисия беше оценена както трябва! Тя почти нищо не пя - просто се клатеше там. В началото само велики певци и се "падаха съвсем случайно" , за да и се покажат великите певчески таланти....

Дарко наистина май и аз реаргирах като признание към песента и човека, щях да се разрева, даже гласувах... нещо което не бях правила от 2020-та

И Есил според мен се справи страхотно Wink
От снощо като цяло мисля, че всички доста се постараха (без Крисия Relaxed  )

# 171
Дарин не ми е симпатичен. Дори не мога да кажа защо.Но не мога да си изкривя душата-снощи беше наистина най-добрият. Трогна ме.

# 172
Краси на първо място във временното класиране, при положение, че няма един образ, който да се доближава до оригинала. Пародия на килограм. Вчерашният му образ беше най-добър спорд мен, смях се много, но няма място даже в първите 5.
Дарин като Димо спечели очаквано, както беше и с Руслан и детска планета.
Чеснто казано малко тегаво ми дойде. Много добре се справи Дарин, но даването на съпругата на Димо в едър план....много мъчно ми стана.
Фен съм на Алисия аз. Нито от една от фолк изпълнителките нямах впечатления, но тя така сериозно подхожда към задачите, а и се справя много добре. Анелия милата тотал щета, ветрове я веят от всички посоки. Есил има прекрасен глас, но е толкова превзета и високомерна, че на моменти ми е неприятна за гледане.
Моню, ах Моню! Какви крака изкара този човек. Хареса ми тази негова Мадона. Забавлявах се много и с него.
Марияна и Крисия се опитаха да ги спасят, но бяха трагични.
Следващата седмица песните са доста тъпи. Как изобщо може да се падне това на Сано? А и той милия така се старае и се раздава. Харесвам го. 

# 173
Абсолютно съм съгласна с мнението на TylerDurden,че ценим творците си след смъртта им.Аз лично не съм чувала и чела толкова за творчеството на Димо, когато беше между нас. Сега изведнъж някои прозряха, че е талантлива личност.Същото мога да кажа и за Дими от Сленг ( защо винаги трябва да се пише от къде е,а не само името му?). След смъртта му започна да се пише за него колко бил талантлив и пр.и пр.Когато беше жив се коментираше само как ступвал жена си( ако е било истина) и нищо друго. Сега същата тази жена и дъщеря му обикалят от ТВ в ТВ и ронят сълзи, видите ли,какъв певец бил.Не ме критикувайте много,просто изказвам мнението си:)

# 174
Ама вие не откривате топлата вода. 😁 Това си е неписано житейско правило, което с случва навсякъде по света. А пък в БГ е закон. Много личности са оценени след смъртта си.
Мони ме преби от смях по време, но и след изпълнението си. Как е в кадър след оценката и той вдига ръката в див възторг с физиономия"готов съм за купон". 😆

# 175
Е, има и хора, които сме "чували и чели за творчеството на Димо" и преживе.
Наистина прекалиха със съпругата, даваха и колегите му от групата - също бяха много разстроени.

# 176
  • гр.София
Да бяха дали на всички по една песен на Димо от Пиф, за да са равнопоставени и тогава да се види кой ще направи най-добрата имитация. Защото сега излиза, че труда и усилието на останалите не е имал особен смисъл. Не случайно Дарин беше оставен последен, за да е по-въздействащо и съответно да обере гласовете на разчувствалите се...  Аз също си поплаках, но това не означава, че трябваше той да спечели само заради това, че е изпял песен на Пиф. Защото и Хилда, и Фънки, и менторите затова дадоха точките на Дарин

# 177
  • До морето
И Рачков като слезе да я прегърне, Бебото (великият оператор) се навря с камерата отгоре им. За малко да се види на Рачков пърхута. ГолЕм телевизионер 🤬🤬🤬

# 178
Дарин спечели не, защото е пял последен и са експлоатирали паметта на Димо. Дарин спечели, защото наистина беше най-добър ( аз иначе не го харесвам особено ).

# 179
Дарин спечели не, защото е пял последен и са експлоатирали паметта на Димо. Дарин спечели, защото наистина беше най-добър ( аз иначе не го харесвам особено ).
Точно така излезе от цялото представяне на изпълнението му. Такъв ефект търсеха точно преди оценяването и такъв ефект получиха. На практика обезличиха и неговия труд. Руслан също щеше да спечели, с тази имитация, ако на него се беше паднала. И Краси щеше да спечели с тази имитация. Можеха да почетат паметта му след класирането и изпълнението на Дарин не трябваше да е последно. Класическа манипулаци, напълно излишна, защото Дарин наистина добре се справи, но всички дори си го казаха, че заради емоцията му дават точките.

Общи условия

Активация на акаунт