🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 066
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
cardhu аз не казвам нищо лошо за Дарин, личеше си че се раздаде и вложи всичко от себе си в имитацията. Упреквам продукцията за пошлото им и елементарно предаване залагащо на чалга, долнопробна голотия и събличане на малки момичета като Крисия и фалшиво и на излишна и пресилена драматизация. Нормално ли е след началото на войната да питат Руслан как се чувства. Същата работа и сега да мъчат жената на Димо и да е дават как рони сълзи. Има уважение което може да се даде на хора и има експлоатация на хора, което е това предаване.

# 151
  • Terra incognita
Напълно нормално е да се отдаде почит постмортем на някого. Приживе почести се отдават след определена възраст и дълги години, отдадени на сцената и много оцнени и стойностни творби. Димо си отиде без време. Все пак повечето в студиото са имало допирни точки и обща работа с него, нормално и човешко е да се просълзят. Колкото до съпругата му, винаги дават и зуумват лицата на близките, или на самите изпълнители, които се имитират и са в залата. Нищо тенденциозно нямаше. То беше ясно, че изпълнението ще бъде емоционално. Няма как да е иначе.Не се чувствам манипулирана.

# 152
На мен тази вечер най-много ми харесаха Краси, Алисия, Дарин, Моню, Сано.
Не ми хареса начинът, по който спечели Дарин. Можеше просто да си го дават него как пее, а не цялата драма отстрани и щеше да е ок.

На Есил изобщо не и беше мястото толкова напред.
А Мариана как я сложи публиката последна...мн яко. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 153
Есил е на второ място за жалост днес, а Краси преди Монката, моята любов, не е честно, манипулирано е, нали, - като сложиха Дарко на първо място, всичко разбърка!
Краси "най-добрият" имитатор - на първо мякто в генералното класиране.

# 154
По-рано си мислех как скоро на някого трябва да се падне да имитира друг от участниците и по-специално Братя Мангасарян и не закъсня. После да ходят да обясняват колко е "случаен" бутонът.

# 155
Аз също много се разчувствах и дори се разплаках на изпълнението на Дарин.
Скрит текст:
Преди 10 месеца мъжът ми почина също млад и без време и тази вечер всичко преживяно тогава се върна. Broken Heart

# 156
  • Велико Търново
Аз също не се чувствам манипулирана.
Анелия също имитира човек, който си отиде не толкова отдавна. За М.Джексън едва ли е нужно да се припомня какъв шок беше смъртта му за милионите му почитатели и колко все още тъгуват за него. Реално всяко едно изпълнение на песен, чийто изпълнител вече не е между живите, си е почит.
Странно ми е, че се говори за манипулации и за използване на нечия смърт.
Почитта, която се оказва към паметта на Димо, е напълно заслужена. Дарин много добре се вписа в образа му и изпълнението му ми беше изключително въздействащо. И не, няма как просто да го дават как пее. Емоционалната свързаност на хората там - и колеги, и приятели, и публика, и зрителите пред телевизорите, с Димо, не може да бъде просто ей така пренебрегвана.

# 157
По-рано си мислех как скоро на някого трябва да се падне да имитира друг от участниците и по-специално Братя Мангасарян и не закъсня. После да ходят да обясняват колко е "случаен" бутонът.
А аз малко преди предаването се сетих за Теро-реро и имитацията на Тото. Четат ни мислите, хах.

# 158
Дарин направи образа добре

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 09:30 от ilenkata

# 159
  • София

За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър .

за Хром

Като две капки вода (28.03.2022) - Част 1
Сезон 10 Епизод 7
за Мозила -

За
 ... МОБИЛНИТЕ ...
, не са нужни добавки
.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 01:17 от Mari_Mar

# 160
  • Велико Търново
За следващия път:

Сано - Стефка Берова и Йордан Марчинков, Семеен спомен за Поморие
Алисия - Руслан Мъйнов, Горе на черешата
Анелия - Дара, Thunder
Дарин - Wes, Alane
Есил - Братя Мангасарян, Тер'о Рер'о
Краси - Modern Talking, Cheri Cheri Lady
Крисия -  Whitney Houston, I Wanna Dance With Somebody
Мариана - Taylor Swift, Shake It Off
Моню - Charlie Chaplin, Nonsense Song (Titine)
Руслан - Янка Рупкина, Калиманку Денку

# 161
Не искам да кажа нищо лошо за някой изпълнител или нечий музикален принос като цяло, обаче просто се хващам за главата какви изпълнения са вкарани да се въртят в тоя компютър. No Mouth

# 162
При това раздаване на задачите смятам, че предстои звездния миг на Моню като Чарли Чаплин.

# 163
  • Viena
Дарин е Къци номер2😀😀

# 164
  • До морето
Саното няма късмет с тоя бутон. Пак тъп образ, с който няма шансове за победа.

Общи условия

Активация на акаунт