🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 084
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Дарин ми е неприятен като актьор, тука във формата също не ме кефи, ако ще да изпее Nessun Dorma акапелно. Но това си е мое мнение. А към Руслан си имам слабост, но това не ми пречи да го критикувам.

# 196
Аз ли нещо не съм наред, защо сте толкова против емоцията?! На такъв тип предаване отива да има емоция! Иначе какво - да гледаме перфектно изпълнени песни, ама скучно представени? Еми точно обратното е тук - търси се въздействието, макар и образа да не е съвършен, но именно с това, че си предал емоцията на зрителя/слушателя, го завладяваш!
Каква манипулация, какви пет лева..

# 197
  • тук, на мястото си
Кога сте направили нова тема,  кога сте свършили старата не успях да разбера. Нямах време снощи да ви търся.
Мислех, че тази година предаването ще е по-добро, но не познах. Дарин никога не съм го харесвала,  заради него и Красимир Радков не ми се гледа шоуто. Как можаха да набутат Радков на първо място, на какво отгоре - на лигавенето му ли! Анелия беше много по-добра Лили Иванова, но прехвалиха Есил. Моню пак направи много добър образ, но оценки няма. Сано го хвърлиха в края на таблицата само защото Фънки не харесва  Лас Кетчуп.

# 198
Хилда правила ли си е корекции в скулите, според вас?

# 199
# 200
Че кога Краси е имал сериозен образ (освен на Тил), за който да не е планирано пародиране?? Дори и мИндила беше спусната точно с тази цел, а човекът действително се постара да не влезе изцяло в пародия.
Ако му се падне нещо от сорта на Миро или Любо Киров, а го изкара на пародия - ок, ще се съглася с вас. Но досега такова нещо няма.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 13:25 от 4everYoung

# 201
И защо е това мИндила?

# 202
  • Terra incognita
Защото са простаци.
Нали е чужда изпълнителка и изобщо не подозира, че тези съществуват и си правят такива грозни шеги с името й. Затова са толкова  силни.

# 203
  • София
На мен най ми харесаха Мони, Сано и Анелия.  Каквито и да са Анелия и Алисия, особено Алисия, се стараят супер много. Руслан като Руши не ми хареса, Дарин или Сано сигурно щяха да са по-добри. Краси за песента си се справи добре, само това “Ша умра”… Аз не съм много по емоциите, нито по Дарин, таа, добро изпълнение беше, но толкова.
На Марияна и Крисия бяха много трудни задачите за тях, но такива бяха и на Сано и Мони. Ами вторите се справиха по-добре.
А на Есил само удобни изпълнения. После как да говорим за бутон на късмета…
Лошо няма, че Дарин спечели сега, а по-скоро предната печалба с Камелия не беше за номер 1. Някак това може би дразни.

# 204
  • София
За 10 сезона щеше да е хубаво да бяха вложили пари да вкарат малко нови и разчупени образи. Вчера се зарадвах само на изпълнението на Анелия, защото ми беше много интересен този образ, който ѝ се падна. Сега го разглеждам из интернет, този човек  е съществувал в някаква паралелна вселена Grinning
Хареса ми и Мариана като Наско от Б.Т.Р., но само на припевите. Като грим ми изглеждаше повече на незаконно дете между Майкъл Джексън и Филип Киркоров.

# 205
  • София
За мен Дарин се справи страхотно с образа и изпълнението беше много емоционално, но това мятане на Рачков в публиката при съпругата на Димо беше абсолютно излишно и пошло. Не мога да го понасям тоя човек. Дори когато се опитва да е сериозен звучи неестествено, халтураджия си е до мозъка на костите.
Есил не заслужава второто място според мен. Моню и Сано бяха много по-добри.

# 206
  • Terra incognita
Да, доста залупени парчета се джуркат из бутона на късмета.
Любопитна съм да видя някой от участниците като  Anitta- Envolver 😅

# 207
  • тук, на мястото си
В първите сезони гримьорите се стараеха и грима беше много добър. Тази година гримьорите са под всякакво ниво, колкото и да ги хвалят няма нито един образ, който поне малко да си прилича с оригинала. Марияна беше много грозно гримирана,  а и не само тя.

# 208
Хареса ми и Мариана като Наско от Б.Т.Р., но само на припевите. Като грим ми изглеждаше повече на незаконно дете между Майкъл Джексън и Филип Киркоров.

Точно!😀

# 209
  • Велико Търново
Защото са простаци.
Нали е чужда изпълнителка и изобщо не подозира, че тези съществуват и си правят такива грозни шеги с името й. Затова са толкова  силни.
И понеже са грозни шегите, затова трябва да се повтарят и тук ли? Според мен cardhu това имаше предвид.

Общи условия

Активация на акаунт