🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 152
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Халваджиян успешно отнема първенството на Слави като налагащ и утвърждаващ чалгата. Колко други хубави дуетни изпълнения има. Сещам се за Богдана и Стефан Димитров, Маргарита Хранова и Искра Радева, дуети Шик, Каравел,Ритон и т.н.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 15:01 от W

# 376
  • London
Поведението на Марияна беше ужасно и обидно чак за зрителите. Като ще правиш нещо без желание, не отивай. Не харесвала песента. А кой я пита и интересува?
Много неприятно беше поведението на Мариана - на  няколко пъти повтори момичето,момичето( имайки предвид Суифт),с надменност към песента.Аз една песен не мога да запея на прима виста на тази наша певица.За сетен път се убеждавам ,че е много неприятна персона

# 377
  • гр.София
Ами тя затова винаги е последна при зрителския вот

# 378
Марияна само може да диша праха на "момичето".

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_awards_and_nominations_r … d_by_Taylor_Swift

# 379
Благодаря за темата!💞 Аз лично много харесвам предаването и го очаквам с нетърпение всеки понеделник, въпреки че се разочарована от последните лайфове, като причините са няколко:
- Шегите на водещите са изключително плоски и често се повтарят, не винаги са на място и са изкуствено поднесени
- Бутонът на късмета е нагласен, като това бе по погрешка издадено от няколко от участниците
- Лансират се някои от участниците и се пренебрегват други. Пример за това е вчерашната вечер, където Моню Монев се представи страхотно и предаде енергия и настроение у цялата публика, като задачата му не беше по - малко трудна от тази на Анелия, а нейното изпълнение не беше нещо кой знае какво, тъй като през повечето време си пееше с нейния глас, а на припевите се включваше не малко техническа помощ. Равносметката е следната, тя спечели, а той отново бе заел последната позиция. За съжаление това не се случва за пръв път. Моню всеки лайф е ощетен, докато бутат други напред. Пример за това беше и вечерта в която Крисия бе на първо място, макар и слабото й представяне. Да, със сигурност не й е лесно, но тя показа, че още е малка за това предаване и мястото й не е там.
  Ако оценките на жури и зрители бяха една идея по - неподправени, а смешките на водещите по - натурални, това щеше да е още по - готино предаване.
 Според вас така ли е? И кой участник ви харесва най - много? Аз специално много се кефя на Краси! Изключително се забавлявам с всеки негов образ, особено женските много му се отдават и отиват! Уникален просто!❤❤❤❤❤

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 12:26 от Не се сърди, човече

# 380
Heart ExlHeart Exl
Според вас така ли е? И кой участник ви харесва най - много? Аз специално много се кефя на Краси! Изключително се забавлявам с всеки негов образ, особено женските много му се отдават и отиват! Уникален просто!❤❤❤❤❤
Най-харесвам Сано и Алисия. Винаги много се стараят да изградят образа и през повечето време им се получава. Иначе и аз не разбирам защо толкова режат Мони от към оценки от журито.

# 381
Харесвам Сано. Краси ми е тотал щета. Много слаб сезон.

# 382
Руслан - браво, страхотен! Точно както Мария Илиева каза, той пя с женски глас! Доближи се максимално до орегинала при условие, че е мъж!❤
Анелия - хубава имитация, а и аз не вярвам всеки път Дара да прави живо изпълнение на тази песен и то с тези танци.
Краси - е много изненади тази вечер, не очаквах, много му се получи, дори се поколебах за по - високо място, обаче накрая се излигави.
Есил - много добра, липсваше ми още малко енергия, но просто се беше съсредоточила да рапира както трябва, което е напълно разбираемо.
Сано - голям е този човек, страшен талант, винаги успява да се справи, макар странните образи, които често получава.
Маряна - ами личеше й че не я кефи, обаче явно това й помогна да успее в имитацията. 😂
Дарин - браво, не очаквах за този образ, но и той му се получи доста добре, определено се представя положително в предаването.
Моньо - не знам, аз ли имах прекалено големи очаквания, наистина пресолена работа.
Алисия - не трудна, невъзможна задача, поне се забавлява и се беше постарала.
Крисия - не, явно мутирането на гласа й не е в нейна полза.

# 383
  • гр.Пловдив
На Алисия отново й се падна кофти безизвестна песен...

# 384
Песента е много свежа, а в оригинал си е направо класика, но в случая не знам какво има да ѝ се имитира толкова на тази Надя. Междудругото Алисия пя кавър на Deep Zone и в Маските.

# 385
На мен ми е интересно дали до края на сезона някой “ще му се падне” да имитира Алисия.

# 386
  • Велико Търново
Но голям праз, че не е спечелил нито едно предаване, той си води и това е.
И Сано не е печелил, но допреди две седмици той водеше, пък сега е втори. Grinning

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 23:06 от DamaPika

# 387
Нели Петкова не е ли в чужбина? Вие представяте ли си Краси да имитира Нели..., а доколкото помня от клипа на Нели и се подава гърдата. Той определено ще го пародира това. Та ако той имитира Нели, то сигурно друг ще излезе вместо Слави.
Всъщност тези дни в реклама казаха, кой кой ще имитира, но докато се загледам и свърши.

# 388
  • София
Краси ще имитира Слави- казаха го в рекламата Simple Smile

# 389
Само доказват колко нагласен е бутонът. Как ли пък е "случайна" песента, но те знаят, че другата половинка от дуета ще участва в предаването. Всички са свободни точно този понеделник и никой няма да им откаже.
На мен Анелия не ми хареса, ама аз и Дара не понасям.

Общи условия

Активация на акаунт