Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-101

• 34 385
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Много посещения днес, много интервюта, но главните герои още ги няма.
Фени, Дайгу е отишла при бебето, Чагатай снимал 🤔 Мисля, че просто се крие от журналистите.
Ама Курт Ефе наистина е бързал да излезе. Някъде прочетох, че го чакали в понеделник. И сега си задавам въпроса, ще има ли премиера , гала?
Родителите лично аз не очаквам да видя или които и да е от семейството преди Къванч да се появи.
А при американките прочетох, че събират дарения за любимия кучешки приют на Башак и ще направят дарение в чест на раждането на Курт Ефе. /Айре може би ще погледнеш дали правилно ми е превел Гугъл/

Наистина този април ще месеца на Къванч.
Преди чакахме със седмици някаква информация или снимка, а тези дни ни заляха. Днес и Мави, и Нетфликс качиха нови снимки. Малко ми е объркващо чак, но по добре така.
Сетих се още нещо. Чела съм в стари теми, че след КСШ Къванч  за дълго време се е покрил и всички пишат, че това било заради рейтинга на сериала, а сега всъщност се разбра, че те двамата с Башак са били в началото на тяхната връзка.
Снежи, благодаря за статията. Значи и тук подобно на into the night ще се запознаем с историята на всеки герой .

Малко остана 🙏
Профилната снимка на Къванч е WhatsApp

Сега изглежда съвсем тематично 😜

И накрая снимка, която за пръв път виждам. Пишеше, зад кулисите на последния епизод на ЗП

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 22:55 от pe04

# 256
Нищо не е снимал Чаго, защото не е там. Няма да прави циркове ако е там ще го снимат.
Лично ще се видят и ще ги поздрави. Вероятно няма да има гала вечер.

# 257

Терзи Kiss
Пепи, да, разбрах, че Дуйгу казва, че Чаго е на снимки, жалко. Не мисля, че се крие от журналистите Чаго, особено в такъв момент за приятеля му, просто работи момчето. Надявам се да има премиера, толкова много изпуснахме заради тъпата пандемия, сега няма причина. Ще видим, не остана много. Да, ти се оказа права, когато предположи, че ще ни запознаят с героите поотделно, както " В нощта ". Всъщност, аз не мисля, че Къванч направи две годишна пауза след КСШ заради рейтинга, това по-скоро си го съчиниха феновете. Той не веднъж е казвал, че е възможно и да се претърпи неуспех. Много ясно, че му е било гадно, задето не оцениха този сериал подобаващо, както го направиха зрителите по света, но чак да се е сдухал заради това не вярвам. Просто това беше първата му дълга почивка от години, като започна кариерата си на актьор 2005 г. та до 2014 г. не спря да работи, снимаше сериал след сериал, дори и филма Мечтата на пеперудата знаеш, че направи между двата сезона на КГ, че и на всичкото отгоре и университета завърши. Нормално е вече да е бил смъртно уморен, аз така мисля.
Страхотна снимка, благодаря ти! Kiss

Днес РД празнува Тойгар, да е жив и здрав и все така да ни радва с музиката си! Flowers Four Leaf Clover
Феми, изобщо не е вероятно, че няма да има гала, я шът! Smile Не става въпрос, че Чаатай е снимал Дуйгу, а че е на снимки и заради това не е с нея.
Лекинка! Hug

# 258
Феми, точно, снима сериал. А се крие според мен заради новата си външност за ролята.

Последното изречение можеше да си го спестиш.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 23:32 от pe04

# 259
Пепи, Чаго и на премиерата Хайде, сине снимаше, май, че Защитника, но все пак дойде, макар и с каскет. Та не ми се вярва да се крие заради визията си, не и точно в този специален момент за приятеля му, явно този път няма наистина възможност. Турците много държат на това. Но, ще го поздрави по-късно лично, не в болницата. На мен ми е интересно, до кога ще ги държат в болницата ? Както се роди по-рано, колко ли кг. е бебока, това е важно, а никой не написа, за косата и очите му говорят Laughing

# 260
Фени, точно това питат и Дуйгу, но тя казва, че това е много лично и родителите ще дадат информация.

Забравих да сложа това

И един хубав паралел, разлика една година 😍

# 261
Защо решихте, че няма да има Гала? Не Къванч е раждал, а Башак Wink, може да я остави за няколко часа и да си свърши професионалните задължения. Премиерата на сериала трябва да си се извърши както е редно-с гала, интервюта, участия в предавания/вероятно/, би трябвало да има и списание/я..... нооо ще видим.
за другите неща-ще пиша утре.

лека!

# 262
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Днес е Цветница...Честит празник на Фенчето и Айра...Нека здравето и любовта са ви вечен спътник момичета...
Една виртуална почерпка от мен, която също празнува
Скрит текст:

специално за Айра...

# 263
Честит празник, Айре, Фени, Гости 🍀😍🍀
Честит празник, момичета 🤗🤗🤗

Добро утро 🍵☕

Фени, не знам дали съм познала как ще протече Yakamoz, правя само препратка към статията, но докато не видим всичко е под въпрос.
Но пък познах за друго😜, че докато не се родят и трите бебета няма да се излъчи сериала. Като казаха, че Башак ще роди в края на месеца си помислих, че няма да се сбъдне това мое предположение, но то взе, че стана.
Айре, разбира се, че всичко ще си мине по реда както трябва. Смятам, че Къванч и Башак всичко са предвидили. Та той се захвана с филм в последния месец, едва ли се е съгласил заради кариера си само. Още повече ако е вярна информация, че бебето се е очаквало в понеделник със сигурност са имали план как всичко да се случи.
Фени, за периода след КСШ имах предвид, че те по това време са изживявали първите трепери на любовта си , било им е добре да бъдат далече от всички и всичко.
Хубав празник на всички 😍🤗😍

# 264
Честита Цветница!! Flowers Cherry Blossom

Честит празник на Фенчето, Алинка,Гости,Дива!! Бъдете живи и здрави!! Flowers Four Leaf Clover
Гости, мерси за специалното за мен Blush
Пепи, благодаря! Hug
Американките подготвят подарък за раждането на Курт Ефе.
с гугъл се разбира
https://kivanc.northamericaten.com/news/preparing-a-baby-gift-fo … CN_VMC0XON2kVjfJQ
KTNA пристъпи напред, за да координира даренията от нашите членове за една от любимите им благотворителни организации за животни, SAMHAYKOD Türkiye. Знаем, че това е любима организация, която подкрепят, тъй като Башак й направи дарение в чест на Къванч на Свети Валентин тази година.

Не си спомням Къванч след КСШ да се е покривал, имали сме и снимки и инфо къде е.
спомням си, че с Башак заминаха на почивка в Америка и Мексико.
Той имаше договор със Стар тв. за нов сериал...който започна излъчване през 2016.

Има превод - какво е казала Дуйгу
https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1515485566330187783
Курт Ефе се роди
-Да, слава на Бог, той е здрав, в добро настроение.
Също и Башак, всички са добре. Щастливи сме.
Видяхте ли бебето?
-Разбира се, че го видях. За това как изглежда и колко тежи, ще оставя това инфо на родителите му.
Къванч и Башак са много щастливи.
Слава на бога, бебето е здраво. Сега вече са голямо семейство.

Фенче Kissing Heart, благодаря за превода на статията и съм Hands Thumbsup за всичко споделено!

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 12:34 от Airra

# 265
Честита Цветница, дружки! Flowers Tulip
Честит имен ден Айре, Гости, Алинка, Диве! Heart Eyes Hug Flowers Rose Да сте живи и здрави, носете с гордост красивите си имена на цветя! Kissing Heart

И една слънчева усмивка за вас от ашкъма! Heart

Айре, Гости, Пепи , благодаря ви!
Пепи, разбрах какво имаше предвид, просто исках да ти кажа какво мисля за това, че Киво две години не снима. А иначе си го виждахме постоянно, както е написала и Айрето Heart Eyes
Наистина позна за трите бебета Smile Да са им живи и здрави! Heart
И от мен малка виртуална почерпка
Скрит текст:

Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss
Вярвам, че ще си имаме всичко, както се полага! И премиера, и интервюта и всичко! Само 3 дни останаха!
Пожелавам ви прекрасен празник! Hug

# 266
Здравейте Благодаря за всичко споделено

Честит празник на цветятата в темата - Айре,Фенче ,Дива,Алинка,ГостиБлагодаря за почерпката Весел празник

# 267
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, дружки!

Благодаря за споделеното! 🌺🌺🌺

Честит ни празник!
🌼 Айре 🌼 Фенче 🌼 Гости 🌼Диве 🌼
Цветен поздрав от мен за всички с пожелание за здраве, мир и любов между хората - с надежда и вяра за по-добри бъднини!

# 268
  • AMS

Да са честити розите, цветята, росата, руменината и всички, които ги обичат!!!

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за споделеното и поздравленията!!!
Благодаря за инфото за Курт Ефе и щастливите родители!!!
За радост на всички на Добър петък се роди!!!

Да са здрави, да сме здрави и да видим още щастливи мигове!!!

Предстои потапяне >>>

# 269

Общи условия

Активация на акаунт