Фени, Дайгу е отишла при бебето, Чагатай снимал 🤔 Мисля, че просто се крие от журналистите.
Ама Курт Ефе наистина е бързал да излезе. Някъде прочетох, че го чакали в понеделник. И сега си задавам въпроса, ще има ли премиера , гала?
Родителите лично аз не очаквам да видя или които и да е от семейството преди Къванч да се появи.
А при американките прочетох, че събират дарения за любимия кучешки приют на Башак и ще направят дарение в чест на раждането на Курт Ефе. /Айре може би ще погледнеш дали правилно ми е превел Гугъл/
Наистина този април ще месеца на Къванч.
Преди чакахме със седмици някаква информация или снимка, а тези дни ни заляха. Днес и Мави, и Нетфликс качиха нови снимки. Малко ми е объркващо чак, но по добре така.
Сетих се още нещо. Чела съм в стари теми, че след КСШ Къванч за дълго време се е покрил и всички пишат, че това било заради рейтинга на сериала, а сега всъщност се разбра, че те двамата с Башак са били в началото на тяхната връзка.
Снежи, благодаря за статията. Значи и тук подобно на into the night ще се запознаем с историята на всеки герой .
Малко остана 🙏
Профилната снимка на Къванч е WhatsApp

Сега изглежда съвсем тематично 😜

И накрая снимка, която за пръв път виждам. Пишеше, зад кулисите на последния епизод на ЗП

Не става въпрос, че Чаатай е снимал Дуйгу, а че е на снимки и заради това не е с нея.

, може да я остави за няколко часа и да си свърши професионалните задължения. Премиерата на сериала трябва да си се извърши както е редно-с гала, интервюта, участия в предавания/вероятно/, би трябвало да има и списание/я..... нооо ще видим.

, благодаря за превода на статията и съм
Да сте живи и здрави, носете с гордост красивите си имена на цветя!