Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-101

• 34 386
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Терзи, благодаря за снимката. Хващаш ги във въздуха 😀
Прочетох в ФБ, че Елчин е напуснала агенцията на Гайе Сокмен , а Къванч щял да работи с личен мениджър от агенцията.
Днес ни наложиха пълно информационно затъмнение 😋

Хубав празник, момичета 🤗🤗🤗

# 271
  • AMS

Балът на цветята продължава >>>

Дружки, да не бъдем нетърпеливи!
Всичко ще ни покаже Къванч!!!
Да сме здрави, за да се четем, за да си споделяме,
и да изпращаме позитивната си енергия към
Башак , Къванч и Ефе !!!

Благодаря за новостите!!!

Приятна вечер!!!

# 272
Диве благодаря за красотите

https://www.instagram.com/p/CcdUavZtw3Z/

# 273

Така чакаме 20 април.

Дописвам😜

От Толга Карачелик  /мисля, че правилно написах името 😜/
Диве, цветята ми напълниха душата.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 19:29 от pe04

# 274
# 275
Добро утро, дружки! Hug

Терзи, Диве, Алинка Heart Eyes благодаря ви за пожеланията и красотите! Kiss Kiss
Брех, че е обсъждано нашето бебче, дългоочаквано е, а е и на Къванч все пак Stuck Out Tongue Winking Eye Подругите коментират, че не си спомнят такова прииждане на гости при майката и бебето при раждането на другите актриси,  аз лично нямам идея как е било при други, защото не ме е интересувало Thinking
Цитат
Журналисти и рецензенти са в обсъждане на името на наследника на Татлъту. Започна се Smile

Оркун Юн: Вълчето се роди миналия петък. Казват, че има вежди като на баща си. Колкото до името... Струва ми се красиво име. И модерната сега фраза „вълчи поглед“ изведнъж оживя.

Саваш Озбей: не са обикновени имената Курт  и Курт Ефе . Едното е твърде късо, другото е твърде дълго. Мисля, че с времето в семейството ще го наричат просто Ефе .

Онур Баштюрк: Курт е красиво име. И в чужбина с това име ще му бъде комфортно. Но някак си ми се струва твърде " син на баща си "... Бих искал нещо по-оригинално.

Омюр Гедик: Надявам се да запази името си и да прилича на баща си.
Видео с Башак преди раждането
https://vk.com/al_feed.php?z=video-195524900_456242321%2F35cb09b … _-195524900_72236
Вчера и Романчо е празнувал РД, времето направо си лети

Терзи, Пепи Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Пепи, този път фамилията на Толга е тамам Hands Clap Smile
Чакам Арман с огромно нетърпение, толкова съм любопитна как ще ми се видят заедно с Йозге като двойка, останаха само 2 дни!

Пожелавам ви прекрасен ден и здрава, късметлийска седмица! Hug Flowers Four Leaf Clover
Нарде сте ??? Worried  Вижте какъв готин Ръза ви нося! Интересно къде беше скрил тази коса онзи ден ? Thinking
Ама наистина много му отива така, мое мнение Hands Ok Hand

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 11:52 от queen_fenka

# 276
Привет в понеделник! Heartbeat

Диве ,страхотна украса беше сложила вчера!! Hug
Фенче Kissing Heart, мерси за споделеното!
Цитат
Подругите коментират, че не си спомнят такова прииждане на гости при майката и бебето при раждането на другите актриси
при Бергюзар със сигурност имаше също много посетители.
О и Романчо ли е бил рожденик, да е жив и здрав!
Ръза, интересна визия е извадил/и на мен ми харесва/, не знам за какъв проект е, но в клипчето пред болницата си беше с къса коса.

Алинка Kissing Heart, Пепи, Терзи Hug
Не се учудвам, че Елчин е напуснала агенцията на Къванч.....

много ми хареса тая снимка от Толга
написал е колко им е било весело

Здрава и успешна нова седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 13:18 от Airra

# 277
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, на работа, на работа 😂
Мой хванах грипа, нещо не съм във форма.
И аз чакам Yakamoz,но в четвъртък сигурно ще пропусна да го гледам. Добре, че петък е почивен ден. Вече съм приготвила техниката да си го гледам на голям екран 😜
Как пък така стана, че ни съвпаднаха датите 😥
Интересно ми е дали журналистите още чакат. Не е ли време вече да ги изписват? Една американка точно това коментираше, че преди години и при тях е било при тях, приятели и роднини се изсипвали да поздравят майката и бебето, но сега родилките стояли по 24 часа и вече не правели така. Междудругото видях снимка и на Седеф и Къванч, също са ги посетили.
Ръза и на мен ми харесва така. Как само му се открояват сините очи.
Една красива Берен.

Наистина времето е спряло за нея. Като момиченце е.
Ще се радвам ако запази тази прическа за филма с Къванч.
Айре и аз ще повторя тази снимка

Надписът към нея ми напомни на един друг надпис на снимка, която беше качил Джери Хофман/така ли се казваше?/
"Този Къванч, които винаги ме разсмива" 
И още нещо, което ми хареса

И нова от Мави

# 278
Пепи Hug, дано не е нищо сериозно, взимай мерки!
И на мен много отрицателни преживявания ми се събраха в последно време и не мога да се насладя на макс на така дългоочакваните изяви на патрона.
Но пък да ви се похваля/на пук на всичко/ днес си платих НФ и вече си имам платформата на компа !!
от нашите Wink

И аз очаквам изписването от болницата Thinking
сем Касабалъ не съм ги засякла из СМ.....

лека вечер! Hug

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 21:08 от Airra

# 279
Айре,  ходих до личната и ми даде болничен. Днес поне организирах всичко за състезанието и ще отида направо в четвъртък. Мисля, че днес просто измръзнах, защото няма парно, а и бях дежурна в коридора.
Не мога да намеря снимката с текста за сем. Касабаль. Но пишеше, че и Керем Чатай със съпруга му също са ходили.

Имало е предаване за снимките на Yakamoz  и ето част от това, което са говорили.

Предполагам, че става въпрос за визуалните ефекти. Впечатлена съм.
Малко остана.
Видяхте ли новината за Сонгюл? Ще играе заедно с Арас в сериала за Ататюрк. Много ми хареса ролята й и играта в сериала на Онур . Явно е в подем и сватбата добре й се отрази.
Айре, честито за Нетфликс 😍
Ще чакаме първи реакции от теб.
Лека 🤗🤗🤗

# 280
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Бързо да минават болести и лошотии!!!

При мен и днес е празник.
Удобен момент да си покажа произведенията >>>

Скрит текст:

Цветята са уморени след вчерашния бал.
Kато "кралица" на цветята, се чувствах задължена,
да отразя събитието подобаващо.
Сега морските искри се готвят за своя  бал.
Епизод 1 - 20 април - сряда - 11:00 часа - Netflix

# 281
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, аууу ... я, да се стягате с Айрето Heart Eyes ! Какви са тези болести точно сега, когато 3 години чакахме ашкъма да се появи на екран, а ? Smile Шегувам се, разбира се, много съжалявам и най -искрено ви съчувствам, бързо да ви минава и на двете! Hands Pray Flowers Four Leaf Clover Kiss
Не мога да повярвам, че утре може да се гледа тази прословута Подводница! Такова чакане му ударихме ... Кога ли ще успея утре да го гледам,  моля се бързо го качат подругите някъде, чувствам как не мога да чакам повече, останах без сили вече
Ти ако разбереш нещо, свиркай, аз също, да се надяваме на турк. ру най-вече.
Радвам се, че Касабълъ са ги хванали журналистите, оставаше точно те да не отидат! Нямам идея кога ще ги изпишат, зависи от това дали е в норма бебето на кг. и как се чувстват с Башак. Киво каза,че всичко е наред, да се надяваме, че ще е скоро!
Айре Heart Eyes еее,  браво, мило! Че превод ни чака!
Ти явно следиш Бергюзар, за това знаеш какво е било. Честно казано тя ми прекалява с фотосесиите, особено с третото дете, но така си ги усеща жената нещата, нека се кефи, хората не са еднакви. Имам приятел във ФБ, съвсем наскоро му се роди трети син, е , всеки божи ден го показва по няколко пъти. Ествествено и себе си, той обича да позира Smile Докато нашето бебе не искат племенниците ми да се показва на всеки, хем им е първо, това е. Подозирам, че и Курт Ефе няма да го видим скоро, ама дано ни изненадат ...
Пепи, с нетърпение чакам да видя спецефектите и гмуркането на Арман! Да разбирам, че утре си на линия ? Супер!

Диве, ти да не се готвиш за нещо, много си се разплела Thinking Страхотни са! Hands Clap
Офф, този ВК ту го има, ту го няма, писна ми!
Пожелавам ви прекрасен ден, дружки! Hug
Нова снимка, споделена от Толга Карачелик

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 11:15 от queen_fenka

# 282
Фенче Kissing Heart мерси джанъм Kiss,
Скрит текст:
пфуу, за да превеждам ще ми е необходима добра физическа кондиция, дано имам тоя късмет Hands Pray
ще дебна утре за преводи на руски!!
КБТ може и да са ги изписали и да са се измъкнали от болницата инкогнито.
за Бергюзар, да следя я , любимка ми е , но тя не показва децата си.

А Толга ме кефи, като споделя такива снимки, дано продължи!!

Пепи, благодаря за споделеното!! Hug
намерих къде са говорили за снимките и за Къванч...жалко, че не разбираме Frowning1
https://twitter.com/KT_Fans/status/1515761887383891969
https://twitter.com/KT_Fans/status/1515762785967296515
https://twitter.com/KT_Fans/status/1515766636707524614

Цитат
Ще чакаме първи реакции от теб.
не чакайте, не обичам да гледам на маратон. Rolling Eyes
новината за Сонгюл я видях, добре се развива кариерата й.

Диве Flowers Rose Hands Ok Hand

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 12:14 от Airra

# 283
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Пожелавам ви ден, изпълнен с радост, добри мисли и много щастливи моменти!
Прекрасен вторник!
Запазете усмивките се през целия ден!
Бъдете здрави!

Благодаря за всичко споделено! 🌺🌺🌺
Много събития, малко, никак не достатъчно време е положението при мен, но не се оплаквам. Ще наваксам, нека се задържи това темпо около Къванч.

Гледах в тт откъси от някакво предаване по тв, водещите коментираха посещенията в болницата.
Според тях заради пандемията било по- подходящо там да ги посетят, отколкото вкъщи. Отворили са отделна специална стая за посетителите, на излизане имало кутия с подаръчета. Едната водеща предположи сладкиши, шоколади, другата не се съгласи, според нея е нещо по- необичайно, тъй като знае, че Башак има по- различен стил.
Да не ви заблуждавам само, но ако правилно съм разбрала, по- дългото задържане в болницата е заради кървене. Надявам се да излязат англ. субт. на видеото.
Коментират, че всички посетители са много обрани в споделеното след напускане на болницата. Не коментират нищо, освен доброто общо състояние на майката и бебето. Водещите изразяват съмнение, че Къванч и Башак ще покажат бебето преди 40 му ден, едната се съмнява, че изобщо ще го покажат; дъщеричката на Търкан вече била на 3 г. и още не я е полазвал; другата обаче, каза, че тя мисли, че няма да е така с бебето на Къванч.
Аз съм със смесени чувства по този въпрос. Прекаленото присъствие никак не ми е по вкуса, съгласна съм напълно с Фенчето Heart Eyes по темата.
Но и от време на време да се споделя, колкото и щастливи фенове да очакват с нетърпение снимки на бебето, все ще има такива, които да мерят на везната на кого повече прилича; какво било и какво не било, което води до спорове, които рядко са водени интелигентно и са в полза на обсъждания. Което си е вид отрицателна енергия къде неволно, къде волно изпратена. Затова и винаги съм казвала, че някои мигове, някои кадри и моменти от живота на популярните личности трябва да си остават само между тях.
Аз на личната си стена просто съм изключила това, което ми е прекалено и не ми е по вкуса.
Но по друг начин е със споделянето при известните. Като ходене по тънък лед.
Прекалената стерилност също не е правилен ход.
Затова уважавам преценката и действията им. Надявам се и пресата и всички фенове и не съвсем фенове да уважат позицията им.

Хубав и спокоен ден ви желая!

# 284
Здравейте Благодаря за всичко споделено Pe оздравявай

https://www.instagram.com/stories/gimmehope/2819759945117949170/

https://www.instagram.com/p/CbhrG1EMT1F/

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 13:35 от dterziiska

Общи условия

Активация на акаунт