Любов или отговорност?

• 10 243
  • 319
  •   1
Отговори
# 60
Защо ми се струва, че след като заживете с любовницата и на нея ще направиш дете, после и от нея ще ти доскучае и пак ще си намериш друга.

През това време първото дете ще е поотраснало и направо може да се върне при жената, тя вече ще има повече свободно време за сексове. 😂

Дали ще го иска обаче?

# 61
Е, това вече не знам. Какви ли не случаи съм виждала, някои си ги прибират.

А дали жената за три години не се е усетила.. друг въпрос! 😂

# 62
Не е. Ако беше, щяхме да сме я чели 😁

# 63
Той казва, че ще я остави в лошо финансово състояние, та може и за това да си трае жена му. Не  вярвам да не се е усетила щом уж постоянно си пишат с другата.

# 64
Добре де, как се измъква човек през нощта да хойка, докато партньорът му спи? С дете на 1-4 години? Аз като си спомня какво ставане беше по цяла нош, свързано с детето....няма как да не забележиш, че другият го няма. И кво правеше мармота?

# 65
Не е. Ако беше, щяхме да сме я чели 😁

А може и да е писала Grinning
То не са една и две темите тук.

# 66
Добре де, как се измъква човек през нощта да хойка, докато партньорът му спи? С дете на 1-4 години? Аз като си спомня какво ставане беше по цяла нош, свързано с детето....няма как да не забележиш, че другият го няма. И кво правеше мармота?

Тя спи с детето в една стая, той сам в друга?

Попринцип аз не вярвам, че жена му не знае за любовницата. Мълчи си просто, че е по-лесно.

# 67
Аз не мисля, че младата любовница е примряла за дете. Обратното - тя ще му бие шута, като не става вече за забавления и има ангажименти и към дете. Много скоро това ще й дотегне.
Ами след първата година , от време на време изпадаше в състояния в които иска дете, обясняваше , че тя е отраснала без баща и че може да го гледа и сама, ако се наложи, майка и я подкрепяла, искала внуче ...е такива неща. Първоначално искаше дете , доста често и след 3 год.започна с ултиматумите за край, ако не оставя жена си. Дори сега ми обясняваше как щяла да си го роди , даже ако трябва при майка и в чужбина, тя щяла да и помага...мисля, че не вижда как да ме спечели , защото от едната страна на кантара има дете , от другата няма и съм и казвал, че детето за мен е най-важното и може би за това иска дете. За нея и майка с дете било семейство и е такива. Дори за инвитро говореше, искала донор просто, какво ли не пробва. Разбира се не съм наивен и виждам нещата, не съм и полъскан , че са ме одобрили за сперматозоид . Виждам как скоро, ако не и двете, то поне едната ще ме намрази.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 02:44 от djtriples

# 68
Детето ти е на 4 ти имаш връзка от 3 с другата жена..хм, тъкмо когато е било на 1 г ти си решил, че не ти е важно детето, защо чак сега се сещаш?
Жена ти знае ли за другата жена? Защо не и кажеш и те нещата сами ще станат ясни...накрая от 2 стола на земята.
Може и повече, но винаги обръщам внимание на семейството си. Виждам се с нея , когато спят или жена ми е на работа. А любовницата често съм я блокирал по два три дни, сърдя се нарично за какво ли не, ако нещо не ми хареса в поведението и го изкарвах през носа , общо взето един паметник, който тя чака безусловно и преследва постоянно, а аз бях ужасно гаден с нея през повечето време. И пак и пак иска семейство с мен. Накрая започнах да изпитвам липса, когато я няма. Свикване ли е, навик... Егото ли си храня , нямам си на идея ,но след толкова време мисля , че обичам и нея, но нямам време.
Жена ми е усетила, щом ми каза да ползвам презервативите в джоба си по предназначение, за да не дойде някоя с дете на вратата Grinning

# 69
Аз не мога да разбера - ти искаш да се похвалиш ли или си просто бонак някакъв.
"Влюбената любовница" се разсърдила и понеже безумо влюбена след два дена отишла да се изплющи с някакъв "много богат" ама прост. От трън на глог. В цялата постановка съжалявам детето. Жената дето ти е родила детето не я знам на нея какви са и стремежите и сърбежите, но вие с любовницата и любовника на любовницата сте някакви палячовци. Аз съм сигурен, че там има и други участници дето са намазали по едно 69 от oная дето е 96 набор, ама за сега е обявен само един "дето не му се отворил парашута" да видим колко голям шаран си.
Майката на детето ти иска да ползваш презерватив не щото ще цъфне "оная" с накое бебе, ами защото не иска да я накичиш с някоя гадост. "Любов или отговорност"... аз не виждам нито едното нито другото. И бисера "... но когато си представя, че оставям другата ме обвзема депресия и тъмнина..." - туй пък е ебати вербалната повърня.
Извинявам се, че пиша като тъпанар.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 01:57 от Abuto

# 70
Авторееее, голям си мухъл. Правим деца и след като се роди - опп, любовница. А това, че си близнаци е най- голямата глупост, аз също съм близнаци, зодията не пречи да имаш принципи и достойнство 😉
Моят съвет е да напуснеш жена си, ти не я заслужаваш.. и никога отново няма да я заслужиш. А относно това, че няма да я оставиш в добро финансово положение - ами продължавай да ѝ изпращаш пари, докато си стъпи на краката. Относно детето - има много разведени родители, които гледат деца, няма да си загубиш детето, споко.
Но моля те, покажи малко милост към жена си. Никой не заслужава да си ляга всяка вечер до един жалък подъл лъжлив страхливец .. и да смята, че това е спътника му в живота.
Тръгни си с любовницата. Заслужаваш нея. Да ѝ направиш и на нея едно дете и да ти стане скучна… Simple Smile))

# 71
Ти така си стекъл нещата, че когато жена ти разбере, последното което ще допусне е детето да общува с дългогодишната любовница. Ти, това което ти е липсвало си си намерил при другата-не си се опитвал с жена ти да се оправите.. Това вече необратимо отчуждение ти си направил. Усещам че само ше се наиграеш с любовницата. Тя е жена, която е с женен мъж, който мами семейството си няколко години. Демек секса и кафето са преди морала. Кое ти гарантира, че е ок? А ти пък си страхливец, който избира секса и лъжата пред мъжкото достойнство и морала. Любовницата-жена, която е способна да причинява това на друга жена... Ок ли е? При какъв човек си се засилил да ходиш. Седни, говори с жена ти. В момента, в който и кажеш за нея предстои дълъг кофти период, не ти ли е жал, щото ти ще си идеш при приятелката а жена ти остава сама с детето в собствения си ад. Запиши си сам среща с психолог, посъветвай се. Не е бог знае какво. Може пък да откриеш нещо интересно за себе си.

# 72
Може би бях щастлив преди да срещна другата, но сега мислите ми са постоянно там. Дали ще се получи с другата не знам, показва голямо желание и иска да се грижи за малката, самата тя е била без баща и знае какво е някой да те лиши от него,  дори предложи да направи ремонт на другия ми апартамент, за да живее детето ми с майка си нормално, когато е при нея. Обещава ми всичко , а дали ще остане с мен след като ме получи, никой не може да знае. Може след два месеца да реши да си тръгне...
Стана ми смешно, че любовницата предлага тя да ремонтира и обзаведе твой апартамент за твоята съпруга и твоето дете. Ехаааа! 
И как показва голямото си желание да се грижи за малката? У бре!
А съпругата ти ще й иска позволение кога да се грижи за детето си?
На това твоето му се вика, че долната глава ти е надвила над горната!

Не съм чела цялата тема.

# 73
Нито любов, нито отговорност. За нищо не ставаш.

# 74
Аз не мога да разбера - ти искаш да се похвалиш ли или си просто бонак някакъв.
"Влюбената любовница" се разсърдила и понеже безумо влюбена след два дена отишла да се изплющи с някакъв "много богат" ама прост. От трън на глог. В цялата постановка съжалявам детето. Жената дето ти е родила детето не я знам на нея какви са и стремежите и сърбежите, но вие с любовницата и любовника на любовницата сте някакви палячовци. Аз съм сигурен, че там има и други участници дето са намазали по едно 69 отная дето е 96 набор, ама за сега е обявен само един "дето не му се отворил парашута" да видим колко голям шаран си.
Майката на детето ти иска да ползваш презерватив не щото ще цъфне "оная" с накое бебе, ами защото не иска да я накичиш с някоя гадост. "Любов или отговорност"... аз не виждам нито едното нито другото. И бисера "... но когато си представя, че оставям другата ме обвзема депресия и тъмнина..." - туй пък е ебати вербалната повърня.
Извинявам се, че пиша като тъпанар.
#69 занимавам се със софтуер , знам и двете къде ходят и кога, имам достъп до камери, локации и микрофони на телефони, ако поискам.. и двете знаят това. Поставил съм джипиес и на колите, против автоджамбази. Не ги следя , но ако искам мога да проверя къде са. Жена ми не ходи никъде и няма приятелки. Другата е под въпрос, не я дебна постоянно , но когато и да и звънна вдига, когато и да мина през тях все едно ме чака и излиза,независимо от часа. И не се хваля, наистина, както казват хората УЛЕТЯХ, а не трябваше, пробвах се за два месеца да забравя любовницата, но не стана. Не се оплаквам, не се хваля, а търсех подобни реално истории и мнения от такива хора. Иначе съм наясно, че ако заживея с любовницата , нещата няма да са както до сега и може след два месеца да реши да ме заебе. Не си правя илюзии и знам , че поведенито ми не е на място, но така се случи, съдбата ме срещна с втората. Преди това никога не съм изневерявал на жена си, а са ме натискали доста, но не съм се занимавал, имах други принципи, но....

Общи условия

Активация на акаунт