Любов или отговорност?

• 10 164
  • 319
  •   1
Отговори
# 45

Дам, права си както винаги! Ма ,виж я само какви групи нацъкала да следи.😂 "Красива мама,диети и отслабване, искам бебе, алтернативна медицина... и тн.) 😆😅

Хахаха....
Темата е пързалка.
Авторът е жена. Най-вероятно любовницата. Или просто досаден скучаещ трол.

# 46
  • Great Britain
Сапунен сериал на ишлеме.

# 47
С години да оравя семейство, показвам загриженост, да обещавам и второ дете и след това да оставя жена си и да си тръгна... Освен това ще я оставя в лошо финансово положение. Чувствам дълг тя и детето ми да са щастливи, но не знам дали аз ще съм щастлив в това. Трудно ми е да я оставя и захвърля в нищото, тя не заслужава това.

Ей това подчертаното само недей да правиш!
Втори съвет... ако решиш да напуснеш семейсртвото си, прави с новата ремонти на другия апартамент и там си създавайте любовно гнездо! Нали си загрижен баща и мислиш за комфорта на детето си! Не разбутвай познатото му..

Иначе оср@на история.  Ако избереш жена си, след някоя година (най-много), пак ще се обзаведеш с любовница.  Възход в брака ви едва ли ще се случи. Все по-скучен ще става, с твое участие естествено. И сега причината за скуката ви е най-вече заради теб!
Губиш времето на любовницата си, на жена си , а ти не знаеш дали те сърби..Определено заглавието на темата, не е дилемата ти! Нито си отговорен, нито любов има...

# 48
Уау, три години и нито един подарък за любовницата? Ама и за рождените дни ли? Animal Scream Cat
Никога , нищо. Точно за това мисля , че ме обича наистина.
А жена ти? Тя наужким ли те обича?
След всяка, която те обича наистина ли си склонен да хукнеш?

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 23:12 от brumm

# 49
  • Варна
всички приемат, че ако автора напусне жена си, тя ще бъде нещастна, ама може и да не е....може и тя да си намери някоя голяма любов и секса да и хареса повече...А между другото детето и майката за сега вървят пакет, когато се разделите, тя ще е свободна да си устрои живота, както и харесва, в друг град с други хора, може да ти се наложи с доста неща да се съобразяваш за да се виждаш с детето

# 50
На мен ми се струва, че автора няма драма с любовница, а си търси такава...
...препоръчително безплатна, изглежда.
Има нещо много неморално в пързалките. В смисъл, неморално тъп трябва да си, за да се забавляваш по този начин.

# 51
Появило се детето, станало му скучно, хванал си любовница. Където е лесното, там и любовта.
Като се събереш с любовницата и ежедневието стане еднообразно, а не само чук и бяг, любовта пак ще умре. И те така. Дано темата е измислена, че иначе 🤮

# 52
Темата може да е пързалка, но има много такива мъже.

# 53
Три години връзка и телефонен чат..Една жена за да не разбере..Или не може да си вдигне главата от грижи (разбираемо с дете на тази възраст и отново на работа), да знае и да не е казала гък, не ми се вярва...

# 54
Смятай колко енергия има щом вечерта изчезва при любовницата.
Тоест жената поема абсолютно всичко и мрънка мунчо що нямало секс.
Това ако е истинска темата де.

# 55
Авторе, даваш ли си сметка, че цялото й желание е просто защото те няма изцяло? И цялата ви тръпка е понеже не сте наистина заедно? Какво ще правиш ако отидеш при нея, младото гадже, и като заседнете по цяла вечер заедно, без да бързате и да се криете от никого (тоест, без адреналин вече) и ти започнеш да се рееш в мисли по детето си (защото и чувство на вина ще те натиска), а на младото гадже му се забавлява? И ще започнеш да й ставаш скучен, а нищо чудно и тя на теб, понеже всичко вече е станало обикновено и ежедневно? А път назад вече няма...
Тя няма какво да губи, спокойно може да ти бие шута, но ти къде оставаш?

# 56
Защо ми се струва, че след като заживете с любовницата и на нея ще направиш дете, после и от нея ще ти доскучае и пак ще си намериш друга. То много лесно така да си привлечен към някоя, която виждаш за по няколко часа, ама като заживеете заедно битовизмите пак ще ги има.

# 57
Защо ми се струва, че след като заживете с любовницата и на нея ще направиш дете, после и от нея ще ти доскучае и пак ще си намериш друга.

През това време първото дете ще е поотраснало и направо може да се върне при жената, тя вече ще има повече свободно време за сексове. 😂

# 58
Аз не мисля, че младата любовница е примряла за дете. Обратното - тя ще му бие шута, като не става вече за забавления и има ангажименти и към дете. Много скоро това ще й дотегне.

# 59
Абе, младото гадже не е чак толкова младо. Разликата им е колко? 6 години?

Общи условия

Активация на акаунт