Повръщане по корем

• 285
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте ,
Нормално ли е бебето ( на 6 месеца ) да повръща непрекъснато , когато е по корем , независимо колко време е минало от храненето? Има си рефлукс , но чак в такава степен не е било . Давам сироп за рефлукс , но и той заминава с повръщането. Чак не ми се иска вече да я слагам по корем , но е нормално и тя вече сама си иска и не мога да я удържа , но ми става много жал , защото веднъж дори ги броих-повърна над 8 пъти за 10-тина минути .( в един момент дори видимо и става дискомфортно и започва да плаче ) Предполагам , че е от напъването да се движи , но все пак около мен ничие друго дете не е било така. На кърма , хранене горе долу на 3 часа . Винаги я оригвам . От скоро се захранваме . Били сме на гастро през втория месец , каза че е физиологичен и ще намалее със захранването , но то става точно обратното. Преобличаме се през 30 минути , цялата става в повръщано и кожата и чак се обрива от контакта с него и като цяло започвам да се чувствам отчаяна …

# 1
Аз бих потърсила консултация с друг гастро

# 2
Аз смятам,че е нормално.
Явно си хапва повечко ,не мисля че проблема е здравословен щом повръща само когато е по корем

Общи условия

Активация на акаунт