Любов или отговорност?

• 10 514
  • 319
  •   1
Отговори
# 90
В такъв случай мисля, че темата е безсмислена. Оставам с някакво впечатление, че ти не се чувстваш объркан и да търсиш правилния изход, а очакваш някаква “подкрепа” към поведението ти и “съвет” как да продължаваш да въртиш две жени и да предаваш семейството си без да има последствия. Гнусно доста.
Дано любовницата ти реши да те накаже накрая и да те издаде на жената, та да те видим. 🤣🤣🤣
Не, не искам да въртя двете и за това е тази тема. Знаех, че ще ме нападнете. Объркан съм , но не се оплаквам, знам че семейството е най -важно и това е моментно, както и че повече няма да направя тази грешка, с любовница... Това е таралеж в гащите, колкото и хубаво да е за егото на един мъж. Съжалявам за грешката си и е трудно да я прекратя, но ще трябва.

Моментно ? Наричаш връзка 3 години “нещо моментно” !?
Просто си понеси последствията като мъж, пак го казвам. Жена ти, ако реши да ти прости - ще ти прости и ще си запазите семейството. Но категорично е много подло да я оставяш да живее в лъжа.
Да, не е много моментно... Но се надявам да остане история и да ми дойде акъла. И това е точно другото, което ме изяжда - вината че лъжа, но си я заслужавам, тя вината се размножава в хиляда разновидности, а който има съвест хапва дръвцето. Уцели в 10ката с продължението на проблема - съвест, за който я има....

Наясно си, че “историите” един ден изплуват нали ? Все пак любовницата ти е от същия град, все ще сподели на някого някога. Почти съм убедена, че ще дойде ден, когато “историята” ще стигне до жена ти. И докато може би при разкаяние за изневяра може да се намери прошка, за подлост и лъжа - едва ли.
То вече си измисляха някакви истории за мен. Кумицата на сестра ми ме била видяла с някаква 60 годишна жена на центъра, имал съм си любовница на 60, някаква бабичка. Доста баби смених. Изобщо не е проблем какво от къде ще стигне до жена ми. Колко съм се обяснявал без да съм виновен грам не е истина. Каквото дойде, важното е да спра с глупостите, за другото ше се погрижа по най-добрия начин , стига кълна хаха

# 91
Какво й има на любовницата, та е така отчаяна да се унижава с женен мъж, който я третира дори без любов, нежност, подаръци, та да драпа и да го ползва за донор поне (на тази млада възраст)? Явно никакви други мъже не са й навити, за което каква е причината? Гърбава, 100 кила, огромен нос, какво е? Това са действия на яко комплексирана жена, не може да е без причина.

# 92
  • Great Britain
Този няма ни жена,ни любовница,всичко е една фантасмагория.

# 93
Този няма ни жена,ни любовница,всичко е една фантасмагория.
И аз точно това си помислих след последните му коментари.
Много искам да съм отговорен и семеен, ама нямам желание, пък и те само ми се натискат Joy

# 94
Ееее ама как ще го обиждат човека на стара любовница. Тцтцтцтц какви кумици, еййй.
От мен награда за най-тъп сценарий за индийска сапунка.
Очаквам да се окаже любовницата сестра на втората братовчедка на жената 😎

# 95
пак селски истории... Хем обичал жена си, хем любовницата, после нито едната не обича.

# 96
  • София
Ако историята е истинска, няма да ти налетя, като болшинството.
Само ще те питам - за какво ти беше да се жениш на 20? Непланирана бременност?
Като си избрал жена без собствен живот и без интереси извън къща и семейство - така ще е

# 97
Едва ли жената е била същата като са се събрали, така да се каже били са млади и влюбени. Но сега вече са възрастни, тя дори да няма свой живот не пречи заедно да се развиват и да прекарват времето. Това зависи и от двамата, затова посъветвах да опита да я предразположи. Все пак да не забравяме, че времето й минава в битовизми и задължения, вече ако няма реакция от нейна страна  и желание за промяна - да решава дали да се разделят или не.

# 98
  • Сф
И аз няма да му налетя. Такива в реала много . Но защо точно в бг мама търси съвет? От жени, съпруги и майки?
3 години щом не си предприел нищо към любовницата,  значи верно е само секс. Разкарай я  , много зле ми се вижда, щом иска да те разведе и е била наясно,че си женен още отначало. Такива жени са боклука на боклуците.
Това не е любов. Хвани си трета , пета десета и ще се увериш, че е само секс. Верно компютърджиите сте големи тъпанари...

# 99
  • София
Едва ли жената е била същата като са се събрали, така да се каже били са млади и влюбени. Но сега вече са възрастни, тя дори да няма свой живот не пречи заедно да се развиват и да прекарват времето. Това зависи и от двамата, затова посъветвах да опита да я предразположи. Все пак да не забравяме, че времето й минава в битовизми и задължения, вече ако няма реакция от нейна страна  и желание за промяна - да решава дали да се разделят или не.
Досадно е постоянно да си бавачка на някого, защото той/тя няма собствен приятелски кръг и скучае без теб. Независимо за кой пол става дума.
След 11 години заедно и дватата си знаят какво могат да очакват един от друг и какво няма да се получи.
Битовизмите могат да се минимизират, ако не задълбаваш прекалено в тях. Ето, подходящ пример - Великден ще дойде и без непременно цялата къща да е облизана и прозорците измити.

# 100
Е как възрастни, нали на 32-33 или аз съм се объркАла
А защо точно на Великден да се мият прозорци Rolling Eyes това поверие не съм го чувала...

# 101
  • София
Любовницата ти е някво пълно куку явно. Три години се оставя да я унижаваш, да я мачкаш и накрая ти говори и за някви донори, че да си ражда дете сама в чужбина. Нещо не ти ли светва, че тази жена няма грам самоуважение? Ма кво да ти светва, сигурно е добра в леглото, а ти досега само там си я ползвал. Понеже има карма в този живот, ако някой ден се ожениш за нея и оставиш жена си, тя ще те довърши. Най-вероятно е супер обсебваща личност, щом на 25 е захапала като булдог семеен мъж и не пуска, макар и той да се държи с нея като с нищожество.
Горкото ти дете. Жена ти няма да коментирам - явно е разбрала, че имаш любовница и стои в брака, защото ѝ е удобно. Единствено ми е жал за детето, наистина. И да не си посмял да дадеш на оная кукувица любовницата да го доближи.

# 102
  • София
Е как възрастни, нали на 32-33 или аз съм се объркАла
А защо точно на Великден да се мият прозорци Rolling Eyes това поверие не съм го чувала...
Е, не на Великден, но преди Великден и Коледа си е било традиция да се изчисти из основи. И много жени си го правят, защото така са научени от майка, баба, свекърва... Въпреки, че смисълът се губи, вече живеем в съвсем други условия. Неслучайно в момента пускат по магазините всякакви промоции на препарати и пособия за чистене.

# 103
Едва ли жената е била същата като са се събрали, така да се каже били са млади и влюбени. Но сега вече са възрастни, тя дори да няма свой живот не пречи заедно да се развиват и да прекарват времето. Това зависи и от двамата, затова посъветвах да опита да я предразположи. Все пак да не забравяме, че времето й минава в битовизми и задължения, вече ако няма реакция от нейна страна  и желание за промяна - да решава дали да се разделят или не.
Досадно е постоянно да си бавачка на някого, защото той/тя няма собствен приятелски кръг и скучае без теб. Независимо за кой пол става дума.
След 11 години заедно и дватата си знаят какво могат да очакват един от друг и какво няма да се получи.
Битовизмите могат да се минимизират, ако не задълбаваш прекалено в тях. Ето, подходящ пример - Великден ще дойде и без непременно цялата къща да е облизана и прозорците измити.
Каква бавачка, те са съпруг и съпруга живеят заедно, могат да се организират да правят нещо, например да излизат през уикенда, вечер да се занимават с детето, да си намерят свое занимание, което да ги разстоварва. Имам предвид да опита по някакъв начин да я привлече. В действителност не знаем и нейната гледна точка, може и тя да е опитвала нещо, но той да не го е приемал на сериозно. Много е лесно така "разведи се". Авторът трябва сам да стигне до решение - да види какви са проблемите и грешките, които допускат и дали може да се направи нещо. Ако успее да говори и с жена си затова и тя ако има желание ще се получат нещата.

# 104
  • София
Не че вярвам в особено дълбоките му чувства, но в момента той мисли с неправилната глава. Какво да говори с жена си - че не му е интересна и не правят секс ли?
Нали прочете - дали си пауза, обаче си комуникирали. Е, каква пауза е това, само се поддържа огъня

Под бавачка имам точно това предвид - непременно и двамата да бъдат вързани в някакво занимание. Щом досега не се е получило, дали сега ще стане?
А на жената явно й е изгодно положението (съдя от забележката за презервативите) , тя си иска семейството и къщата. Любовницата й идва дюшеш - хем я отменя по отношение на секса, хем изневярата винаги може да се ползва като оръжие

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 13:59 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт