Любов или отговорност?

• 10 477
  • 319
  •   1
Отговори
# 75
Доста го натискали да изневерява 😂😂😂😂 Ееееей, ще падна….
Авторе, всеки човек има право на избор, щом си избрал да не си верен на жена си и си срещнал друга, застани като мъж зад решението си, стига си се лигавил като ученичка. Понеси си последствията от постъпките, отиди при любовницата, ако те заебе- заебе, тъкмо ще си получиш заслуженото 🤣 Страхотен егоист си, престани да мислиш само за своето удобство, помисли веднъж за горката ти жена - освободи я и ѝ дай шанс да бъде щастлива !!!!!!!!!

# 76
  • София
Може и повече, но винаги обръщам внимание на семейството си. Виждам се с нея , когато спят или жена ми е на работа. А любовницата често съм я блокирал по два три дни, сърдя се нарично за какво ли не, ако нещо не ми хареса в поведението и го изкарвах през носа , общо взето един паметник, който тя чака безусловно и преследва постоянно, а аз бях ужасно гаден с нея през повечето време. И пак и пак иска семейство с мен. Накрая започнах да изпитвам липса, когато я няма. Свикване ли е, навик... Егото ли си храня , нямам си на идея ,но след толкова време мисля , че обичам и нея, но нямам време.
Жена ми е усетила, щом ми каза да ползвам презервативите в джоба си по предназначение, за да не дойде някоя с дете на вратата Grinning

Че не обичаш жена си е ясно, но и любовницата изобщо не обичаш. Говориш за нея като натрапница. Ти я блокираш, сърдиш се, няма мили жестове от твоя страна, а тя три години като паметник те чакала... Smirk Не ти разбирам дилемата и самочувствието.

# 77
Доста го натискали да изневерява 😂😂😂😂 Ееееей, ще падна….
Авторе, всеки човек има право на избор, щом си избрал да не си верен на жена си и си срещнал друга, застани като мъж зад решението си, стига си се лигавил като ученичка. Понеси си последствията от постъпките, отиди при любовницата, ако те заебе- заебе, тъкмо ще си получиш заслуженото 🤣 Страхотен егоист си, престани да мислиш само за своето удобство, помисли веднъж за горката ти жена - освободи я и ѝ дай шанс да бъде щастлива !!!!!!!!!
Няма пък. Мисля да си остана с нея и да изтрия част от безмозъчието си. Пък квото ще да става. Любовта в определени мащаби не е за мен. То трябва да си го можеш, а я не мога. В повече ми идват кафетата.

# 78
Жена ти подозира ли за терзанията ти? Как мислиш, живот върху лъжи как се гради? Имай предвид, че истината има гадното свойство винаги да изплува отгоре. Особено когато не очакваш. Не съм ти чел цялата тема, ако е наясно с похожденията ти и иска да продължите, ок, давай.

# 79
Звучиш като доста неприятен човек, който не е на повече от 18. Дано успееш да възпиташ дете, което да не мрази жените или да е с ниско самочувствие, ако е момиче.
За жените, каквото и да ти кажем, ще ги мъчиш и двете, докато едната не те разкара.

# 80
В такъв случай мисля, че темата е безсмислена. Оставам с някакво впечатление, че ти не се чувстваш объркан и да търсиш правилния изход, а очакваш някаква “подкрепа” към поведението ти и “съвет” как да продължаваш да въртиш две жени и да предаваш семейството си без да има последствия. Гнусно доста.
Дано любовницата ти реши да те накаже накрая и да те издаде на жената, та да те видим. 🤣🤣🤣

# 81
  • Швейцария
И двете би трябвало да го разкарат. Откъде го вади това самочувствие този, нямам обяснение. Ако не лъже, значи си пада по много тъпи жени, щом го търпят. Жената трябва да му вземе и последната риза от гърба, та да му дойде акъла. Ама надали тя има толкова. И другият път да внимава с кого се хваща, че и дете му ражда. За любовницата въобще не ми се коментира каква бяла птица е.

# 82
В такъв случай мисля, че темата е безсмислена. Оставам с някакво впечатление, че ти не се чувстваш объркан и да търсиш правилния изход, а очакваш някаква “подкрепа” към поведението ти и “съвет” как да продължаваш да въртиш две жени и да предаваш семейството си без да има последствия. Гнусно доста.
Дано любовницата ти реши да те накаже накрая и да те издаде на жената, та да те видим. 🤣🤣🤣
Не, не искам да въртя двете и за това е тази тема. Знаех, че ще ме нападнете. Объркан съм , но не се оплаквам, знам че семейството е най -важно и това е моментно, както и че повече няма да направя тази грешка, с любовница... Това е таралеж в гащите, колкото и хубаво да е за егото на един мъж. Съжалявам за грешката си и е трудно да я прекратя, но ще трябва.

# 83
Ми тя жена му знае. Нали му правила коментари на презервативите в джоба...
Тази тема е още едно почесване на егото на автора. Тип "вижте ме колко съм готин, жена ми ме търпи с любовницата, тя пък ме чака и ми се натиска.. и колко още ми се натискат.. Ами супер, браво.

# 84
Ми тя жена му знае. Нали му правила коментари на презервативите в джоба...
Тази тема е още едно почесване на егото на автора. Тип "вижте ме колко съм готин, жена ми ме търпи с любовницата, тя пък ме чака и ми се натиска.. и колко още ми се натискат.. Ами супер, браво.
Не си права. Нищо не почесвам, а точно обратното, ако не виждате коментарите. Обяснил съм поведението с цел , да се види по-обективно усирането ми, а не с цел фукане. Ако искам да си чеша егото, мога да украся много неща. Като знам колко жени има тук и то "бг-мами" , очаквах да бъда изяден, за глупавите ми неволи. Никоя жена не иска да и се случи такова нещо, за това максимално гледам да си гледам семейството и да изляза от тази ситуация.

# 85
Дори да се събереш с любовницата ще стане пак същото като с жена ти - ще почнеш семеен живот, ще ти стане скучно и ще си намериш друга любовница.
Опитай да дадеш шанс на жена си, да поработиш върху нея и отношенията ви. Може да прекараш време с нея - закарай я някъде на ресторант, кино, театър, виж какво точно обича, като я предразположиш ще се отпусне и ще ти отвърне с внимание. Може би затова са ви студени отношенията, защото ти не й показваш, че е значима и съответно не ти отвръща.
Ако тогава пак нищо не се получи прекратявай връзката с жена си и продължавай напред.

# 86
Не, не искам да въртя двете и за това е тази тема. Знаех, че ще ме нападнете. Объркан съм , но не се оплаквам, знам че семейството е най -важно и това е моментно, както и че повече няма да направя тази грешка, с любовница... Това е таралеж в гащите, колкото и хубаво да е за егото на един мъж. Съжалявам за грешката си и е трудно да я прекратя, но ще трябва.

Моментно ? Наричаш връзка 3 години “нещо моментно” !?
Просто си понеси последствията като мъж, пак го казвам. Жена ти, ако реши да ти прости - ще ти прости и ще си запазите семейството. Но категорично е много подло да я оставяш да живее в лъжа.

# 87
Семейство отдавна нямаш. Това че по документи се водиш женен.. Ти не си мъж, защото един мъж подкрепя, обича и уважава половинката. Ако нещата не вървят, търси начини да потръгнат или се разделят. Държиш се като лигав пубер. Остави и двете жени, дай им възможност да продължат живота си с качествен партньор, ако поне малко ти пука за тях.

# 88

Просто си понеси последствията като мъж, пак го казвам. Жена ти, ако реши да ти прости - ще ти прости и ще си запазите семейството. Но категорично е много подло да я оставяш да живее в лъжа.
Да, не е много моментно... Но се надявам да остане история и да ми дойде акъла. И това е точно другото, което ме изяжда - вината че лъжа, но си я заслужавам, тя вината се размножава в хиляда разновидности, а който има съвест хапва дръвцето. Уцели в 10ката с продължението на проблема - съвест, за който я има....

# 89

Да, не е много моментно... Но се надявам да остане история и да ми дойде акъла. И това е точно другото, което ме изяжда - вината че лъжа, но си я заслужавам, тя вината се размножава в хиляда разновидности, а който има съвест хапва дръвцето. Уцели в 10ката с продължението на проблема - съвест, за който я има....

Наясно си, че “историите” един ден изплуват нали ? Все пак любовницата ти е от същия град, все ще сподели на някого някога. Почти съм убедена, че ще дойде ден, когато “историята” ще стигне до жена ти. И докато може би при разкаяние за изневяра може да се намери прошка, за подлост и лъжа - едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт