Любов или отговорност?

• 10 493
  • 319
  •   1
Отговори
# 105
Към автора: Здравейте! Пиша Ви от позицията на жена, майка на две деца, съпруга и домакиня, също работеща. Ще Ви кажа само едно нещо. Семейството е грижа, отговорност, подкрепа. В момента с мъжа ми правим секс 1, 2 пъти на месец, тъй като покрай децата е трудно да ни остане време за нас. Но това е само период, който ще отмине като порастнат децата. Скучно ни е понякога, но се стараем да се разнообразяваме, от нас си зависи! Аз съм на 33г., а той на 32г. И сме заедно от 12 години. Защо Ви казвам всичко това?! Защото да обичаш някого, означава да споделяш с него всички етапи от живота. От еуфорията и пеперудите в началото на връзката до битовизма и задълженията и човещинките, които изместват романтиката с времето. Трябва да знаете, че всяка една връзка минава през тези етапи. Това, че сега Ви е интересно да споделяте време с любовницата, не означава, че това ще Ви направи щастлив в глобален план. Щом сега Ви е омръзнало от жена Ви, то след време ще Ви омръзне и любовницата и следващата и т.н. Кое е по важно за вас-щастието на детето Ви или вашето, защото всички ваши действия ще са за негова сметка. Жена Ви ще си намери друг мъж, но Вие рискувате детето Ви да остане с тази травма за цял живот. Щом Ви е скупно разнообразете си го, Вие направете нещо по въпроса, Вие изненадайте жена си, Вие приспете детето и после я извикайте в другата стая, за да сте насаме. Всички родители сме изморени и отегчени понякога, но това не означава, че трябва да захвърлим всичко и по лесния начин да си търсим изход. Когато си създал семейство, поемаш отговорност за него! С времето, човек трябва да оценява и да се радва на постигнатото и предстоящото в живота, радвайте се за детето си, на всичко, което то ще постига и ще иска да споделя с мама и тате, не търсете цял живот радост само в секса! П.С. Ако на мен мъжът ми изтръси, че се развява с любовница, докато аз нямам време даже да се замисля дали ми е скучно покрай грижите за децата, ще го изритам до 5 и децата ще ги гледа през крив макарон, щом толкова му е липсвало забавление и му е дотегнало от семейството му. Щом оценявате така ежедневието си като скучно, се надявайте и жена Ви да не го оцени така, че да не и се иска и на нея да се разнообрази другаде, че детето е калто нейно, така и Ваше. Интересно ми е как един мъж винаги си мисли, че автоматипно децата вървят с майката, и се чувстват освободени от родителството, така, че когато им омръзне от семейството, спокойно могат да го напуснат и да си започнат живота с друга. Ако жена Ви иска същото каквото Вие сега,  бихте ли взели детето си и да си започнете живота заедно с другата жена. Дали другата жена ще го приеме?!

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 13:31 от Happy*mama

# 106
Какво й има на любовницата, та е така отчаяна да се унижава с женен мъж, който я третира дори без любов, нежност, подаръци, та да драпа и да го ползва за донор поне (на тази млада възраст)? Явно никакви други мъже не са й навити, за което каква е причината? Гърбава, 100 кила, огромен нос, какво е? Това са действия на яко комплексирана жена, не може да е без причина.
Нищо и няма. Дори е ужасно красива жена и може би това ми е слабостта. Перфектна е визуално, във всяко отношение. Не е 100кила, 167/50кг.хаха...Иначе поведенчески и мен ме плаши понякога, с това вкопчване, аз не съм толкова идеален, за да го заслужавам. Визията и е хипнотизираща и успокояваща, като душа е много добра, но си има кусурите да си пада по обвързан мъж и да рисува дръзки сценарии. Изглежда съвършено, а същевременно се държи като обикновено момиче, което ходи на работа и само се оправя с всичко. Не ходи по кафета, дискотеки и т.н., не я влекат глупости и пари, единствения недостатък съм аз. Да , не съм беден, но не съм и дал нищо от финансова гледна точка, дори колата ми е бричка за 2000лв.,а мога да си позволя и нова. Не съм вещоман, ходя по анцузи и съм скучен чичак хаха. Не парадирам с телефони, часовници, дрехи, коли. Отношенията са ни съвсем чисти,  ако може така да се нарече в това положение.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 13:59 от djtriples

# 107
Четох до някъде. Интересно ми стана че излизаш късно когато жена ти спи. Ти сигурен ли си че тя не се е усетила че има друга, че знае но някак си удобно се прави че няма нищо

# 108
  • out of space

Никоя жена не иска да и се случи такова нещо, за това максимално гледам да си гледам семейството и да изляза от тази ситуация.

Хайде да те помоля като излезеш от тази ситуация, подробно да ми разкажеш как става този номер.
Щото ти може и да имаш червено и зелено копче включи/изключи чувства, ама аз нямам Rolling Eyes

# 109
Авторе, има едно нещо, коеот всички кръшкачи и търсачи на усещания трябва да научат един път завинаги - гаджелък(афера) и брак буквално нямат нищо общо! Като оставиш сегашната си жена, заради тази - можеш ли да познаеш? След три години и с нея ще ти е скучно, и ще изкочи още по-млада, която да ти разказва приказки от 1001 нощ как зарязва мъже заради теб. Брака по дизайн е скучен - и това е прекрасно - не е за всеки, да. По-просто устройните хора не могат да намерят дълбочината на дългата връзка, но и в това няма нищо лошо - стой си ерген обаче. Поживей с 96 наборката докато си писнете, но без повече деца, че не си отговорен човек.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 14:01 от handsOfTime

# 110
Много добре казано!
Авторе, има едно нещо, коеот всички кръшкачи и търсачи на усещания трябва да научат един път завинаги - гаджелък(афера) и брак буквално нямат нищо общо! Като оставиш сегашната си жена, заради тази - можеш ли да познаеш? След три години и с нея ще ти е скучно, и ще изкочи още по-млада, която да ти разказва приказки от 1001 нощ как зарязва мъже заради теб. Брака по дизайн е скучен - и това е прекрасно - не е за всеки, да. По-просто устройните хора не могат да намерят дълбочината на дългата връзка, но и в това няма нищо лошо - стой си ерген обаче. Поживей с 96 наборката докато си пуснете, но без повече деца, че не си отговорен човек.

# 111
Авторе, има едно нещо, коеот всички кръшкачи и търсачи на усещания трябва да научат един път завинаги - гаджелък(афера) и брак буквално нямат нищо общо! Като оставиш сегашната си жена, заради тази - можеш ли да познаеш? След три години и с нея ще ти е скучно, и ще изкочи още по-млада, която да ти разказва приказки от 1001 нощ как зарязва мъже заради теб. Брака по дизайн е скучен - и това е прекрасно - не е за всеки, да. По-просто устройните хора не могат да намерят дълбочината на дългата връзка, но и в това няма нищо лошо - стой си ерген обаче. Поживей с 96 наборката докато си пуснете, но без повече деца, че не си отговорен човек.
Вече и децата ми забранявате. Безотговорен съм и търся копчето на отговорността си, да я пусна на 100% отново, че не се издържа.

# 112
Ами да! Няма дете, което да си пожелае баща, готов да напусне мама, защото не са и поникнали 10 ръце, за да разнообразява всички вкъщи и най- вече тате, че видиш ли ти, ако загуби интерес, губи цялото семейство!

Вече и децата ми забранявате. Безотговорен съм и търся копчето на отговорността си, да я пусна на 100% отново, че не се издържа.
[

# 113
  • София
Към автора: Здравейте! Пиша Ви от позицията на жена, майка на две деца, съпруга и домакиня, също работеща. Ще Ви кажа само едно нещо. Семейството е грижа, отговорност, подкрепа. В момента с мъжа ми правим секс 1, 2 пъти на месец, тъй като покрай децата е трудно да ни остане време за нас. Но това е само период, който ще отмине като порастнат децата.
Олеле. С 2 секса месечно на 30 годишна възраст чакайте децата да пораснат....обаче и вие тогава ще сте остарели. А на тази възраст има много жени, които не са заети и уморени...
Заканите как няма да вижда детето си са типичните за озлобените жени и нищо хубаво не произлиза от тях. Явно и през ум не ви минава, че и жената може да си намери друг

# 114
Към автора: Здравейте! Пиша Ви от позицията на жена, майка на две деца, съпруга и домакиня, също работеща. Ще Ви кажа само едно нещо. Семейството е грижа, отговорност, подкрепа. В момента с мъжа ми правим секс 1, 2 пъти на месец, тъй като покрай децата е трудно да ни остане време за нас. Но това е само период, който ще отмине като порастнат децата.
Олеле. С 2 секса месечно на 30 годишна възраст чакайте децата да пораснат....обаче и вие тогава ще сте остарели. А на тази възраст има много жени, които не са заети и уморени...
Заканите как няма да вижда детето си са типичните за озлобените жени и нищо хубаво не произлиза от тях. Явно и през ум не ви минава, че и жената може да си намери друг
Уточнявам, че родих преди 5 месеца и кърмя. Под "децата порастнат"нямах предвид когато са абитуренти. С мъжът ми и двамата обичаме секса и тези 2 пъти месечно си останаха само за конкретния месец, по принцип  гледаме веднъж седмично да намираме време. Дори мъжът ми си взе отпуска един ден веднъж специално за тази работа, което означава, пе щом има желание, има и начин.  А относно децата, предполагам, че всяка една жена, която наскоро е родила дете, в моя случай второ дете, би се афектирала от тази тема, доколкото автора би могъл да бъде мъжът на всяка една от нас! В действителност нямам представа как бих реагирала, ако съм от другата страна на тази ситуа ия, но със сигурност няма да му благодаря!

# 115

Еми, отговора е много лесен тогава - стой със жена си, гледай си детето и поеми отговорността, която желаеш на 100 процента. Simple Smile

# 116
  • Сф
Учудена съм,че млади хора смятат секса един път два пъти седмично за нормален.
Накъде отива този свят питам аз ? Не ми отговаряйте .

# 117
Темата не е кой колко пъти седмично прави секс и дали някой друг го счита за нормално. Като се чувстват добре партньорите, на вас какъв ви е проблема?

# 118
  • София
Уточнявам, че родих преди 5 месеца и кърмя. Под "децата порастнат"нямах предвид когато са абитуренти. С мъжът ми и двамата обичаме секса и тези 2 пъти месечно си останаха само за конкретния месец, по принцип  гледаме веднъж седмично да намираме време....
Аз не гледам на боб и нямаше как да зная тези подробности, които са доста важни. "В момента с мъжа ми правим секс 1, 2 пъти на месец" - звучи, че от известно време рутината ви е такава.
Афектът не отменя факта, че такива неща се случват. Особено в тази тема е пълно с примери.
Разбирам положението ви и свързаната с него емоционалност, но при автора не е точно така.
Иначе искрено ви желая здраве, спокойствие и максимално леко отглеждане на децата!

# 119
Хората взеха да гледат на секса като на най- важното нещо на света. И аз се питам накъде отива този свят?

Общи условия

Активация на акаунт