Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 50

• 24 002
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
https://fb.watch/c8825yPJ79/ Момичета, за тоз салам какво мислите, правите ли си подобни?

# 361
Здравейте.....следя ви, само нямам много време за писане..
Видяхме се с Долче-то Simple Smile за съжаление кратко беше времето за приказка....надявам се и с другите да се запознаем някой ден Simple Smile

Да кажа аз за солта...в началото ми бяха похвалили някаква сива френска сол..от Зоя.бг....малко е кофти цената 6лв за 500гр....ама и не съм доволна никак от нея.....все нещо хрупаше...отврат.....хималайската също не я понасям.......супер безсолно е с нея/имайки предвид че аз ям безсолно/ морска си купувам, но не и йодирана....от както правих преди години домат в буркан със сол...после имаха вкус на лекарство, и изхвърлих всичките буркани..... не припарвам до йодирана сол......

В петък голямата щерка имаше рожден ден....много ми се искаше да направя нещо режимно за мен и малката, но нещо не успях да се организирам....за нережимните от семейството бях купила една малка  торта гараш....та за 1 път си боцнах с върха на ножа.....не бях се доближавала до захар ...нищо особено не беше Simple Smile не ми липсват торти Simple Smile Имам голям напредък с глюкомера.....вече почти не се меря.....за 1 седмица се поцнах 2 пъти ...все беше около 5 Simple Smile Туй-то...вече няма да купувам като луда лентички Simple Smile

# 362
Снежинка, аз съм правила нещо подобно, но имаше и дробчета и си стана пастет.

# 363
Аз правих от кексчето на Елора с банана. Само сложих по-малко продукти и малко бадемово брашно. Глетави стават тия десерти и това си е. Иначе бива на вкус. Аз изядох едно малко парче.
Аз да се оплача от кг.. Непрекъснато варирам от 70 на 71. Не падам под 70 и това си е😕 от фастове не давам ефект.
Освен да оставя кантара намира, друго не ми хрумва 🤣

# 364
Аз правих от кексчето на Елора с банана. Само сложих по-малко продукти и малко бадемово брашно. Глетави стават тия десерти и това си е. Иначе бива на вкус. Аз изядох едно малко парче.
Аз да се оплача от кг.. Непрекъснато варирам от 70 на 71. Не падам под 70 и това си е😕 от фастове не давам ефект.
Освен да оставя кантара намира, друго не ми хрумва 🤣

Не са ми глетави на мен. Но аз обичам да ми е като кремче, а не като кекс. Нещо като чийз кейк е.
Кой вид направи? Белия или шоколадовия?
Иначе на нввмх ли си?

# 365
Правих това с какаото дето е. Без крема сиренето.
Ми увеличих въглехидратите вече. Не е стриктно кето.

# 366
  • Burgas, Bulgaria
Момичета  , здравейте! Може ли коментар  на този профил ,моля ви ? Не помня  пускала ли съм подобен пост ,простете ми ако съм ,имам проблем с паметта . Ако съм ,ще го изтрия . Не се шегувам,  не помня , проверих не се намерих ,но може и да греша.
Профила е след започнато лечение с Ме@люкон xr .

# 367

Аз не съм на кето, а на нввмх.
Какви точно В си увеличила.
Ако са неправилните и фаст няма да помогне.
Какъв фаст правиш? Вечерен, обеден, цял ден?

Мадам тиква, стойностите са много лоши, но винаги има и по-зле. Все пак кз спада, все още.
Чети първия пост.

# 368
  • Столичанин ама не в повече :D
И най-сладкия плод относно здравето (че и килограмите) е много по-полезен от всякакви кексчета и кремчета било то и домашни, преди години имах някакъв период, в който за да спра с купешките сладкиши, започнах да си правя редовно сурови торти, но в един момент осъзнах, че това всъщност не е добра идея, и лека полека спрях.

# 369
Джерами, я кажи какви сурови торти правиш и как?

# 370
От години не правя, а и те не влизат в графата кето нв и т.н., иначе е просто блата обикновено е смлени сурови ядки по избор и смлени пресни фурми (може да се сложат и сурови какаови зърна), крема също е каквито ти хрумнат плодове, банани, горски, пъпеши и т.н., за сгъстяване примерно кокосово мляко после в хладилник и готово.

# 371
За мен си влизат.
Като си взимам на роу кейк, не пълнея от тях.
Естествено, не са ми и ежедневие.
И ми се ще сама нещо да спретна.
Сигурен ли си, че кокосовото мляко сгъстява?

# 372
Да, но аз говоря за това в консерва и което не е лайт, иначе друг вариант е кокосовото масло, което ако си ползвала сама си виждала, че в студено време се втвърдява, а в топло се втечнява, разбира се класиката си остава масло. Grinning

# 373

Аз не съм на кето, а на нввмх.
Какви точно В си увеличила.
Ако са неправилните и фаст няма да помогне.
Какъв фаст правиш? Вечерен, обеден, цял ден?

По малко ябълка или боровинки.
Фастовете са от вечер до вечер. И ядки от време на време ям.
Каквито ми е казала ендикриноложката.

# 374
О ябълките е добре да ги махнеш, ядките ядеш сурови нали?

Общи условия

Активация на акаунт