МОЛЯ ДА БЪДЕ ЗАКЛЮЧЕНА ТАЗИ ТЕМА!

• 5 300
  • 113
  •   1
Отговори
# 15
Честита нова темичка, момичета,
Ние растем и хубавеем Simple Smile
С Мама Леоне се разхождаме отвреме-навреме в квартала. Мими е добре, но милата все още има ужасни колики. Гадна работа Sick
Някоя от вас осмелява ли се вече да използва кенгуру? Знам, че има много теми по въпроса, ама мен все още ме е страх да го нося така, а много ми се иска да се разходя из центъра....

# 16
  • София
   Ммария26  дано таткото скоро оздравее, а Ирма да спре да стачкува. Много е неприятно.. И на мен Ники ми прави този номер от доста време, но аз доскоро бях решила че просто не и се яде повече, а сега почвам да се замислям дали и тя не ми върти номер с някоя лекичка стачка. Ама много дълго продължава нещо.. Най-лесния начин е да я улучиш когато е сънена, тогава сучат без да се дърпат.
   Жалко че не успяхме да се видим, надявам се напролет като стане по-топличко, не че днес не е, да си организмираме една обща августинска среща и да запознаем всички бебчета. Те вече няма да са бебчета, а пораснали младежи и девойки Simple Smile

# 17
Някоя от вас осмелява ли се вече да използва кенгуру? Знам, че има много теми по въпроса, ама мен все още ме е страх да го нося така, а много ми се иска да се разходя из центъра....
На нас ни умаля първото кенгуро ве4е.Няколко пъти съм го ползвала и то още когато е била на месец.И ортопеда каза 4е няма проблеми да се използва,стига гръб4ето да не се натоварва( това го каза като бяхме малки,но и за сега вероятно важи  в някаква степен).Онзи ден дори  купих едно най-обикновено кенгуру,но още не съм го ползвала.
Абе- слагай  бебо смело Peace

# 18
  • София
Здравейте и от нас!
Времето е прекрасно, но аз вече се обърках как да обличам малкия.  newsm12

Абе- като не искам да се занимавам с нея да я дондуркам- хоп в коли4ката и детето заспива  Wink

И аз съм така, през деня спи в количката. Понеже спи неспокойно понякога и ако се размрънка, докато спи, го залюлявам и той пак се унася, обаче ако го изпусна, такъв рев му дръпва,че... Crazy

Блу, мерси за темата.Какво ли става с Обърквация?Дано всичко да е наред!

Надявам се докато изпишем темичката, заглавието й да стане реалност.  newsm17

Относно кенгуруто, ортопеда ни каза да го ползваме от 3 месец, но ние го ползвахме няколко пъти още през първия месец, защото имахме работа и това беше най-удобния начин за носене.Сега и нашето е малко вече.velmar, от къде го купи най-обикновено и за колко пари?

Мами, как смятате да посрещнете коледните и новогодишните празници?  bigdance2 С или без бебоците?  smile3504
А какви подаръци ще им купите?  Gift

Чао от нас и лек и спокоен ден

# 19
кенгуруто го купих от Пакостник за 14 лв PeaceВ сравнение е първото ми кенгуро изглежда като недоправено Crazy,но - важното е да е удобно и да си върши работата.Няма да го ползвам постоянно я  Wink МОята ДАри спи само когато е навън в коли4ката( и то от скоро),и понякога на връщане от разходката ако не се е събудила( а майка й ве4е е огладняла или измръзнала и се прибере  по-рано) си доспива в коридора.Ина4е през деня я мъ4а на шезлонга вкъщи.Там се долюляваме

# 20
Здравейте и от нас! Hug
Браво Блу,страхотно си се справила  smile3501 smile3501 smile3501
Ммария и при нас положението с яденето е същото,когато сме сънени ядем без проблем,но като сме будни ядем разхождайки из стаята,иначе неиска реве,бута ме,върти се абе ужас,та поне засега с разхождането действа Joy Joy Joy
Вчера и ние доста се поразходихме,но да Ви се оплача разболявам се Cryвсичко ме боли и ме втриса /пия колдрекс,дано се оправя,че незнам как ще се гледаме с бебка Cry,нали сме си самички/ baby_neutral
Момичета започнах една диета /нали вече не кърмя/,ама за 10 дни съм свалила само 0,500кг./при положение,че ям само плодове,зеленчуци,пилешко и варени яйца/,ако някоя от Вас знае някаква по ефикасна диета нека да пише  Peace,прегледах ги и във форума,но чак на такъв глад немога да издържа....... newsm61
Приятни разходки  Hug Hug Hug

# 21
  • София
Привет на всички и поздравления на празнуващите днес   bouquet

Поздравления на Блу за новата ни тема и чудесното оформление. Дано и Лъчко се възстанови бързо и се върне при нас.

Ммария и Роси и ние имаме същия проблем. Даже преди дни мислех, че се иска да се отбива - то не беше блъскане, рев, дърпане, накрая го излъгах като му давах малко от шише добавка и после хоп на гърдата да суче....ама доста се бях депресирала, защото така беше целия ден, а пък аз искам поне до 4 месец да го докараме. Сега е добре положението - само вечер ми го прави този номер, но аз му прилагам моя ие засега действа, почнах и пак усилено да се цедя......

На мен кенгуруто нещо не ми е удобно, може би нещо не го слагам както трябва.... Thinking Димитър седи на шезлонга и на активната гимнастика.
Сложих две снимки нагледно - вече си има първа книжка и му е доста интересно...а той трудно си задържа за дълго вниманието.

Имам предложение - тъй като все по-активно трябва да се занимаваме с бебоците, за да им развиваме уменията, може да споделяме сполучливи практики и играчки, занимавки и тн.

при нас това е една дрънкалака -гризалка, тънка за да може да я хваща, и книжката, която е на снимката, тя може и да се гризе ама не сме още забелязали това  Wink Активанат гимнастика също върши работа
Стана дълго

Хайде до скоро и приятно наслаждаване на хубавия ден  Sunglasses

# 22
  • софия
Здравейте,мамита  Hug!
Да ви се оплача  Wink,тъпия шезлонг не работи.Направо съм бясна.Днес,ще ходя да го връщам и да взема друг,а само да имат късмет да ми се направя нещо на важни,ще ги завра....Ужким има 12 мелодии,а то ниц-звуче даже не излиза.Дано с другия да имаме повече късмет,но те като не ти го сглобяват в магазина да го пробваш  #2gunfire,ще има май само ядове да бера  ooooh!.
Ще ви пиша после да ви кажа имало ли е  smile3513 в магазина.Защото вчера като питах за гаранция ми казаха:"Ама то дет.играчки нямат гаранция"

# 23
  • София
Здравейте от нас!
Ние вече сме доста по-добре,даже и на разходка ще ходим SunglassesСамо дето снощи ми изкара акъла ShockedРешихме да не я къпем,защото й беше зачервено крачето от ваксината и само й направих масжчетата и после смятах да си я накърмя в 22ч и да я слагам да спи,както направихме предната вечер.Да ама не стана.Явно съм я задавила като съм й давала лекарството преди кърменето и е нагълтала въздух и като се почна едно пищене и даване,направо спря да диша,как успях да запазя присъствеие на духа,за да я накарам да диша пак не ме питайте #CrazyТолкова беше изтощена после,че заспа почти без да яде и не беше изяла повече от 30 мл,а спа до 5.15 сутринта.Сега вече си ядем нормално,ама това снощи не го пожелавам на никой SickСега спирам,за да й направя сок,съжалявам,че не пиша по проблемите на другите майчета,но просто сега не съм в състояние ooooh!

# 24
Буб4е- спокойно мила! Хубаво е 4е вси4ко е приклю4ило благополу4но Peace.В такива ситуации се духа в лицето на бебо, за да си поеме въздух.Сигурно го знаете,но - аз да кажа.и на нас ни  се е слу4вало неведнъж.Снощи вклю4ително Sick.
Дани, какъв е този шезлонг?И как така няма гаранция #2gunfireТИ да не купуваш тъпа плюшена игра4ка от сергия #Cussing out.Все пак тъова се води един вид уред..
Пух, и аз приветствам идеята да споделяме тук опит от практиката с   разли4ни номера ,които действат за занимание.При нас ,за съжаление не са много.НО - имам една дрънкалка-тракалка на Чико( сфера) ,с която винги имам успех когато се разпищи Peace.Тя се дере, а аз се разшумявам с нея и ефекта е моментален.Ина4е-  акт. гимнастика  май мина като мода при нас.Гледа се в огледалото дълго и си говори,а в последно време прегръща и се мъ4е да тикне в устата едно меко зай4е,което и дрънка малко.Много е сладка.Засге акъм него проявява интересн да го държи с ръ4и4ки

# 25
  • гр.Добрич
Здравейте и от нас. Използвам, че дребчо спи и да драсна 2 реда. Снощи пак ми вдигна малко температура и пак сложихме свещичка. Тази сутрин доктора идвал у нас, но ние спяхме и въобще не сме го чули.
От известно време когато трябва да ядем към10-11ч. през деня, Ивайло яде много малко и другото остава или през няколко минутки го мъча и така го изява. А пък днес такъв номер ми направи. Спи, яде, спи, яде и накрая като го повдигнах, че ми тежи и той повърна всичкото мляко, което беше изял. Всичко оплеска, моята пижама, завивката и той целия мокър. Аз го преоблякох и му се карам, а той се смее. Такива са сладурчета....

dani777 шезлонга не е играчка, така че няма 6-5. Отиваш и да го пробват на място, ако не си искай парите и си купи от друго място.
Ние кенгуро нямаме и няма да ползваме, така че нямам наблюдение.
elen@ и ние много се чудим за Нова година, даже свекърва ми предложи да го гледат, а ние да отидемя някъде.Честно да ви кажа, май предпочитам да сем заедно в къщи. Ще ни е първата Коледа  и Нова година. За подарък не сме говорили, но сигурно ще е нещо практично, може би столче за хранене, въпреки че е рано.
eliagg, говорила ли си с доктора, на какво може да се дължи това, чак пък да крещи.

Тези дни и аз се чудя как да го облека. Слагам едно костюмче и космонавта, а после в плюшено портбебе, но май му е горещичко, но пък към 4 захладнява.

Лек ден на всички и много разхдки.

# 26
Здравейте и от нас!
Яворчо днес става на 6 месеца Hug на мама слънчицето baby_neutral
Много борбено дете е, мина през толкова препядствия, дано всичко лошо остане в миналото и от сега нататък да има само радостни моменти.
Всеки ден се моля за малката душичка Лъчко на мама Иги-само вярата в доброто и позитивната енергия са ме крепяли-никога не се предавай мило майче, след всичко лошо идва и добро Praynig
Честити 3-ти месечинки на Толга, Александър и Виктор-бъдете здрави и много щастливи.
Обичаме ви  bouquet

# 27
  • В ЛЮтеницата
Цитат N75  на Kabiv от темата за офис мамите
"Ger4o, и аз ограничих много влизанията си при августинките поради подобен род лицемерие, а бях една от най-редовните, дори водех темите по едно време, когато "титулярката" отиде да ражда. Не можах съвсем да спра да пиша, защото имам не малко приятелки сред тях, с които държа да си поддържам връзка, да ги знам как са и т.н. Просто игнорирам напълно тези, които ми въздействан негативно. Надявам се да няма такъв род сблъсъци в тази наша тема и да си поддържаме нормални взаимоотношения Praynig Все пак между нас има много повече общи неща, които ни свързват.
Блу, благодаря ти че отново водиш любимите ми теми  bouquet

Аз ли нещо не връзвам или крадеца вика дръжте крадеца???
Какво значение за редовите пишещи има кой точно ще води темата??? А за този, който я прави това е свързано с отделяне на лично време, с малко компютърни знания и донякъде с талант. И толкова. Но най-вече отделяне на личното време. И това е, което всички тук оценяваме и сме безкрайно благодарни.
Благодаря на Blueeye@ за всички теми, които направи и поддържа по време на щастливите ни 9 месеца. Благодаря на Обърквация за темите с най-различни мотиви, които направи след раждането на първите бебоци. Благодаря на Бубчето, че предложи да направи тема, когато се препълни предишната. Вярвам, че всички вие - Blueeye@, Обърквация, Бубчето - го правите безвъзмездно, с желание и съвсем добронамерено.
Kabiv, не си лош човек. Напротив, опитваш се да си полезна, да даваш съвети на всички в нужда, но желанието да си лидер (нали затова си направи собствена тема?) ти играе лоши шеги от време на време (както сега)...

Е, и аз се представих току що в лоша светлина, ама това ми е недостатъка "борец за справедливост", а той ми е от зодия лъв с асцендент лъв. Така, че лъвски мами, подготвяйте се какво ви чака  Wink. Не искам да направя скандал, ама и не мога да премълча - така че се оставям във вашите ръце - или ме сдъвчете или премълчете с достойнство  Peace

# 28
  • В ЛЮтеницата
Много здраве и късмет на първия половингодишен рожденник Яворчо! Много да радва мама и татко! И винаги да се справя така успешно с всичко!!![/color]

Честито и на половин-половингодишните бебоци! Да растат здрави и щастливи и да радват много мама и татко!

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 12:04 от Pepper

# 29
  • София
Пепър,мерси за хубавите думи,но мисля,че си разбрала нещата относно цитата на Кабив малко погрешно,тъй като има предистория.Става въпрос за едно несъгласие,което се случи още докато бяхме бремени.Честно казано,не знам в какъв контекст е този "разговор" между Кабив и Гер4о,но съм абсолютно убедена,познавайки Кабив лично,че не става въпрос за крадца вика дръжте крадеца.Разбирам какво точно те кара да си го мислиш,но пак ти казвам става дума за история с продължение,от която имаше засегнати и обидени мами.Все пак сме над 100 и няма начин всеки да се хареса на всеки и понякога прехвърчат искри.Но си мисля,че нас ни обединява нещо наистина прекрасно,за което споделяме и си помагаме(защото аз лично твърдя,че на мен този форум ми е помогнал в едни от най-трудните моменти и винаги съм намирала разбиране,както стана и вчера и днес).Нормално е работещите вече мами да имат и други теми на разговор и да не искат да ги пишат в тази тема,защото пък голяма част от нас са далече от тези неща.
Е, и аз се представих току що в лоша светлина, ама това ми е недостатъка "борец за справедливост", а той ми е от зодия лъв с асцендент лъв. Така, че лъвски мами, подготвяйте се какво ви чака  Wink. Не искам да направя скандал, ама и не мога да премълча - така че се оставям във вашите ръце - или ме сдъвчете или премълчете с достойнство  Peace

Не си се представила в лоша светлина,защото каза,това което мислиш и се надявам нещата да се изяснят и да няма негативни остатъци у никой.А повод зодията,лошото е,че знам какво ме чака,защото и аз съм си чистокръвен лъв.Надявам се,че не ти е прозвучало като сдъвкване,защото не е такова LaughingПросто не искам да има недоразумения и напрежение Hug

Общи условия

Активация на акаунт